IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    щом не ти се гледат английски отбори в ШЛ ще гледаш гореизборените и това е...

поне си доволен

мъдуриньо бил гений ................. и то абсолютен

до ново година пишеше, че ще ставате шампиони, а сега пишеш, че отбора бил за серия Б
    Това в кой форум го прочете
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Сър Алекс пое отговорността за слабата игра на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън пое цялата отговорност за слабата игра на „червените дяволи“ в мача реванш от Лига Европа срещу Аякс снощи. Англичаните загубиха с 1:2 на своя „Олд Трафорд“, но въпреки това продължават за осминафиналите след победата с 2:0 в първия мач.

Наставникът на Юнайтед заложи предимно на млади футболисти, без опит в европейските клубни турнири, но призна, че това е можело да му изиграе лоша шега. Английският шампион все пак се промъкна в следващата фаза където ще има за съперник испанския Атлетик Билбао.

„Ще бъде прекрасно, ако стигнем до финала. Няма никакво значение как си стигнал на финала или срещу кой играеш там. Най-важното нещо за нас е да се опитаме да стигнем до него“, коментира след мача опитният специалист.

„Поемам отговорността за представянето ни тази вечер. Да пусна толкова млади футболисти в защита бе голям риск. Мачът бе добра възможност Фил Джоунс и Крис Смолинг да запишат минути заедно. Оцеляхме с малко доза късмет, но трябва да призная, че не играхме никак добре през второто полувреме“, каза още сър Алекс.
      Вече почна ясно да се оформят "резерви и титуляри" в отбора, което е на път да отреже Сър Алекс от всякакви опити за ротация.
      От вчерашния отбор май само Де Хея, Нани и Фил Джонс (но като опорен халф) могат да се надяват на титулярно място!?!
      Добре че в първия мач спечелихме с добър резултат, че иначе можеше да станем свидетели на поредна издънка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Тъй като си говорим за 1/4 финалите:

- вероятността да видим ЦСКА там е горе-долу толкова, колкото и за Арсенал;
        - от Марсилия и Интер ще видим само единия отбор, който ще отпадне, с който и да играе;
        - а за Базел не знам какво имаш против, след като биха и МЮ и Байерн... явно са стабилен отбор, макар и не толкова атрактивен
        щом не ти се гледат английски отбори в ШЛ ще гледаш гореизборените и това е...

поне си доволен

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        P.S. Снощи за пореден път се убедих, че или Моу е абсолютен гений или Леонардо, Раниери и този другия анонимник, който за кратко беше треньор на Интер са на ниво Б група на България. От онзи отбор липсват само Ето'о, Пандев и от няколко дни Мота, а резултатите тогава и сега са коренно противоположни
        мъдуриньо бил гений ................. и то абсолютен

до ново година пишеше, че ще ставате шампиони, а сега пишеш, че отбора бил за серия Б
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Според мен Базел яхна здраво вълната на подценяването - изплющя ни нас щото си мислехме че само като излезем на терена ще паднат с 2-3 гола разлика, същото снощи направи и Байерн. Нормално е в 8 от 10 мача да ги смачкат, въпреки че швейцарците имат класни играчи - Фрей и Щрелер (с дълъг престой в Германия) и Шакири, който от лятото отива в Байерн. Ще видим реванша, ама аз лично не мисля че Байерн ще се провали. Относно Интер и Марсилия там нещата са 51-49 за французите, защото наистина Интер е напът да влезе в нова дълга серия без купа, дори този сезон и без участие в евротурнирите!
          Незнам за Вас, но на мен Байерн въобще не ми хареса, като игра...
          Просто нямам отговор, откъде се взе този спад в играта ...
          В началото на сезона, напрао мачкахме противника по целия терен.. Много голове... Малко допуснати ...
          Кво станА ???
          Не им се играе ли ? Дрязги в отбора ? Тренера нещо да бърка ?
          Нямам идея, но играта определено не върви... Колкото и идиотски да прозвучи, но за мен в този мач резултата не беше важен, а играта...
          Просто не играхме добре... Никаква агресия. Малко движение. Ниска скорост...
          Липса на идеи в атака ...
          Тоа Боатенг, нема ли как да го сменим с другия бе ?
          Алаба за сега не може да замени Швайни...
          Кроос, кат че ле още му е рано за ролята дето го гласят - лидер, да поведе отбора в такъв кофти момент ...
          Липсвани ни играч, като Ван Бомел ...
          Незнам, ама нещо трябва да се промени. Иначе ще си останем с калъфката и тази година...
          За ШЛ с тази игра въобще не може и дума да става...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Интер не са много далече от 4-тото място в Италия като точки, но играта в момента е трагична, а също и самочувствието и настроението на футболистите и ако Раниери остане до края на сезона, не съм оптимист за класиране по-високо от 7-8 място
            Всъщност от догодина 4-я в Италия ще играе в ЛЕ!

Коментар

• Интер не са много далече от 4-тото място в Италия като точки, но играта в момента е трагична, а също и самочувствието и настроението на футболистите и ако Раниери остане до края на сезона, не съм оптимист за класиране по-високо от 7-8 място

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                Гледах първите 30 минути на Базел - 2 греди + още едно 100 %тово ... На бавраците им се размина много яко снощи..
                Според мен Базел яхна здраво вълната на подценяването - изплющя ни нас щото си мислехме че само като излезем на терена ще паднат с 2-3 гола разлика, същото снощи направи и Байерн. Нормално е в 8 от 10 мача да ги смачкат, въпреки че швейцарците имат класни играчи - Фрей и Щрелер (с дълъг престой в Германия) и Шакири, който от лятото отива в Байерн. Ще видим реванша, ама аз лично не мисля че Байерн ще се провали. Относно Интер и Марсилия там нещата са 51-49 за французите, защото наистина Интер е напът да влезе в нова дълга серия без купа, дори този сезон и без участие в евротурнирите!

Коментар

- а за Базел не знам какво имаш против, след като биха и МЮ и Байерн... явно са стабилен отбор, макар и не толкова атрактивен
                  Гледах първите 30 минути на Базел - 2 греди + още едно 100 %тово ... На бавраците им се размина много яко снощи..

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    и защо?

да гледаме марсилия, интер, базел, цска, и т.н. по-добре ли ще е ?
                    Тъй като си говорим за 1/4 финалите:

- вероятността да видим ЦСКА там е горе-долу толкова, колкото и за Арсенал;
                    - от Марсилия и Интер ще видим само единия отбор, който ще отпадне, с който и да играе;

P.S. Снощи за пореден път се убедих, че или Моу е абсолютен гений или Леонардо, Раниери и този другия анонимник, който за кратко беше треньор на Интер са на ниво Б група на България. От онзи отбор липсват само Ето'о, Пандев и от няколко дни Мота, а резултатите тогава и сега са коренно противоположни

Коментар

• АКО НЕ драскам по форума ще заспя на тези мачове ................ все едно играят за 0-0 на чужд терен и за 1-0 на свой както дъртия алкохолик АЛ.Ф. ги нарежда последните 5 години
                      Last edited by X_Y; 23.02.2012, 09:51.

Коментар

• Гомез е същински звяр. Има безбожна физика. Винаги ми е харесвал, като играч, още от времето си в Щутгард.
                        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Четвъртфинали в Шампионската лига без английски отбори - безценно
                          и защо?

да гледаме марсилия, интер, базел, цска, и т.н. по-добре ли ще е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                            срещу блекбърн или болтън играе ван Перси, но в мача с милан името му не чух....
                            На Перси не му се чуваше името и срещу болтън, а мача на АРСЕНАЛ завърши 0-0

Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                            английското първенство за съжаление вече съвсем не е толкова силно както преди няколко години, нито играчите там са от ранга на нистелрой и бекъм...
                            тези двамата като играеха в англия силните първенства бяха италианското и испанското (съответно печелиха ШЛ), а след като ги изгони дъртия алкохолик АЛ.Ф. от мангалчестър тогава започна възхода на английския футбол "у европата" и на полуфиналите от ШЛ играеха по 3 английски отбора...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              я тук сте повели културно-научна дискусия без да се пцуете като каруцари - нещо невиждано в последната седмица. Явно халът на английските отбори из аврупата ви върна в реалността
                              Четвъртфинали в Шампионската лига без английски отбори - безценно

Коментар

• я тук сте повели културно-научна дискусия без да се пцуете като каруцари - нещо невиждано в последната седмица. Явно халът на английските отбори из аврупата ви върна в реалността
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X