IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За мача снощи - поредният слаб мач на лудите, взет основно на късмет (този път само точка), но все пак огромен пробив за сегашните стандарти на А група - излизане от груповата фаза на ЛЕ и то не като последен отбор или предпоследен отбор, както "сполучливо" си оспорвана първенството отзад напред двата "гранда" в синьо и червено през последните години.... Браво на Лудогорец, дано да продължават все така и да качват собствения си и коеф на България.
    А кат стана дума за коеф, то ако Крезйзиту направи още само един Х в оставащите му минимум 4 мача (а защо не и повече), то за пръв път от сезон 2002/3 някой български отбор ще е преди Левски в ранглистата на УЕФА за евротурнирите, а това вече би бил много сериозен успех, макар и дължащ се по-скоро на бездарието в синьо, отколкото на големите успехи в зелено и все пак би бил твърде голям успех, защото е псотигат само за 2 сезона в евротурнирите (реално само един), което показава колко е "високо" нивото на нашите отбори...

Още веднъж - браво, Лудогорец, все така напред и нагоре и дано да захлебвам по-честичко от вас - сега ще ви търся с Х на армията
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Браво, капанци!!!

Оппа, то има ли въобще такива в отбора!?

Както и да е, браво на Лудогорец!

Коментар

• И моя залог излезе, ама и аз можех да се пробвам с един Х тука!

Честито за класирането! Дано успеят да станат първи в групата!

Коментар

• доволно захлебване на Лудогорците - какъв подарък беше само този мач
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ..иначе след почивката Боко влиза и мача завършва 3-4 с 5-6 контузени защитници на Локомотив ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Айде 3-0 за Коко... време е да реинвестираш печалбата
              Времето изтече
              Току що пуснах колонката за утре: Монако и ТНС да вкарат над 1.5 гола + Бохемиънс 1905 да пусне гол - тотал 2.05 в бйет365!

Иначе за довечера съм пуснал повече голове през второто полувреме! В Одеса този гол от фаул точно преди паузата ми прецака залога, но днес мисля че няма да е така! 0-0 на почивката и голове след почивката, когато черноморците трябва да атакуват за да запазят шансове!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Честно и аз не го пуснах на точен - да се е*а!
                Пуснах под 2.25 на 1.75 + над 2.5 на Локо на Коко срещу Витоша на Боко!
                Айде 3-0 за Коко... време е да реинвестираш печалбата
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                  Еваларка!
                  Аз не посмях да го пусна на точен,но коеф 3 си го хванах
                  Успех и с другите мачове.
                  Честно и аз не го пуснах на точен - да се е*а!
                  Пуснах под 2.25 на 1.75 + над 2.5 на Локо на Коко срещу Витоша на Боко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Браво, ако сте го пробвали. Аз супер предпазливо си го пуснах под 2.5 на 1.60...

Препоръката ми за тази вечер - Х2 на крейзито на 1.85. Почти убеден съм, че ще излезе. Успех!
                    За мен довечера мача на домусите е Х - просто толкова им трябва,а украинците ще натискат здраво и нашите ще се окопаят яко.
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Браво, ако сте го пробвали. Аз супер предпазливо си го пуснах под 2.5 на 1.60...

Препоръката ми за тази вечер - Х2 на крейзито на 1.85. Почти убеден съм, че ще излезе. Успех!
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Аз се чудя дали да не пробвам един точен 0-0 на Черно море - Ботев?
                        Иначе и на Лудогорец мача отива натам 0-0, 1-0...обаче те ще са бе Дяков и Златински..които са им най-опорните-опорни халфове, така че това може да е проблем.

ПП ПСВ не ги пипам - имах ДНБ за мача в Загреб - нищо не направиха! Сега може да бият с 2-3 може и някое кирливо 0-0 да свърши! Още повече ако Лудогорец бие Черномореца!
                        Еваларка!
                        Аз не посмях да го пусна на точен,но коеф 3 си го хванах
                        Успех и с другите мачове.
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Отново благодарение на Милко Балев и Добри Джуров!

Днес се навършват 40 години от историческия успех на ЦСКА над Аякс. В официалния сайт на червените бе публикуван обширен материал по този повод:

Армейци, за един от знаковите успехи на ЦСКА на европейската футболна сцена – този срещу Аякс, е казано и написано всичко. Ние обаче трябва да си го спомняме, защото това е триумф, който по това време е бил трудно постижим за много от грандовете на световния футбол.

Именно по този начин, с такива значими победи, нашият Клуб стана призната и реномирана марка извън България. Трябва да знаем, показваме и разказваме историята на ЦСКА София, тъй като се раждат нови, и нови поколения Армейци, които генетично носят в себе си червената идея.

Гилотина за суперотбор, диктувал модата в световния футбол тогава. Две безответни попадения във вратата на настоящ еврошампион. Велико! Моменти, които изградиха не само ЦСКА като постоянна величина, но и Публиката ни.

Поклон пред тези майстори, поклон и пред онези, които напълниха стадиона преди 40 години. Точно толкова изминаха от „онзи” мач. Мач, който изстреля ЦСКА в друга орбита. Гордеем се с Вас – футболистите, които детронирахте Аякс. Едно е сигурно – ще помним, както този успех, така и Вас, Победителите над една футболна епоха!

ЦСКА – Аякс 2:0!
                          Only God Can Judge me...

Коментар

Иначе и на Лудогорец мача отива натам 0-0, 1-0...обаче те ще са бе Дяков и Златински..които са им най-опорните-опорни халфове, така че това може да е проблем.

ПП ПСВ не ги пипам - имах ДНБ за мача в Загреб - нищо не направиха! Сега може да бият с 2-3 може и някое кирливо 0-0 да свърши! Още повече ако Лудогорец бие Черномореца!
                            Дааа
                            Аз също си мисля,че мача е Х.
                            Определено ще има "груби селски изяви" по време на целия мач.
                            Чудя се дали да не отида,но заради тъпия вятър засега клони към НЕ - виж ако беше вчера... друга бира е работата
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                              Разлика между Ашли и Неймар.......ко...не.
                              Доооста ги подпряха джуджетата вчера. Нещо ненужно в този мач, но така ще продължава да се говори за тях в този аспект.
                              Баш така е! Само дето Ашлито ще го разкъсат (не без право в повечето случаи), а за Неймар никой не коментира! Втория гол - явна засада!
                              Сега остава и Блатер с шалче на Барцилоната на врата да даде Златната топка на Меси и картинката ще е пълна!

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                                Кръга снощи наистина беше като (пред) Коледен базар нямаше такива промоции - победи на Барселона,Аякс и Наполи плюс над3.5 на Атлетико М - КРАСОТА !!!
                                За днес си мисля:
                                Лудогорец - Черноморец Х (толкова им трябва на нашите за да продължат)
                                ПСВ - Динамо З - победа с минимум 2 гола на холандците
                                Марибор - Золте Варегем 1
                                по отделно и заедно (коеф .14.35 !!! )
                                Два да излязат... берекет

Коментар

Working...
                                X