IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЦСКАту май са на път окончателно да потънат:

"Спасителите": ЦСКА дължи 80 млн. лв, може да остане без лиценз

Боби Михайлов изригна: ЦСКА може да остане без лиценз за 3 години

Дали няма да видим и български гранд да мине през "чистилището на фалита" и да драпа нагоре от А регионална група?!?

Коментар

• ще му бъде трудно, две думи няма,
      направи ми впеч от коментара му за мача
      че са играли така сякаш водят с 6:0 а не губят с 3:0
      така че , една птичка пролет не прави
      Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      По-точно половин мач!

Според мен поне 3-4 мача ще е титуляр, докато се види дали ще става или ще сяда (на пейката). Тренера си го обича, така че ще му даде време, но ако запишат още 1-2 пъти по 0-3 може и да се изнерви човека!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
        каке, от 1 мач кво мое се кае, Ъ ?
        По-точно половин мач!

Според мен поне 3-4 мача ще е титуляр, докато се види дали ще става или ще сяда (на пейката). Тренера си го обича, така че ще му даде време, но ако запишат още 1-2 пъти по 0-3 може и да се изнерви човека!

Коментар

• каке, от 1 мач кво мое се кае, Ъ ?

Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
          Кажете, как според вас се представя Бербарона във Фулъм? Във форма ли е, или "разкарва" фланелката? Ще търка ли скамейката или ще го дава титуляр !?

Коментар

• Кажете, как според вас се представя Бербарона във Фулъм? Във форма ли е, или "разкарва" фланелката? Ще търка ли скамейката или ще го дава титуляр !?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

и както ван нистелрои нема да спе4ели лигата през парвиа си сезон

Коментар

• И аз да взема да пусна една картинка,...дейш'

Коментар

• ОПА-А-А-А

Зенит купи Хълк за 50 млн.

Сега очакваме трансфер на нещастния Кристияно Роналдо в Анжи за 100 млн.!

Коментар

На мен Спартак ВАРНА ми е в кръвта (много пластове под Ман Юнайтед), защото съм израстнал на-пред-и-около стадиона!
                    Обаче в България така се обърнаха нещата, че "феновете" ходещи на стадионите са малки групички лумпени дето отиват пияни и дрогирани и гледат да се сбият...
                    То не че продукцията, която им се предлага предполага нещо по-различно!

Сега като чета "спора" за ТВ-правата се чудя да се смея ли да плача ли?!?
                    Отборите в „А” група очакват 10 млн. лв. от клубния тв канал
                    "Дискутираните суми варират от 5 до 10 лв., пише в днешния си брой в-к "Труд". Срещу тази сума ще може да се гледат пряко най-малко 10 мача на месец, а на запис - всичките. "
                    Тези хора не виждат колко са жалки, ще искат по 10 лв. на месец! И колко бунака ще ги платят? 1000-2000....? Как ги правят тези сметки за 10 млн. не ми е ясно!

Както виждаш в Англия хората ходят с децата си, с родителите си...баби и дядовци! Това у нас кога ще стане!
                    така е, няма условия за гледането на мачове - реално в София има 3, макс 4 стадиона, които са на добри локации и сравнителнои централни, т.е. удобни за всички - националния и на цска (там има и метро), Раковски и Академик (донякъде и за двата). Всички останали стадиони са локални и неудобни за достигане. От друга страна, нито един стадион от тези 4-те (както и нито един изобщо в София) не става - Академик и Раковски са в плачевно състояние, за цска - не знам как изобщо разрешават мачове там, а националния е без козирка и реално си е соц стадион с козметични ремонти. Е, като няма условия, защо да си губя времето да се ръгам из железа, мърляви седалки и ултра постан продукция, при положение, че мога да гледам испанско и/или наглийско в пъти по-удобно вкъщи?

Иначе идеята с платените предавания не е нова - диемите се пробваха така едно време и изядоха кукиша набързо, така че това е само плашене на гаргите. В момента не съм убеден, че ще дам левче дори и за левски-цска, просто защото не го заслужават. Виж, ако докажат, че стават за неюо повече от курвите в син сити - ок, и платен канал да направят, ще го гледам с удоволствие, а до тогава - мечтиииииии
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Барбукоглу е велик - разкри каква е причината да не избере Юве пред Фулъм:

Ако бях отишъл в Италия, Серия А не се дава по телевизията в България. Ако бях отишъл там, нямаше да можете да ме гледате и щяхте да питате, защо съм отишъл там, където няма да ме дават по телевизията

е, как да не обичаш подобен алтруист - та той навсякъде и по всяко време мисли за изнурения роден фен. Митко, върни се, ела, ти си по-голям популист и от Светиня Му и както изглежда, не по-малко тъп
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

На мен Спартак ВАРНА ми е в кръвта (много пластове под Ман Юнайтед), защото съм израстнал на-пред-и-около стадиона!
                        Обаче в България така се обърнаха нещата, че "феновете" ходещи на стадионите са малки групички лумпени дето отиват пияни и дрогирани и гледат да се сбият...

"Дискутираните суми варират от 5 до 10 лв., пише в днешния си брой в-к "Труд". Срещу тази сума ще може да се гледат пряко най-малко 10 мача на месец, а на запис - всичките. "
                        Тези хора не виждат колко са жалки, ще искат по 10 лв. на месец! И колко бунака ще ги платят? 1000-2000....? Как ги правят тези сметки за 10 млн. не ми е ясно!

Както виждаш в Англия хората ходят с децата си, с родителите си...баби и дядовци! Това у нас кога ще стане!
                        Според мен, когато се създадат нормални условия да гледаш един мач...

- Оправят се стадионите - не мога да приема стадиона на един от водещите отбори в България да прилича на бункер, обрасъл в храсти. Влизането на 3-4 хил човека да отнема по половин час, а когато се очаква да се напълни, да се ходи минимум 2 часа преди началото.

- Вземат се някакви мерки относно това стотината най-големи отрепки от всяка агитка да не бъдат допускани на футболни мачове. Как да си заведеш детето на мач, като не знаеш дали някой на шише водка или прахчета няма да направи меле?

- Не на последно място трябва да се повиши и класата на отборите, но горните предпоставки са по-важни. Имам много приятели предимно от ЦСКА, които са споделяли, че с удоволствие биха ходили редовно на домакинските ни мачове, стига условията за това да са поне близки до нормалните, без значение дали отбора играе силен футбол или се представя посредствено.
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          ....Явно си ни е вродено да подкрепяме някой футболен отбор и като няма наши - Спартак са нейде из долните нива на футбола, а моите говеда са без коментар (единственият "светъл лъч" е, че чорбата са още по-зле), то си намираме аватари в чужбинско. Жалка картинка, но реалност

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            E на 31 г. и то след МЮ къде виждаш краяка напред? Вярно, че Юве би бил много добър трансфер ама на тия години да променя държавата, да учи тепърва нов език, д малко дете и второ напът.Логично е да искат да си остане в Англия.
                            Думата за тази ситуация е само една - ПАРИ

Коментар

• Къде са феновете на Ливърпул?

Прочетох един много съдържателен анализ на техен фен и ще си позволя да го постна тук:
                              "За мача - уверено си седим на дъното на таблицата, където ни е мястото. Ако някой не вярва, да погледне класирането, а не да ми дрънка тъпоумия. С менажер-писател, а не доказан практик, с абсолютни анонимници в състава, с тотално демотивирани стълбове в отбора какво друго може да се очаква? Арсенал ни би напълно заслужено точно с това, с което БР иска да изпъкне. Ама все нещо не става, защо ли? И ако в някаква степен срещу Сити се получи, още скромният Хартс ни разгада напълно, какво остава за Венгер и Сие? Недоразуменията на Анфилд край нямат. Защо в отбора няма нито един чист нападател? Кой да вкарва голове? Сусрес е пълен симулант, как може да се разчита изобщо на него, след като той непрекъснато е раздиран от дилемата дали да падне някъде и да иска фаул или да прояви висшата си степен на егоизъм? И само в моменти, в които нито едно от двете не надделява, урусът има пристъпи на гениалност, но това не стига, хич даже. За сетен път си задавам въпроса що за играч е левият ни бек, той е повече от жалък поне в 95% от ситуациите, но това е характерно за защитата ни като цяло. Джерард се мъчи да покрие всички грешки, но това не е възможно, а и от връщанията му назад страдат всички. Алън продължава да се старае, но едва ли продължи дълго това му усърдие, да не говорим за особена полза от мераците му. Шелви е искра, но с идването на Шахин (той бе по-слаб от всички, включително и от Рейна) Джонжо едва ли ще е повече от първа резерва. Нямам никаква представа що за играч е Борини, той много прилича по действията си на Апостол Карамитев от "Любимец 13"...Искам да обърна отново внимание на Рейна - той не от вчера е в безумно слаба форма, но никой не предприема нищо по въпроса. Не са се сработили? Ами значи не са качествени, затова ни е такъв халът. РВП отиде в Юнайтед и веднага почна да вкарва, на него не му ли е нужно време?И какво правим сега?"

Коментар

Груйче, не чухме коментара ти за финала за суперкупата

Аз още тогава щях да напиша, че очаквам Януари да станем свидетели на една бърза врътка Торес+30 млн. паунда, за Фалкао...и ето че нещата се пекат вече!

Само се надявам след трансфера Платини да Ви извърли от евротурнирите поне за 2-3 години напред
                                ами какво да му коментираш - за проеден път се доказа, че ингилизкото първенство е въздух под налягане, ако го сравниш с ла лига. Имаше една табличка с "големите дербита" в Англия, в сравнение със "смешната" прЕмиера дивисион - е, нагледахме се на смешки в петък Слаби са ингилизите и все по-зле ще стават, независико от кинтите, дето се наливат там, то само на стара слава не става да се лежи....

П.С. Много весело ми стана, като го написа това за "нашите" от чукотка - симпатизирам на челси, но "нашите" са само Левски, макар че в момента и тях съм ги отебал, поне до септември догодина, ако още са в европа дотогава. Явно си ни е вродено да подкрепяме някой футболен отбор и като няма наши - Спартак са нейде из долните нива на футбола, а моите говеда са без коментар (единственият "светъл лъч" е, че чорбата са още по-зле), то си намираме аватари в чужбинско. Жалка картинка, но реалност

Коментар

Working...
                                X