IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Съжалявам, но по-добър нападател от РвП в момента няма. Буквално носи на гръб Арсенал. Има ли някаква статистика колко процента от головете на отбора е вкарал?

Мачът вчера беше много интригуващ наистина, но това е главно защото и двете защити бяха трагични. Поздравления за Наполи.
    срещу блекбърн или болтън играе, но в мача с милан името му не чух...
    а гледайки към испания се сещам че бога на футбола май там се подвизава...
    английското първенство за съжаление вече съвсем не е толкова силно както преди няколко години, нито играчите там са от ранга на нистелрой и бекъм...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Този Кавани наистина е звяр, може би най-добрия нападател в света в момента!:
      Съжалявам, но по-добър нападател от РвП в момента няма. Буквално носи на гръб Арсенал. Има ли някаква статистика колко процента от головете на отбора е вкарал?

Мачът вчера беше много интригуващ наистина, но това е главно защото и двете защити бяха трагични. Поздравления за Наполи.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Страхотен мач гледахме снощи, чак не ми се искаше да свършва! Дали заради слабите защити на двата отбора, но видяхме много хубави атаки и от домакините и гостите!
        Този Кавани наистина е звяр, може би най-добрия нападател в света в момента! И Лавеци разбира се направи страхотен мач и май след Шитито Наполи е напът да пусне и последния английски отбор по пързалката! Като се замислиш че преди няколко дни изнесоха статистика, че отново английското първенство е "най-силното", а италианското е 3то или 4то?!?

Коментар

Гледах репортаж от мача с ПОСЛЕДНИЯ Фрайбург, който направо си ви изтърва!
          Нещо липсва желанието за игра на звездите на баварската машина! Контузията на Швайни разбута играта в средата на терена и нещо не се получават атаките! Мисля че когато излязохте напред и виждайки проблемите с контузии при Дортмунд се почувствахте шампиони отрано, а пък то какво стана...даже и малката Борусия не спира да изненадва!

ПП Има го и другото - както с Ман Юнайтед в Англия заради успехите ви сте недолюбвани и всеки ви скача здраво, опитва се да изиграе мача на сезона си точно срещу Вас!
          Оппаа, тъкмо влизам преди малко след изморителен трудов ден да погледна форума, преди да ида в кръчмата при феновете, и виждам дежурните заяждания на фенове на Юнайтед с Арсенал. Все пак решавам да си премълча и да запазя спокойствие на духа и добро настроение, когато... прочитам това болднатото! Е как можа ве пич да напишеш такова нещо, и то в тоя форум в който пишат интелигентни хора разбиращи не само от спорта, но и умеещи не само да гледат мачове, а и да анализират и да виждат нещата в дълбочина Кого, аджеба се опитваш да впечатлиш или да подведеш с тоя си коментар!? Тия неща може да гикажеш на някой извънземен дето тепърва се сблъсква с това Що е то английски футбол и Какви закони управляват ФА на Англия, и да се надяваш да ти повярва, но успехът ти ще бъде временен - до тогава до като алиенчето не изгледа няколко мача от Премиър лигата с ваше участие...
          Офф спирам и ви желая хубава вечер, независимо на кой отбор симпатизирате!

П.П.Снощи Меси изригна! Вече се чудя къде му е границата на това момче...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Момци, некой Вас разбирачите, мое ле да ми обясни, ЩО Байерн играят толко СЛАБО последно време ???
            У събота, едвам изгледах мача... Баси кошмара...
            Уж играчите са същите, бела проведена страхотна подготовка у Катар ли беше (или некъде из оня вилает)... Уж сичко е перфектно,
            А НА ТЕРЕНА СА ПРАСТО ЖАЛКА ГЛЕДКА !!!!
            Що бре ???
            Гледах репортаж от мача с ПОСЛЕДНИЯ Фрайбург, който направо си ви изтърва!
            Нещо липсва желанието за игра на звездите на баварската машина! Контузията на Швайни разбута играта в средата на терена и нещо не се получават атаките! Мисля че когато излязохте напред и виждайки проблемите с контузии при Дортмунд се почувствахте шампиони отрано, а пък то какво стана...даже и малката Борусия не спира да изненадва!

ПП Има го и другото - както с Ман Юнайтед в Англия заради успехите ви сте недолюбвани и всеки ви скача здраво, опитва се да изиграе мача на сезона си точно срещу Вас!

Коментар

• Момци, некой Вас разбирачите, мое ле да ми обясни, ЩО Байерн играят толко СЛАБО последно време ???
              У събота, едвам изгледах мача... Баси кошмара...
              Уж играчите са същите, бела проведена страхотна подготовка у Катар ли беше (или некъде из оня вилает)... Уж сичко е перфектно,
              А НА ТЕРЕНА СА ПРАСТО ЖАЛКА ГЛЕДКА !!!!
              Що бре ???
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Чудя се къде останаха феновете на Арсенал, да обяснят на съфорумците колко купи ще спечели любимия им отбор тази година?!?
                Резултатите на футболното игрище на Арсенал от доста време насам вече нямат абсолютно никакво значение. Важното за отбора да е на нетна печалба със 100 000 паунда cap на заплатите.

Joke of a football club.

Коментар

• Чудя се къде останаха феновете на Арсенал, да обяснят на съфорумците колко купи ще спечели любимия им отбор тази година?!?

Коментар

• [18+] СНИМКИ И ВИДЕО: Чисто гол фен нахлу на Анфийлд, награби Карагър

Коментар

• Go Vitali!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Нито на резултата. Просто статията ми хареса
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Явно много мъка е събрал themile, а не виждам защо?
                          Честно казано и аз се издразних като гледах Евра да подскача като дете след мача, но не мисля, че тези глупости повлияха на мача по какъвто и да е начин!
                          Едва ли е свързано с развитието на мача. Вярно е, че имаше малко нерви, в следствие на конфликта между двамата, но всичко си остана в границите на нормалното за такова дерби, а загубата дойде от това, че разполагаме с една от най-дървените халфови линии в Премиършип, а не защото Суарез се е чувствал несигурен след създалото се напрежение...
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

.....че тези глупости повлияха на мача по какъвто и да е начин!
                            Нито на резултата. Просто статията ми хареса
                            Life won't wait for you.

Коментар

То и за това горе на страничката пише: "Читателски статии...От: themile"

Все едно аз да седна да пиша статия и Кольо да тръгне да ме цитира по форумите
                              Или по-скоро ти да напишеш статията и сам да си я цитираш във форума?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Точно същото е
                                Особено много ми хареса как беше написал "... докато той (Евра) навираше наглата си физиономия в лицето на уругваеца..."
                                Просто човекът си е споделил субективното мнение, както правим всички тук...
                                Явно много мъка е събрал themile, а не виждам защо?
                                Честно казано и аз се издразних като гледах Евра да подскача като дете след мача, но не мисля, че тези глупости повлияха на мача по какъвто и да е начин!

Коментар

Working...
                                X