IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Не ви видях, ама да ви е*а късметя! Имах залог над 2.5 гола, а вие греди ли не ви спасяваха, Нойер ли не ви спасява за това тъпото 0-2! Поне още един гол да бяхте вкарали!
    Да, така беше ...
    на моменти защитата направо СПЕШЕ ...
    Положенията на Гладбах, си бяха наши... Убаво, че вкарааа...
    Ама за тоя противник ( като гос ), пак е добре че взехме трите точки, че преди мача, малко се бех притеснил..
    ама малко де ...
    сори за тотото... началото на мача, предполагаше повече голове...
    факт
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Мисля, че е рано да се говори...
      До мача има МНОГО време... КонтузиЙ дебнат секи футбалер...
      С Гладбах, виде ли с къв състав излязохме ... ???
      Не ви видях, ама да ви е*а късметя! Имах залог над 2.5 гола, а вие греди ли не ви спасяваха, Нойер ли не ви спасява за това тъпото 0-2! Поне още един гол да бяхте вкарали!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Има предвид оптимист е че пак ще се представят достойно и ще ви бият на Алианц Арена след като са паднали с 3-4 гола в първия мач

Мисля, че е рано да се говори...
        До мача има МНОГО време... КонтузиЙ дебнат секи футбалер...
        С Гладбах, виде ли с къв състав излязохме ... ???
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Един вид, смяташ, че ще ни отстраните в двата мача ?
          Има предвид оптимист е че пак ще се представят достойно и ще ви бият на Алианц Арена след като са паднали с 3-4 гола в първия мач

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            оптимист съм не само за ШЛ,
            Един вид, смяташ, че ще ни отстраните в двата мача ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              ех, полки, ама и ти си като феновете на юнайтед - малко се позадържахте на първото място и така вирна нос, че вече никой не може да "говори" с божественото ти интернет присъствие
              В момента имате 9 маймуни в състава - саня, гибс, диаби, фримпонг, некъв зелалем, тио, чембърлейн, гнабри и саного, а в челси са 8 - коул, рамиреш, микел, салах, ба, вилиан, ето'о и некъв мангал джамал, който сефте го чувам. От тях нито един не е титуляр, а в арсето са 3-ма - двамата защитници и тио, та да не се обиждаме, без да сме извадили фактите - много рядко говоря на ангро
              почти във всеки пост те призовавам за малко мисъл преди да драснеш каквото и да е

ти каза , че АРСЕНАЛ са с най-много маймуни в Англия, а аз ти дадох за пример твоята чукотка, а има други отбори които имат повече маймуни, ама карай

и миналата година пишеше, че в АРСЕНАЛ имало повече френски маймуни от който и да е отбор в англия пак без да мислиш ................. казах ти, че имаме само 4-ма играчи от франция и тогва млъкна

сега се надявам да млъкнеш и за маймуните от африка...

пак те призовавам да влагаш поне грам мисъл преди да пишеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                е, то това е един от най-ясните мачове - играли сме добро, али судия бил педер стари
                Груец,
                Футбала, тва му е интересното, че всичко е възможно ...
                Пък и Арсенал не е Левски София (примерно), та да ге отписваме толкова лесно ..
                Просто ми беше интересно неговото мнение...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Ашли Коул и Тио Уолкот са англета и май не е много редно да се броят за 100%-ови мамуни
                  иначе в АРСЕНАЛ няма нито един играч на национален отбор от Африка

виж го, че грухчо си чеше клавиатурата защото няма работа в момента

Коментар

Полкич,
                    Някаква прогноза за следващия кръг на ШЛ ?
                    оптимист съм не само за ШЛ, но и за шипЪ защото знам, че отбора ще даде каквото може към този момент

вземем ли добър нападател и бахрейн, и шити, и чукотките ще видят доста зор като задължително условие е да няма повече контузени

обаче качествен нападател който да играе и в ШЛ , до края на месеца няма как да го вземем и затова ще разчитам на едно безпристрастно съдийство, а не като при реванша на стадиона на мюмюн миналата пролет

Коментар

• Ашли Коул и Тио Уолкот са англета и май не е много редно да се броят за 100%-ови мамуни
                      Life won't wait for you.

Коментар

Полкич,
                        е, то това е един от най-ясните мачове - играли сме добро, али судия бил педер стари
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ех, полки, ама и ти си като феновете на юнайтед - малко се позадържахте на първото място и така вирна нос, че вече никой не може да "говори" с божественото ти интернет присъствие
                          В момента имате 9 маймуни в състава - саня, гибс, диаби, фримпонг, некъв зелалем, тио, чембърлейн, гнабри и саного, а в челси са 8 - коул, рамиреш, микел, салах, ба, вилиан, ето'о и некъв мангал джамал, който сефте го чувам. От тях нито един не е титуляр, а в арсето са 3-ма - двамата защитници и тио, та да не се обиждаме, без да сме извадили фактите - много рядко говоря на ангро
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Полкич,

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Пък колкото и да е странно, ей тая новина предизвика у мен доста смесени чувства От една страна добре - ще паднат свежи финанси, ама друга - навсякъде по шапките, фланелките и анорака ми е онова ченгелче...
                              всеки ще даде своята лепта за просперитета на любимия отбор

миналото лято Дортмунд подписаха с пума, това лято и Арсенал

времето тече и всичко се променя ......................... 20 години стигат щом не искат да плащат и не могат да оценят потенциала на това което предлага марката АРСЕНАЛ

запетайките да седят на екипите на манафите ............... явно чакат да продават спортни артикули на един бавно-умиращ гранд

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

и понеже често се опитваш да ми даваш "тон на живота" и какво и къде да правя
                                Е баш това абсолютно не съответства на натурата ми и е едно от нещата, които почти никога не правя, не само спрямо теб, а и спрямо който и да е друг. Не знам защо си останал с такова впечатление, но то е погрешно. Както и да е, по тая тема точка.

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

С това "артилеристите" прекратяват 20-годишното си партньорство с Найк. Счита се, че Пума е предложила изключително висока оферта, тъй като вижда в Арсенал един от най-подходящите клубове, с които да пробие на африканския пазар.

"От 1 юли 2014-та година, Пума ще стане официалният доставчик на екипировка на Арсенал", се казва на официалния сайт на отбора.
                                Пък колкото и да е странно, ей тая новина предизвика у мен доста смесени чувства От една страна добре - ще паднат свежи кинти, ама от друга - навсякъде по шапките, фланелките и анорака ми е онова ченгелче...
                                Last edited by kev; 28.01.2014, 12:49.

Коментар

Working...
                                X