IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    То и за това горе на страничката пише: "Читателски статии...От: themile"

Все едно аз да седна да пиша статия и Кольо да тръгне да ме цитира по форумите
    Точно същото е
    Особено много ми хареса как беше написал "... докато той (Евра) навираше наглата си физиономия в лицето на уругваеца..."
    Просто човекът си е споделил субективното мнение, както правим всички тук...
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• То и за това горе на страничката пише: "Читателски статии...От: themile"

Все едно аз да седна да пиша статия и Кольо да тръгне да ме цитира по форумите

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Абсурдна статия, пропита от безброй фактологични грешки.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• http://www.gol.bg/letter.php?l_id=205
          Life won't wait for you.

Коментар

• Най-силното дете.
            http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2727801

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              За мен е изненада отношението на двамата мениджъри към участието на отборите им в турнира. От снощните мачове изглеждаше, че имат амбиции да се борят сериозно и там
              баш така си е, това им е най-сериозната (т.е. единствената възможност за купа) - естествено след шипчето, но това само потвърждава тезата ми, че шипчета е резервирано за шитито и затова и двата тима се хвърлят за единственият възможен неуреден турнир. Пък и финал на двете манчовски предградия в бухарещи ще е страхотно - ако има билети, веднага зачезвам натам
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• За мен е изненада отношението на двамата мениджъри към участието на отборите им в турнира. От снощните мачове изглеждаше, че имат амбиции да се борят сериозно и там

Коментар

• Приятна изненада в представянето на Ман Юнайтед снощи! С изключение на 2 удара на домакините преди почивката мача бе под тотално предимство на червените дяволи!
                  Last edited by man_united; 17.02.2012, 09:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Аз очаквам загуба поне на един от двата отбора от Манчестър довечера
                    Особено за Сити, този турнир ми се струва, че ще е само едно досадно задължение и колкото по-бързо им се махне от главата, толкова по-добре
                    Поразминаха се очакванията ми с това, което се случи

Коментар

• браво на Кутровски - това момче има голям потенциал и дано не го съсипе като Глигорча. Не знам защо всички пишат за Гвоздейкова и Григата, при положение, че това момче (вярно и с доза късмет) изравни най-доброто постижение на български тенисист евър, а именно 1/4 финал за турнир на АТП

Сега вече с тези 57 точки (до момента) ще качи над 100, може би дори 150 места и ще е около топ 300, а ако успее да бие и райн харисън (същата "младата надежда" кат Глигорча и също като него толкова насран), ще подобри най-доброто постижение на българин в АТП и би влязъл в топ 250, но да не прибързваме.

Успех на Митко, дано да бие - мачът е късно вечерта наше време (около полунощ)
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• баш за същия - истински тест за нашето момче и по-скоро за психиката му. Ако бие в този мач ще вземе 2/3 от точките, които е взел за цялата последна година и вероятно ще влезе в топ 300. Даже, ако се погледно строго обективно, нашипт няма никакъв късмет, щото ако Монфис не беше почивал първия кръг, а беше играл, сега щеше да се класира директно за следващия кръг, но нищо, тъкмо ще се тества за устойчивост.

Как го виждаш манчо за Х? Или просто да го шибна един ъндър?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          За Кутровски - много се радвам, прилича на ранният Григор и май още не му е увредена психиката, макар че мачът днес ще е голям тест за него, дано да го издържи. Много ме накефи като игра с онова маляшкото леке багдатис как му скриваше топката на моменти, а беше извън топ незнам си колко тогава, дано да бие.
                          Груйче, за кой мач говориш, за този ли:

Монфис се отказа, Кутровски срещу квалификант в Сан Хосе
                          спорт1.бг

Френският тенисист Гаел Монфис се отказа от участие в турнира в Сан Хосе заради контузия и мястото му ще бъде заето от "щастливия губещ" в квалификациите Блейк Стоуд, който отстъпи в последния квалификационен кръг пред сънародника си Денис Кудла и тази вечер ще се изправи срещу българския представител Димитър Кутровски.

13-ят в света Монфис изпитва болки в дясното коляно, заради които пропусна първата среща от купа "Дейвис" миналия петък. Французинът изигра демонстративен мач в Сан Хосе в понеделник вечерта, но вчера съобщи пред медиите, че болката се е увеличила, а трябва да спре болкоуспокояващите, защото вече от дълго време е на тях.

Сега Монфис ще се завърне във Франция, за да направи нов ядрено-магнитен резонанс на коляното си. Той иска да участва в турнирите от сериите "Мастърс" в Индиън Уелс и Маями, но заяви, че 1/4-финала за купа "Дейвис" срещу САЩ в началото на април е по-важен за него.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Е как нищо? Играли сме добро, ама сме немали шансу!!!
                            Тц! Нищо не играхме, само частични проблясъци и то към края на мача Но пък и Милан май надскочиха себе си, всичко им се връзваше, а тоя Златан ми изглеждаше като един от най-техничните футболисти в момента Ще продължат напред, и то заслужено! За Арсенал остава борбата за 4-тото място и евентуално за ФА Къп - поне да се отсрамим с един трофей най-после Трябва лидер в центъра, играч който да организира играта, трябва още един класен нападател, трябва и някой друг защитник...въобще има доста неща над които Мосюто трябва да мисли и да разрешава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              За Арсенал добро или нишо - нищо. Очаквах да паднат, ама чак пък толкова - то Милано е интересен град, ама Барселона беше по-хубав, а там поне се разписаха....
                              .....
                              Е как нищо? Играли сме добро, ама сме немали шансу!!!

Коментар

• аз пък смятам, че шитито имат повече шансове да отидат по-напред от трупата на шотландското пиянде, макар порто да са по-силни от аякс, просто селяните имат много по-силен отбор, а за резервите дума да няма. Макар че и за двата отбора турниът ще е второстепенен, освен ако не стигнат поне 1/2 финал.
                                Интересно ще е, че единствено чукотките имат някакъв шанс да продължат напред в шл, което е доста странно в сравнение с формата им в шипъ, но само доказва колко слаба е висшата лига в момента.
                                За Арсенал добро или нишо - нищо. Очаквах да паднат, ама чак пък толкова - то Милано е интересен град, ама Барселона беше по-хубав, а там поне се разписаха....

За Кутровски - много се радвам, прилича на ранният Григор и май още не му е увредена психиката, макар че мачът днес ще е голям тест за него, дано да го издържи. Много ме накефи като игра с онова маляшкото леке багдатис как му скриваше топката на моменти, а беше извън топ незнам си колко тогава, дано да бие.

Коментар

Working...
                                X