IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Много ме е яд, за крейзитата, щото определено надиграха "гранда" Динамо - едно голямо недоразумение, което ако не го тикат така ще спомогне молдовския футбол да запише участник в груповата фаза на ШЛ.
    Обаче крейзитата сами са си виновни. Отбор който допуска головете като втория няма място в ШЛ. Дет' се вика - ако се съберем тука пищешите във форума по-добре ще я изиграем ситуацията!
    Поне четирима от играчите им допуснаха индивидуални грешки в една игрова ситуация, което наистина е недопустимо... един от тях да беше изритал топката надалече, опасната ситуация приключваше, ама нейсе
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Добре. Отчитам грешката си.

Коментар

• Много ме е яд, за крейзитата, щото определено надиграха "гранда" Динамо - едно голямо недоразумение, което ако не го тикат така ще спомогне молдовския футбол да запише участник в груповата фаза на ШЛ.
        Обаче крейзитата сами са си виновни. Отбор който допуска головете като втория няма място в ШЛ. Дет' се вика - ако се съберем тука пищешите във форума по-добре ще я изиграем ситуацията!

Коментар

• Личи си, че си чорбе, при това от по-младите, т.е. след чернобилската катастрофс Само за твое инфо - през 1984 Левски остранява ШАМПИОНА на Германия след 1:1 в София и 2:2 на реванша!!!!

Не казвам, че имаме много такива случаи в родната история, но и случаите, в които сме загубили първия мач като димакини (или сме направили равен) не са чак толкова много, та с две думи - имаме за какво да се гордеем, просто трябва малко да се чете....

Първоначално изпратено от c1 Разгледай мнение
          Малко статистика. Откакто съществуват европейските клубни турнири по футбол (КЕШ, КНК и УЕФА), само един български клуб (ЦСКА срещу "Динамо" Москва) е успял да елеминира своя противник след първи мач в България завършил наравно или загубен и след това победа в чужбина. Ако греша, моля да бъда извинен и опроверган със факти. Става дума за това, което едно време спротните коментатори наричаха "морално-волеви качества".
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Малко статистика. Откакто съществуват европейските клубни турнири по футбол (КЕШ, КНК и УЕФА), само един български клуб (ЦСКА срещу "Динамо" Москва) е успял да елеминира своя противник след първи мач в България завършил наравно или загубен и след това победа в чужбина. Ако греша, моля да бъда извинен и опроверган със факти. Става дума за това, което едно време спротните коментатори наричаха "морално-волеви качества".

Коментар

• ами какво да ви кажа за Крейзитата:
              - от една страна са най-добрият отбор в Бг, което е доста странно, тъй като гръбнакът им е от треторазредни футболисти, изхвърлени от Левски, Цска и Латекса и намерили пристан в Рязград, плюс доста слаб тренер, но е факт, че постигнаха резултаттите си в Бг не само със съдийска подкрепа - и нас, и чорбата си ни надиграха категорично
              - от друга обаче са си селско тимче, на което липсва харизмата (тип Ловеч) и най-вече феновете, а отбор без фенове, пък били те и лумпени като София Изток, дефанзива и прочие наркомани, няма ка да прогресира

За мача снощи - ами личното ми мнение е, че съдията се изгаври с тях и мачът се игра до гол - тип онзи мач на двата селски отбора от манчестър, дето завърши 4:3 за по-крайградската част с гол в 97-мата, ако не ме лъже паметта. ама били лежали, ама били мотали - че кой отбор в Бг, пък и не само в Бг не го рпави това, когато трябва да пази резултат, май само Пърцилона Хайде сега остава да се каже и че 5 минути е малко продъ;жение? Да, шуменското Деко лежеше все едно са го прерязали през кръста, ама я да си спомним един от най-големите ни играчи евър какво правеше - пируетоте за дузпа на Емо Костадинов, благодарение на които бихме дойчовете в София с 3:2 какво бяха? А на наш Урсула в нетолкова далечното минало? А на дузпа Велизарка или Ристу Тюфлека, дето и тази година го чакам да се гърчи, но само че в червен цвят? Малко ли са 5 минути продължение? Веднага се сещам и за нашия мач с Оксер, от който почна европриказката - добре, че тогава Урсула ни спаси, та не зачетоха гола на франсетата - имаше пак 3 минути над 3-те минути продължение. да не отварям реч пък за болката от Антверпен или кошмара на данчо тъчо - Тулуза? Снощното бе гавра и не виждам никакви основания за нея.....

Да, съдия зачете нередовен гол на цигането марселиньо, но пък го изгони напълно незаслужено - имаше контакт между него и хърватския мангал и той наруши баланса му - не казвам, че е дузпа, но не беше за картон, защото нямаше симулация. И тук идва реч за тренера - на мен още първото полувреме ми писна от марселиньо - най-слабият в отбора (заедно с чворът на вратата, но на него поне името му ясно го описва) - защо петев не го извади? Беше ясно и че съдията ще даде малко аванта за хърватските мангали - дали щеше да е червен картон или дузпа, за да компенсира измисления гол на крейзитата и петев трябваше да го каже това на играчите си, но....

С две думи - жалко за крейзитата, надиграха загреб в 150 минути, но селският манталитет си е селски манталитет и в крайна сметка си каза думата, особено след подкрепата на чернодрешкото със свирката....
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Определено бяха по-добрия от двата отбора, но циганските номера от последните 15 минути на снощния мач им изиграха лоша шега и според мен подразниха съдията, което доведе и до прекалено дългото продължение... Все пак ми изглеждат като най-добре играещия наш отбор, поне от мачовете, които се изиграха до момента. Довечера ще видите какви мъки ще има на мачовете на т.нар. "грандове". Даже мисля да посетя единия от тях
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  Нашите Крейзифорест как смешно си изпуснаха кокала...
                  Ако не ги бяха правили тези цигаски номера накрая,смятам че германеца щеше да си свири нормално края...
                  Лично аз смятам,че прекалиха с бавенето...
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Нашите Крейзифорест как смешно си изпуснаха кокала...
                    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Може и да има бид, но доколко е сериозен като пари този бид?.. Ако е под 25 милиона евро трудно ще стане работата. Аз си мисля, че Барселона ще го вземе перситу...
                      нали видя .......................... дъртия алкохолик е предложил 10 млн, ; дъртата госпожа е оферирала 8 млн.; а шити изобщо не са дали оферта (въпреки някои слухове за 12 млн.)

аз лично ще се радвам "вън пер$$$и" да иде при ман@фите и дъртия алкохолик дедо сашо да му е*е майката

Коментар

• Chao Pippo, per tutti noi...

Супер Пипо каза адио на футбола25.07.2012 16:04
                        Легендарният нападател спира с играта, става треньор на юношите в Милан

Развълнуван и тъжен Филипо Индзаги каза сбогом на футбола като играч, но не и на Милан. Ветеранът, който бе свободен агент, след като договора му с росонерите изтече през лятото, реши да не продължава в друг клуб, а да приеме офертата на Адриано Галиани да стане треньор.

От вчера Супер Пипо е новият треньор на юношите на Милан. Договорът му е до 2014 г.

"Щастлив съм. Обичах това, което правех, но от днес (б.р. вчера) започвам едно ново приключение. Благодаря на клубовете, който ми предложи да продължа да играя, но мисля, че връзката ми с Милан трябва да продължи и сега започва една нова глава в моя живот", заяви Пипо.

Вчера точно в 17,26 ч. Пипо Индзаги се появи в базата Миланело. Но въпреки тъжната физиономия, той вече мисли за бъдещето.

"Като дойдох в Милан като футболист исках да спечеля Шампионската лига с росонерите. Сега като треньор искам също да го постигна и да направя това, което стори Анчелоти. Той ще бъде моят модел като треньор".

"Играта? Ако трябваше да напиша сценарий за филм за кариерата ми щях да го завърша точно така. С последния ми гол пред моята публика. В живота съм спечелил всичко и не си заслужаваше да продължавам сега на 39 г. Съдбата ми даде много, не можех да искам повече. Това е решение взето с главата, защото сърцето ми нямаше да ми даде да спра даже и на 60 г.".

Супер Пипо завършва кариерата си със 156 гола в Серия А, където в момента е на 16-о място във вечната ранглиста заедно с Роберто Манчини и Луиджи Рива. Общо като професионалист Индзаги вкара 316 гола в официални мачове. В Шампионската лига реализира 50 попадения, а общо в евротурнирите има 72 гола (втори след Раул). За националния тим Супер Пипо вкара 25 гола има и още 3 за младежите на Италия.
                        Only God Can Judge me...

Коментар

Може и да има бид, но доколко е сериозен като пари този бид?.. Ако е под 25 милиона евро трудно ще стане работата. Аз си мисля, че Барселона ще го вземе перситу...
                          Според пресата 15милиона, само дет не разбрах Евро или Паунда...ама не виждам как Венгер ще го пусне за толкова малко!
                          Може би на 20 ще си стиснат ръцете, още повече че и не го взеха на турнето...явно нещата отиват натам!
                          Въпроса е коя ръка ще стисне ръката на Венгер - на стария враг Сър Алекс или на новия - Манчини!?! По-малко вероятно ми се струва да отиде в Ювентус - това което най-много ще хареса на артилеристите!

Коментар

Барселона не могат да си го позволят, защото РвП иска195 000 паунда на седмица. Арсенал пък му дават само 130к, което е доста обидно за играч от неговата класа.

Абе ще е интересно през идните седмици.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Е това са последните факти. Щом самия САФ каза, че са биднали, значи интереса е сериозен. И аз не мисля, че в крайна сметка ще се стигне до трансфер, но РвП би подобрил драстично всеки един отбор в света.

Rooney и RvP в 4-4-2

Коментар

А на на мене тати ми каза, че ще ми купи колело...
                                Е това са последните факти. Щом самия САФ каза, че са биднали, значи интереса е сериозен. И аз не мисля, че в крайна сметка ще се стигне до трансфер, но РвП би подобрил драстично всеки един отбор в света.

Rooney и RvP в 4-4-2
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X