Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного се надявам срещу Биобао да пуснем втория състав. Титлата в Англия е доста по-важна и се надявам да играят Погба, Кревърли, Бербатов, Парк, Ернандес, Рафаел, Андерсон и Фабио. Валенсиа вече тренира с първия отбора, така че няма да е зле и той да поиграе. Същото се отнася и за Нани.
Въобще този кощмар с контузиите е на път да свърши точно в най-важния момент.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеистина е 4е отбора е много zле макар и парви. гроzен футбол пален с некадарници, Бербатов никои не zнае zа кво не играе итн. след 15 години като фен на тоzи отбор сметам 4е е време zа смена.
е за това ви викат глори хънтърчета........................ фенчетата на манафчетата надушват, че кораба потъва и гледаш първи да се измъкнеш
НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
баш пък у инвестора - не си говрил май скоро с него. Колеца е пич, който си държи на думата и няма комплекси да покаже кой е и и какъв е - един от не многото в този форум, дето всички са милионири, поне в евро
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеттои много се е набалбукал в инвестора и не zнам дали има праи остеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
а мане, аз имам основно правило в живота - парите ни НЕ са общи. Общи са само разходите (основните), всичко останало е кой колкото си е изкарал и другия не му се бърка - тя не ми пили за бетингите, аз не и пиля за дрешките, процедурите и мазилата. Е, ако не я заведа на поне 2 екскурзии в чубина, ще пинкя, но поне засега проблеми няма в това отношение - да съм жив и здрав. Та затова и се надявам на стабилен семеен живот, пък да видим
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеГруйче,
Семейният живот още не те е научил да не си хвърляш парите на вятъра...
Семейният бюджет най-често скарва двойкитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемалко трудно ти се разбира на шльокавицата, но не, нямам сухо, довечера ще ходя да пазарувам, че халдилника е празен. Говори си с колеца, той може да ти свърши работа по твоя залог
Коментар
-
малко трудно ти се разбира на шльокавицата, но не, нямам сухо, довечера ще ходя да пазарувам, че халдилника е празен. Говори си с колеца, той може да ти свърши работа по твоя залог
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениетеб не те поzнажам ина zанм да ли имас сухо
ина4е хедгвам друг бас тоест искам да zалога сресту ман у. 500 лева са добреNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеа на какво искаш да бетнеш - на Сити или на Манчо шампион? Щото аз съм за сити, а никола е за манчо и вече си сключихме баса, но нямам проблем да напаравя бас и с теб, ако залагаш на манчо?
ина4е хедгвам друг бас тоест искам да zалога сресту ман у. 500 лева са добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеа на какво искаш да бетнеш - на Сити или на Манчо шампион? Щото аз съм за сити, а никола е за манчо и вече си сключихме баса, но нямам проблем да напаравя бас и с теб, ако залагаш на манчо?
Семейният живот още не те е научил да не си хвърляш парите на вятъра...
Семейният бюджет най-често скарва двойкитеLast edited by man_united; 12.03.2012, 16:05.
Коментар
-
а на какво искаш да бетнеш - на Сити или на Манчо шампион? Щото аз съм за сити, а никола е за манчо и вече си сключихме баса, но нямам проблем да напаравя бас и с теб, ако залагаш на манчо?
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеаz састо се интересувам от бас. колко ви е миzата мом4ета да се у4аствамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНашата школа без съмнение е от най-добрата в Англия. Наскоро имаше анализ в Sky Sports , на това колко играчи на Юнайтед играят в момента в Премиершип. Не си спомням точната бройка, но броя им беше зашеметяващ.
Ти обаче отново по типично български обичай се изказваш за нещо, от което си нямаш каквато и да било представа. Говоря за Погба. Гледам повечето мачове на юнущите ни и мога да кажа, че Погба е с класи над всички останали във възрастовата си група в Англия. Това е наблюдение е свързано с две години наблюдаване на момчето. Именно заради това ще съжалявам много , ако не подпише с нас. На всичкото от горе той дори не е наш играч, а го купихме преди 2 години от Франция. Така, че Груец, за да не се излагаш друг път мисли преди да пишеш.
За бас винаги съм навит. За разлика от 90% от хората в този форум съм винаги готов да застана зад думите си. Пиши ми на лични съобщения, за да се разберем.
Коментар
-
Нашата школа без съмнение е от най-добрата в Англия. Наскоро имаше анализ в Sky Sports , на това колко играчи на Юнайтед играят в момента в Премиершип. Не си спомням точната бройка, но броя им беше зашеметяващ.
Ти обаче отново по типично български обичай се изказваш за нещо, от което си нямаш каквато и да било представа. Говоря за Погба. Гледам повечето мачове на юнущите ни и мога да кажа, че Погба е с класи над всички останали във възрастовата си група в Англия. Това е наблюдение е свързано с две години наблюдаване на момчето. Именно заради това ще съжалявам много , ако не подпише с нас. На всичкото от горе той дори не е наш играч, а го купихме преди 2 години от Франция. Така, че Груец, за да не се излагаш друг път мисли преди да пишеш.
За бас винаги съм навит. За разлика от 90% от хората в този форум съм винаги готов да застана зад думите си. Пиши ми на лични съобщения, за да се разберем.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
тоя погба е поредното прехвалено дърво от полуизмислената ви школа - да се сщаш да сте прозивели нещо качествено в последните 20 години от там? И как все не купувате, пък си правите по 50-60 милки трансфери годишно, ей така за спорта? Йънг аз ли го купих, Де Гея, Джоунс? Това за последните 12 месеца само. А онова Бебе-то дет никой не го беше гледал ма го взехте на кило? Аре малим ти се - това, че не съм фен на червеното предградие на манчестър, не значи, че не се интересувам от тях - нали все пак им бетвам от време на време.
Та едно бетче, че няма да сте шампиони тази година? ако искаш и на коеф., че вече залозите са в твоя полза
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТази мантра знаеш ли от колко години я слушам? И все не купуваме ни кой и все сме или шампиони или сме на второ място. Ако Погба остане тази година, догодина няма да имаме нужда от абсолютно никаква трансфери, за да станем шампиони. Очаквам и тази година да взмем шипа.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДогодина ще сте още по-зле, освен као не позакупите нешичко този трансферен прозорец. ..The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар