IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• The reason behind Pepe's new hairstyle

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Отпадането не е нелогично, въпреки че до последния момент не ми се вярваше, че наистина ще се препънем в поредното джудже... Стойчо е идеален да крепи отбора, който води, в тройката на А група, както и да бие геренците редовно, но очевидно не знае как да печели мачовете в ЕКТ. Излиза с някаква тактика от преди 30-40 години при това срещу отбори, които би трябвало да бие само с опит. Като цяло концепцията за градене на отбор е сбъркана, защото няма как да очакваш успехи в бъдеще при положение, че привличаш по 15-20 нови мистериозни чужденци на сезон. Децата в школите ходят да си тичат за здраве, знаейки, че никога няма дори да се доближат до място в групата на А отбора, без значение кой какви качества има.

Докарахме я до там, че по това време на годината доволни и щастливи са феновете на отбора (измежду ЦСКА и Левски имам предвид), който не е успял да се класира за ЕКТ, защото поне могат да злорадстват. Тъжно и срамно
      Споко!
      Сега предполагам ще биете Левски с 1 на мъка и всичко лошо ще бъде забравено...освен че "евробоеца" е на път да счупи всичките си рекорди с поредни неуспешни опити да мине поне едно кръгче от предварителните.
      Предполагам, че това скоро няма да е така, щото скоро коефициента на отбора и на страната ще ви вкара в най-най-най-първия предварителен кръг и там току виж сте отстранили някой отбор от Гибралтар, Сан Марино или Андора

Коментар

• Отпадането не е нелогично, въпреки че до последния момент не ми се вярваше, че наистина ще се препънем в поредното джудже... Стойчо е идеален да крепи отбора, който води, в тройката на А група, както и да бие геренците редовно, но очевидно не знае как да печели мачовете в ЕКТ. Излиза с някаква тактика от преди 30-40 години при това срещу отбори, които би трябвало да бие само с опит. Като цяло концепцията за градене на отбор е сбъркана, защото няма как да очакваш успехи в бъдеще при положение, че привличаш по 15-20 нови мистериозни чужденци на сезон. Децата в школите ходят да си тичат за здраве, знаейки, че никога няма дори да се доближат до място в групата на А отбора, без значение кой какви качества има.

Докарахме я до там, че по това време на годината доволни и щастливи са феновете на отбора (измежду ЦСКА и Левски имам предвид), който не е успял да се класира за ЕКТ, защото поне могат да злорадстват. Тъжно и срамно
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Това ще го сложа тук, въпреки че е за "Бисери и вицове"

Томов: Отпадането на ЦСКА е в разрез с възходящо развитие на клуба

Коментар

• Поне едно е ясно - ако черна котка (политик) не мине пътя на Домуса Лудогорец може да стигне Левски по титли през следващите 10на - 15 години

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              мда, чорбата продължават да ми носят кинта - сега ще видя как вървят залозите за "дербито" и пак ще сложа на най-високия коеф

П.С. Към Импето, че той ги разбира картите на Аврупа - Импе, пущи оная пущиня юропигс он тур, бря, вече взехте да се излагате повече и от нас - да ви отстрани Молдовски отбор вече си е трагедия, как и да го погледнеш. Миналата година се скатахте да не се изложите, та само ние се излагахме по знайни и незнайни поля казахстански, сега ние се скатахме, ама вие ни покрихте откъм резил Срам и позор и за двата "гранда" За разлика от чорбите, аз няма да злобея, просто е мъка, мъка и печал, щом някакви, дето целият им отбор я взима общо заплатата на сънди ли е, мънди ли е, ви отстраняват....
              +1
              Ако не бяха парите,които ми донесе отпадането щях да избълвам един тон хули по цялото ръководство, било то спортно... било то техническо или не знам какво си...
              Стойчо, тъпанар такъв как няма отбора ти да е на 15 дни като всяка година поради комисионите,които прибираш сменяш целия отбор ????
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Е, па поне не му липсват титли вече - към всичките досега добави и Зимбровски наш Тройча.

Май Стойчо се поизчерпа и да вземе да си почине. Ма, кого да викнат - Пламен Марков свободен ли е сега?

Коментар

• Оправданието на Стойчо Младенов за отпадането от Зимбру

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов обяви, че причината за отпадането на червените от Зимбру се корени в набързо скалъпения червен отбор, който е на само 15 дни. "Ние сме отбор на 15 дни. Не можем да изпреварваме събитията. И в двата мач надиграхме отбора на Зимбру. Трябва възможно най-бързо да забравим този мач и като цяло участието ни в Европа. Второто полувреме започнахме да играем грешно, с изритани топки, което беше улесни противниковия отбор Нямаме сили да играем на три фронта - в шампионата, за купата на България и в Европа. Зимбру е отбор, който се гради от няколко години. Явно това е моята орисия - всеки път да събирам на пожар отбор и да отпадам в Европа без загуба", коментира Младенов.

Как може такъв обигран противник да Ви се падне! Поне е от първа дивизия, че след малко следва срама на БотевЪ да отпаднЪ от отборЪ от Б-австрийскЪ-ГрупЪ

Коментар

• Аз мисля в неделя да налея кинти в малкоголов Х.Да видим ше яде ли Асан баница.

Коментар

фуДболът отдавна не е това, което беше, всичко е просто яка порняга, но понякога съм от правилната страна Ако чорбата отидат в молдава с по-високия коеф, т.е. като аутсайдери, ще продължат, но ако отидат като фаворити, ще отпаднат, поне така ми го говорят дзвиздити ....
                      мда, чорбата продължават да ми носят кинта - сега ще видя как вървят залозите за "дербито" и пак ще сложа на най-високия коеф

П.С. Към Импето, че той ги разбира картите на Аврупа - Импе, пущи оная пущиня юропигс он тур, бря, вече взехте да се излагате повече и от нас - да ви отстрани Молдовски отбор вече си е трагедия, как и да го погледнеш. Миналата година се скатахте да не се изложите, та само ние се излагахме по знайни и незнайни поля казахстански, сега ние се скатахме, ама вие ни покрихте откъм резил Срам и позор и за двата "гранда" За разлика от чорбите, аз няма да злобея, просто е мъка, мъка и печал, щом някакви, дето целият им отбор я взима общо заплатата на сънди ли е, мънди ли е, ви отстраняват....
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ще им дадат ингилизко гражданство - споко Никой не се отказва ей-така от парата, щото некви си шматароци искали да налагат санкции. ай-сиктир
                        Те ще им дадат - ама тогава трябва да се откажат от руското - и чичко Путин ще резне трабичката по която се влива нефт, алумин и прочие!
                        Така че или английски гражданя бе повече рубль или руские без английските им клубове играчки!

Коментар

• Brazil fans this morning..

Коментар

• ще им дадат ингилизко гражданство - споко Никой не се отказва ей-така от парата, щото некви си шматароци искали да налагат санкции. ай-сиктир
                            Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
                            Руските олигарси имали 7 дни да изтеглят парите си от Лондон.
                            ............................................
                            Сред тези, срещу които ще бъдат насочени санкциите, наблюдатели назовават Роман Абрамович, Алишер Усманов и Михаил Фридман, пише "Таймс", цитиран от Би Би Си.

.................................................. ........................

http://dnes.dir.bg/news/sanktzii-rus...-17096591?nt=4

Кво значи да си почетен гражданин на Лондон !?!? Горките Челси
                            Ша стоим и ша гледаме ... Па може таз инвестиция да му е оставят

След първата ми либоф Ботев, май и втората (откъде 20 годин) ша олекне ...
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Руските олигарси имали 7 дни да изтеглят парите си от Лондон.
                              ............................................
                              Сред тези, срещу които ще бъдат насочени санкциите, наблюдатели назовават Роман Абрамович, Алишер Усманов и Михаил Фридман, пише "Таймс", цитиран от Би Би Си.

.................................................. ........................

http://dnes.dir.bg/news/sanktzii-rus...-17096591?nt=4

Кво значи да си почетен гражданин на Лондон !?!? Горките Челси
                              Ша стоим и ша гледаме ... Па може таз инвестиция да му е оставят

След първата ми либоф Ботев, май и втората (откъде 20 годин) ша олекне ...

Коментар

..............

- дето сопот, там и Коматево, за да не срамите славния Ботев (макар и да бяхте комуноидна подлога на красноармейците), който играеше в Европа....
                                Груйчи, виж какво пишат по другите форуми:

Цитат:

ЦСКА лети, каца, еВе влашки цигани и се прибира. Това е програмата. За разлика от червените, програмата на сините е доста по - сложна: в неделя духат на червените, в понеделник Гошо Циганина си тръгва, отнасяйки със себе си всички метални дръжки от клозетите на стадиона и канцелариите, във вторник от "Говеждо единство - запад" правят митинг, на който издигат искания за легализация на хероина в сектор "Б", а в събота стадион "Обор" рухва, взривен от сини екстремисти в знак на простест. В неделя закриват 100 годишния урод на тържествена церемония в парка "Заимов", Дучето осигурява зарята и фойерверките...
                                --------------------------------------------------------------------

П.П. Пожелай ни успех на Тройчо Муров Тулузки Торпедов от Чешко.

Стига се стиска

Коментар

Working...
                                X