IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    маранди,
    стига басни и приказки ала дудучето. Вие НЕ сте наследници на АС-23, морално няма как палачът да е наследник на жертвите си. Не ме кафрай да се паля и аз - имам дядо, царски офицер, жестоко репересиран от комунистите, само защото е бил царски офицер и се е сражвал за Родината си!!! А че могат да се скалъпват всякакви фалшификати и "доброзорлем" да се влееш в друг клуб сме го виждали не веднъж. Хайде един въпрос към теб - що на емблемата, та, под петолъчката, пише 1948, а не 1923??? Само това ми отгвоори и спираме да говорим, щото ще падна "сразен".... от смях. Ама спрете се, ставате по-голями карикатури от наш бай Ганя, дето искаше да се пишем, че сме създадени 1911, а не 1914

П.С. Относно стадион Юнак няма какво да се говори - там нещата са документирани и ясни дори и за идиотите. Колкото до 3,5 милки дето ги "плащате" наем - ами то и аз плащам по 2 млн на Адрина Лима да върти свирки като дойде в Бг, ама тя хем никога не е въртяла свирки (щото мразела да и го навират в лицето), хем никога не е идвала в Бг, а още по-малко пък е чувала за мен
    Нали затова изрязах като кисела краставица Лудата Крава, че ако обявим фалит и влезем в В група - означава, че се появява ново Юридеско лице и край с Историята на ЦСКА, която е и на България. Тя не е само наша.
    ----------------

По другия ти въпрос - защо АС-23 се води клуб на офицерите/армията и ЦСКА се води същия клуб, че е на БГ армията?

Защо документите за стадиона са в нас, а не в Див кон - Берковица да кажем. Нотариалните актове?

Ърмм ...?

Стига говежди пропаганди ти казах. Искаш ли да ти кача нотариалния акт на Чорбата за Борисовата градина да го видиш и от коя година е?

А, ние плащаме наем. Ти имаш ли нотариален акт? ( риторично ) и ползваш нещо без наем и което не е твое.

Коментар

• маранди,
      стига басни и приказки ала дудучето. Вие НЕ сте наследници на АС-23, морално няма как палачът да е наследник на жертвите си. Не ме кафрай да се паля и аз - имам дядо, царски офицер, жестоко репересиран от комунистите, само защото е бил царски офицер и се е сражвал за Родината си!!! А че могат да се скалъпват всякакви фалшификати и "доброзорлем" да се влееш в друг клуб сме го виждали не веднъж. Хайде един въпрос към теб - що на емблемата, та, под петолъчката, пише 1948, а не 1923??? Само това ми отгвоори и спираме да говорим, щото ще падна "сразен".... от смях. Ама спрете се, ставате по-голями карикатури от наш бай Ганя, дето искаше да се пишем, че сме създадени 1911, а не 1914

П.С. Относно стадион Юнак няма какво да се говори - там нещата са документирани и ясни дори и за идиотите. Колкото до 3,5 милки дето ги "плащате" наем - ами то и аз плащам по 2 млн на Адрина Лима да върти свирки като дойде в Бг, ама тя хем никога не е въртяла свирки (щото мразела да и го навират в лицето), хем никога не е идвала в Бг, а още по-малко пък е чувала за мен
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйчи,

я попрочете малко кой отбор има нотариален акт за стадиона си и на чие име се води. Прехвърлен с подписа на Царя на АС-23

П.П. После говедата ни обвинявате за комунисти като ни "одържавявате" стадиона и сега да си плащаме убийствен наем. 3.5 милки на година ви е половината бюджет на твоя говежди отбор, бря!

Па, вие си висите без наем - не си ли малко нагъл? Без да сте собственици. Ърмм ..?

Я, Борат да покаже нотариален акт за Нац. стадион Васил Левски, понеже ви знам басните/лъжите, които твърдите, че бил ваш.

А, документи ще извадите ли? Ърмм ...? ( щото ние можем )

Все едно аз да дойда и да те изгоня от вас, а после ако искаш да си живееш у вас да ти искам 3-ен наем? Млъкни малко, че знаеш, че паля бързо като се започне с говежда пропаганда.
        Last edited by marandi; 28.07.2014, 09:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Шшш ....

БГ армията никога не е имало нищо общо с БКП/БСП. АС-23 на кого е била преди 1948г?
          имате точно толкова общо с АС-23, колкото и с Хан Аспарух

За мача - тишина. Синя тишина. Някакси стана по инерция, а и като че ли на никого вече не прави впечатление. Чорбата имаха 2 удара във вртата, вкараха 2 гола, направиха качамака и избушленяка играчи, а от нашите дървета, единственият, в който има футбол, в педрото от ботевЪ. Всичко останало е тотален леш, ама тотален, като особено зле за великата ни звезда божи 86 - честно казно мисля, че мога спокойно да го заместя като статист на терена, и голямото вратарче Стефано, дето едно време май беше собственост на Интер - сега се чудя дали не е било на Интер Козя стена, а не Милано

Слаби сме, бездарни, отвратително безхаберни и на никой не му прави впечатление - май е нещо подобно на ситуацията в Бг - вече взе да ни харесва да ни онождат и само чакаме следващия онождач...... Това не е Левски, а пародия на селски пръчки с нулеви познания на тема футбол. Срам ме е от тях
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            на КПСС ?
            На Добри Джуров не беше ли?

Коментар

Шшш ....

БГ армията никога не е имало нищо общо с БКП/БСП. АС-23 на кого е била преди 1948г?
              на КПСС ?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Днес голем ден за червените:
                Първо избраха другаря Миков за генсек, после победиха отборчето на мосю Ганьо!
                Шшш ....

Коментар

• Днес голем ден за червените:
                  Първо избраха другаря Миков за генсек, после победиха отборчето на мосю Ганьо!

Коментар

• Грийчи, сори - мислех, че ще ни убиете.

П.П. Въпрос е - защо Карачанаков не беше пуснат на реванша. Влезе смяна в София - изравни.

Сега реши мача с гол красавец и асистенция.

Но на реванш не игра? Защо? Не е във форма ясно ( след контузията ), но вкарва.

Коментар

...
                      При подобен затворен футбол едната смяна трябваше да бъде Карачанаков, понеже момчето има тупалка и да като види свободно пространство да я дъни от 25-30 метра.

Не е във форма и той, ама без удар към вратата - няма как да стане гол, който ни трябваше.
                      --------------------------------

...
                      Чу те Тройчо...
                      И това ще мине ...

Коментар

• Тоя съдия осра целия мач.

Изгони 1 от нашите, изгони Тройчо - продължава с нелепите отсъждания за ФК МВР.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                          е как да има школа в чорбата като отбора е тотално превзет от лупи и тройчо, целта е със застарели пушки да се бие левски и феновете да купуват акции, а в същото време децата от школите да го духат щото там тройчо няма как да вземе комисион. трябваше чорбата да си фалира и отпадне в В група с младежите и тренер тип херо или ицата. сега щяха да с Б с наложени младежи и да градят шампионски отбор а кърлежи тип лупи/тройчо щеха сами да избягат. но феновете като са тъпи и позволяват да се гаврят с отбора хак да им е сега - само една надежда им остава и тя е да бият левски, но левски излизат от кризата и тогава какво правим?

а на левски евала за избора на тренер - дано му дадат шанс поне 1-2 сезона.
                          Айде пак, поредният ПароНикодимовец ....

Чорбата ви е БГ армията, бре - която трябва да се бие навън - никой не го еВе за вътрешното първество - за там си имате МВР.

Ясно е, че е дразни брой титли и т.н. ама т'ва в положението - ние да сме си предписали успехите на АС-23 като това е същия отбор? Не сме нали, защото табелата като се смени и всичко пада в кофата.

Демек, предлагаш фалит - ново име и чао на ЦСКА? Как да стане?
                          --------------------------

Днес Тройчо ще излезе за 0 на 0 - много сме зле в момента, но може и да НИ убият от бой говедата. Няма да се учудя.

Смените му със Зимбру бяха супер неадекватни да пуска 2-ма нападетеля, които топката ги удря, а не те нея.

При подобен затворен футбол едната смяна трябваше да бъде Карачанаков, понеже момчето има тупалка и да като види свободно пространство да я дъни от 25-30 метра.

Не е във форма и той, ама без удар към вратата - няма как да стане гол, който ни трябваше.
                          --------------------------------

Все едно аз да викам да се закрива Обора на Народа - ами, то как тогава ще има въобще БГ футбол, че не мога да се сетя?
                          Last edited by marandi; 27.07.2014, 11:52.

Коментар

• Дрогба за една година в Челси
                            Last edited by Gold; 27.07.2014, 10:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              проблемите в Бг са 2 - липса на качествени отбори и липса на школи. Противно на мнението на чорбарчетата, аз смятам, че от Стойчо и чеп за зеле не става - той винаги играе, за да не загуби, а не, за да спечели, Би един супер несъстоятелен Левски с няколко контри в първия и последния от 4-те победни мача, а в останалите на стадиона беше тотална скръб и откъм футбол, и откъм емоция, и откъм всичко. Но стойчо е несменяем, най-малкото защото му висят пари. Същото е и с Гонзо в Левски, за радост поне при нас се усетиха и назначиха чужденец (не сърбеж, а чужденец), който ще го видим колко е състоятелен след няколко кръга.
                              А най0тъпото е, че все повече фенове стават чуждопоклонници и много повече се коментира ингилизката лига, а не нашето, колкото и да е кочина, все пак е родна кочина
                              е как да има школа в чорбата като отбора е тотално превзет от лупи и тройчо, целта е със застарели пушки да се бие левски и феновете да купуват акции, а в същото време децата от школите да го духат щото там тройчо няма как да вземе комисион. трябваше чорбата да си фалира и отпадне в В група с младежите и тренер тип херо или ицата. сега щяха да с Б с наложени младежи и да градят шампионски отбор а кърлежи тип лупи/тройчо щеха сами да избягат. но феновете като са тъпи и позволяват да се гаврят с отбора хак да им е сега - само една надежда им остава и тя е да бият левски, но левски излизат от кризата и тогава какво правим?

а на левски евала за избора на тренер - дано му дадат шанс поне 1-2 сезона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Отпадането не е нелогично, въпреки че до последния момент не ми се вярваше, че наистина ще се препънем в поредното джудже... Стойчо е идеален да крепи отбора, който води, в тройката на А група, както и да бие геренците редовно, но очевидно не знае как да печели мачовете в ЕКТ. Излиза с някаква тактика от преди 30-40 години при това срещу отбори, които би трябвало да бие само с опит. Като цяло концепцията за градене на отбор е сбъркана, защото няма как да очакваш успехи в бъдеще при положение, че привличаш по 15-20 нови мистериозни чужденци на сезон. Децата в школите ходят да си тичат за здраве, знаейки, че никога няма дори да се доближат до място в групата на А отбора, без значение кой какви качества има.

Докарахме я до там, че по това време на годината доволни и щастливи са феновете на отбора (измежду ЦСКА и Левски имам предвид), който не е успял да се класира за ЕКТ, защото поне могат да злорадстват. Тъжно и срамно
                                проблемите в Бг са 2 - липса на качествени отбори и липса на школи. Противно на мнението на чорбарчетата, аз смятам, че от Стойчо и чеп за зеле не става - той винаги играе, за да не загуби, а не, за да спечели, Би един супер несъстоятелен Левски с няколко контри в първия и последния от 4-те победни мача, а в останалите на стадиона беше тотална скръб и откъм футбол, и откъм емоция, и откъм всичко. Но стойчо е несменяем, най-малкото защото му висят пари. Същото е и с Гонзо в Левски, за радост поне при нас се усетиха и назначиха чужденец (не сърбеж, а чужденец), който ще го видим колко е състоятелен след няколко кръга.
                                А най0тъпото е, че все повече фенове стават чуждопоклонници и много повече се коментира ингилизката лига, а не нашето, колкото и да е кочина, все пак е родна кочина

Коментар

Working...
                                X