If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добре, че снощи не пуснах ъндър на Интер-Марсилия, а играх Х на полувремето, че с тия голове в последните секунди, преебаха доста тотото
както и Ливера с гола в края
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Оххх феновете на Арсенал просто ме спукват от смях.
Миликнките толкова са забравили какво е чувството да се борят за нещо, че се радват на коментари в туитър и финансови резултати. ХАХХАА
Много е мило как си честитите победа с късмет срещу Нюкасъл все едно сте спечелили някаква титла
николчо, в предвид душевното ти състояние е нормално за теб да преминаваш от едно състояние в друго, но не бива да се впечатляваш толкова много и да отдаваш голямо значение -> карай я по-спокойно
николчо, преди година писа, че когато гледаш мач на мафаните след 60-тата минута не можеш повече да седиш и ти се налага последните 30 минути да си прав, а дори и два часа след края на мача си превъзбуден и неадекватен за нормална комуникация
николчо, не си взел подходящите мерки и заболяването ти се задълбочава за съжаление
Оххх феновете на Арсенал просто ме спукват от смях. Миликнките толкова са забравили какво е чувството да се борят за нещо, че се радват на коментари в туитър и финансови резултати. ХАХХАА
Много е мило как си честитите победа с късмет срещу Нюкасъл все едно сте спечелили някаква титла
Call 0795212112 if you have found Ba. Last seen in Koscielny's pocket
Marco van Basten: “Arsenal are the most beautiful club in England. At Man City and Chelsea, they will never have that class and style."
+1! А Ван Бастен е човек на когото може да му се има доверие щом говори за футбол! Странно, но напоследък съм доста спокоен когато гледам мач и той не върви в наша полза. Просто знам, че все някога, дори и след 90-тата ще обърнем развоя
Честито на всички фенове и GO GUNNERS!!!
Интер и Марсилия го виждам като заграждане на франсетата в наказателното им поле, но без много голови положения... Ако Интер успеят да вкарат първи гол, който да изравни общия резултат, останалата част от мача ще се доиграе и дузпите ще определят победителя. Ако Марсилия отбележат първи гол, продължават напред
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Би трябвало да отнесете Базел - все пак най-добрият им играчще играе на максимум 50%, таак че и да ви вкарата случайно гол, пак може да им върнете 3 без проблем, ако не ги подцените жестоко - победаат ви над Хофе е нож с 2 остриета. Виж за Интер и Марсилия - идея си нямам
Абе ние и първия мач трябваше да ги нашамарим, ама играхме безобразно ...
Та сега малко със свито сърчице ще седна довечера пред екрана ...
Вярвам в любимият си отбор разбира се, на се старая да не се поддавам на фенщината ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Би трябвало да отнесете Базел - все пак най-добрият им играчще играе на максимум 50%, таак че и да ви вкарата случайно гол, пак може да им върнете 3 без проблем, ако не ги подцените жестоко - победаат ви над Хофе е нож с 2 остриета. Виж за Интер и Марсилия - идея си нямам
Някакви предположения от протосите, относно довечершните реванши от ШЛ ?
Все ми се ще да вярвам, че един гол преднина не е непродолима пречка за моите лъвове... Последните няколко мача (без последния разбирасе - направо разгембихме Хофе), далеч не ме изпълват с оптимизъм...
Нещото, което пожелавам на Байерн, е да не прегорят от зор да връщат гола и да са концентрирани в защита...
НАПРЕТ МАШИНААААА !!!!
МУАХАХАХАХАХАХАААААА !!!!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Някакви предположения от протосите, относно довечершните реванши от ШЛ ?
Все ми се ще да вярвам, че един гол преднина не е непродолима пречка за моите лъвове... Последните няколко мача (без последния разбирасе - направо разгембихме Хофе), далеч не ме изпълват с оптимизъм...
Нещото, което пожелавам на Байерн, е да не прегорят от зор да връщат гола и да са концентрирани в защита...
НАПРЕТ МАШИНААААА !!!!
МУАХАХАХАХАХАХАААААА !!!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Нашата школа без съмнение е от най-добрата в Англия. Наскоро имаше анализ в Sky Sports , на това колко играчи на Юнайтед играят в момента в Премиершип. Не си спомням точната бройка, но броя им беше зашеметяващ.
недей гледай колко футболисти минават през манафите и после играят в други отбори
гледай колко футболисти се налагат в основния ви състав и остават в отбора дълги години ....................... така както беше преди 20 години с гигс, сколс, бекъм, братя бековете и т.н.
сега няма никой - давате луди пари за елементарни футболисти и после ги подарявате на други отбори
Коментар