Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Сър Алекс пое отговорността за слабата игра на Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън пое цялата отговорност за слабата игра на „червените дяволи“ в мача реванш от Лига Европа срещу Аякс снощи. Англичаните загубиха с 1:2 на своя „Олд Трафорд“, но въпреки това продължават за осминафиналите след победата с 2:0 в първия мач.
Наставникът на Юнайтед заложи предимно на млади футболисти, без опит в европейските клубни турнири, но призна, че това е можело да му изиграе лоша шега. Английският шампион все пак се промъкна в следващата фаза където ще има за съперник испанския Атлетик Билбао.
„Ще бъде прекрасно, ако стигнем до финала. Няма никакво значение как си стигнал на финала или срещу кой играеш там. Най-важното нещо за нас е да се опитаме да стигнем до него“, коментира след мача опитният специалист.
„Поемам отговорността за представянето ни тази вечер. Да пусна толкова млади футболисти в защита бе голям риск. Мачът бе добра възможност Фил Джоунс и Крис Смолинг да запишат минути заедно. Оцеляхме с малко доза късмет, но трябва да призная, че не играхме никак добре през второто полувреме“, каза още сър Алекс.
От вчерашния отбор май само Де Хея, Нани и Фил Джонс (но като опорен халф) могат да се надяват на титулярно място!?!
Добре че в първия мач спечелихме с добър резултат, че иначе можеше да станем свидетели на поредна издънка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТъй като си говорим за 1/4 финалите:
- вероятността да видим ЦСКА там е горе-долу толкова, колкото и за Арсенал;
- от Марсилия и Интер ще видим само единия отбор, който ще отпадне, с който и да играе;
- а за Базел не знам какво имаш против, след като биха и МЮ и Байерн... явно са стабилен отбор, макар и не толкова атрактивен
поне си доволен
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеP.S. Снощи за пореден път се убедих, че или Моу е абсолютен гений или Леонардо, Раниери и този другия анонимник, който за кратко беше треньор на Интер са на ниво Б група на България. От онзи отбор липсват само Ето'о, Пандев и от няколко дни Мота, а резултатите тогава и сега са коренно противоположни
до ново година пишеше, че ще ставате шампиони, а сега пишеш, че отбора бил за серия Бfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСпоред мен Базел яхна здраво вълната на подценяването - изплющя ни нас щото си мислехме че само като излезем на терена ще паднат с 2-3 гола разлика, същото снощи направи и Байерн. Нормално е в 8 от 10 мача да ги смачкат, въпреки че швейцарците имат класни играчи - Фрей и Щрелер (с дълъг престой в Германия) и Шакири, който от лятото отива в Байерн. Ще видим реванша, ама аз лично не мисля че Байерн ще се провали. Относно Интер и Марсилия там нещата са 51-49 за французите, защото наистина Интер е напът да влезе в нова дълга серия без купа, дори този сезон и без участие в евротурнирите!
Просто нямам отговор, откъде се взе този спад в играта ...
В началото на сезона, напрао мачкахме противника по целия терен.. Много голове... Малко допуснати ...
Кво станА ???
Не им се играе ли ? Дрязги в отбора ? Тренера нещо да бърка ?
Нямам идея, но играта определено не върви... Колкото и идиотски да прозвучи, но за мен в този мач резултата не беше важен, а играта...
Просто не играхме добре... Никаква агресия. Малко движение. Ниска скорост...
Липса на идеи в атака ...
Тоа Боатенг, нема ли как да го сменим с другия бе ?
Алаба за сега не може да замени Швайни...
Кроос, кат че ле още му е рано за ролята дето го гласят - лидер, да поведе отбора в такъв кофти момент ...
Липсвани ни играч, като Ван Бомел ...
Незнам, ама нещо трябва да се промени. Иначе ще си останем с калъфката и тази година...
За ШЛ с тази игра въобще не може и дума да става...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеИнтер не са много далече от 4-тото място в Италия като точки, но играта в момента е трагична, а също и самочувствието и настроението на футболистите и ако Раниери остане до края на сезона, не съм оптимист за класиране по-високо от 7-8 място
Коментар
-
Интер не са много далече от 4-тото място в Италия като точки, но играта в момента е трагична, а също и самочувствието и настроението на футболистите и ако Раниери остане до края на сезона, не съм оптимист за класиране по-високо от 7-8 място"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГледах първите 30 минути на Базел - 2 греди + още едно 100 %тово ... На бавраците им се размина много яко снощи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение- а за Базел не знам какво имаш против, след като биха и МЮ и Байерн... явно са стабилен отбор, макар и не толкова атрактивен
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеи защо?
да гледаме марсилия, интер, базел, цска, и т.н. по-добре ли ще е ?
- вероятността да видим ЦСКА там е горе-долу толкова, колкото и за Арсенал;
- от Марсилия и Интер ще видим само единия отбор, който ще отпадне, с който и да играе;
- а за Базел не знам какво имаш против, след като биха и МЮ и Байерн... явно са стабилен отбор, макар и не толкова атрактивен
P.S. Снощи за пореден път се убедих, че или Моу е абсолютен гений или Леонардо, Раниери и този другия анонимник, който за кратко беше треньор на Интер са на ниво Б група на България. От онзи отбор липсват само Ето'о, Пандев и от няколко дни Мота, а резултатите тогава и сега са коренно противоположни"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
АКО НЕ драскам по форума ще заспя на тези мачове ................ все едно играят за 0-0 на чужд терен и за 1-0 на свой както дъртия алкохолик АЛ.Ф. ги нарежда последните 5 годиниLast edited by X_Y; 23.02.2012, 09:51.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЧетвъртфинали в Шампионската лига без английски отбори - безценно
да гледаме марсилия, интер, базел, цска, и т.н. по-добре ли ще е ?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениесрещу блекбърн или болтън играе ван Перси, но в мача с милан името му не чух....
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеанглийското първенство за съжаление вече съвсем не е толкова силно както преди няколко години, нито играчите там са от ранга на нистелрой и бекъм...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениея тук сте повели културно-научна дискусия без да се пцуете като каруцари - нещо невиждано в последната седмица. Явно халът на английските отбори из аврупата ви върна в реалността"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар