IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ама най-те обичам, когато пресатнеш да мислиш :
    1. Естествено, че бразилия може да прецака русия - много е лесно даже, да не говорим,че това е най-лесният вариант - просто трябва да бият с 3:2 и между 7 и 12 точки разлика Канада
    2. Много ясно, че блядовете паднаха нарочно "изненадващо" след като поведоха с 2:0 и съвсем случайно си осигуриха класиране напред (а те не могат да влияят и да си избират отбор, защото жабите играят след тях - т.е. всичките им евентуални смеъки за избор на отбор са безсмислени). Затова и "изненадващо" паднаха с идеята, че ако Канада направи некъв подвиг срещу Бразилия и вземе 2 гейма, без да е размазана в другите 3, да се класирана напред за сметка на селесао
    3. Италия не е в състояние да бие тази Русия - ако случайно се паданат с тях на 1/2 финал или финал (за мача за 3-то място не искам да се връзвам, рашаните мно се сриват психически в такива мачове), можем да вържем бас на по 50 кинта, ако искаш/или друго по твой избор
    4. тези "само" 5 изхода за Италия са прекалено много, нали се сещаш в това
    П.С. Забелязвам, че си се коригирал за Бразилия - ще поумнееш, само трябва да четеш форума по-често, но не тема Политика

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Грую, ти смяташ ли, че вчера Русия "легна" на Канада?
    Аз мисля, че не. В момента Италия е в състояние да победи руснаците.
    И не само те. Затова исках полуфинал Русия - България.

Така като гледам, изходите за първо място Италия и второ Аржентина при 1:3 гейма са само 5 (като точкова разлика и без да се стига до точковия коефициент при равни точки).
    Италия трябва да завърши +2, +1, 0, -1 и -2 точки.

П.П. В момента бразилците не могат да цакат Русия с последния мач. Или трябва да станат първи в групата или ще отпаднат. (заради голямата разлика в отбелязаните точки между Русия и Бразилия)

Всъщност могат да станат и втори, но трябва и те да играят тайбрек с Канада с калкулатори в джоба.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Абе по принцип не вярвам да даде 40 млн. паунда за един играч.Той толкова е дал за 10 години.
      Е да де! За това хората са направили и този колаж!
      Но "нали сега почват да харчат"! 70 виртуални милиона паунда за трансфери ...

Коментар

• Грую, ти смяташ ли, че вчера Русия "легна" на Канада?
        Аз мисля, че не. В момента Италия е в състояние да победи руснаците.
        И не само те. Затова исках полуфинал Русия - България.

Така като гледам, изходите за първо място Италия и второ Аржентина при 1:3 гейма са само 5 (като точкова разлика и без да се стига до точковия коефициент при равни точки).
        Италия трябва да завърши +2, +1, 0, -1 и -2 точки.

П.П. В момента бразилците не могат да цакат Русия с последния мач. Или трябва да станат първи в групата или ще отпаднат. (заради голямата разлика в отбелязаните точки между Русия и Бразилия)

Всъщност могат да станат и втори, но трябва и те да играят тайбрек с Канада с калкулатори в джоба.
        Last edited by anon6706; 19.07.2013, 15:10.

Коментар

• eх, това пожелателно мислене
          Ами искрено се надявам ти да си прав, а аз да греша - ще те поздравя и с двете си ръце. А прекалено нагласените неща най-лесно стават - "победата" ни над Бразилия, равенството 2:2 мецду Дания и Норвегия, "спонтанните протести" зимата и сега и т.н. и т.н. Има само едно нещо, което говори в твоя полза - бетинг компаниите: дори и нашите малоумници от черепфутбол са дали безумният коеф. 8.31 за победа на Аржентина с 3:1, а бет365, които нямат залагане на точен резултат, оценяват победата на Аржентина на 3.75 А там всичко е алгоритъм и залози - алгоритъмът е ясен, явно все още няма достатъчно залози, което пак си е знак, но пък, доколкото си спомням, и при "победата" ни над Бразилия ситуацията беше абсолютно същата - всички знаеха, че ще "бием", само букитата - не
          италианците могат да направят всичко, което си поискат с този мач, защото всичко зависи от тях - и да са първи, и да са втори, каквото им е кеф, а и бразилия вече ще са играли, така че ще е на 100% ясно. Така както е почти на 100% ясно, че Италия ще падне и от рашата, и от селесаото, затова по-добре да играят с наследниците на Евита Перон, а не с нас за 3-тото място, а печеленето му си е и допълнителен кинтаж, от който никой не се отказва.
          Отново да повторя - искрено ще се радвам да познаеш

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Прекалено нагласено ще изглежда загубата с 3:1 на Италия. Още повече, италианците не трябва да загубят толкова много точки, които да ги направят с по-лоша точкова разлика от Аржентина, защото тогава се нахендрят на Бразилия като втори в групата.

Изобщо - очаквам довечера Италия да си бие мирно и спокойно Аржентина с 3:1 или 3:0 и да се приключат нещата. Още повече, италианската федерация от доста време е приятелски настроена към нашата.

Мен ме притеснява друго. След това обръщане от 20:15 да не се получи емоционален срив в отбора ни.

И мисля, че не си съвсем прав за Скримов. По-скоро вчера Вальо Братоев трябваше да замени Алексиев в 3-тия гейм. По принцип вчерашния мач беше най-слабия на Алексиев. Италианците го неутрализираха.
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            ..........
            Абе по принцип не вярвам да даде 40 млн. паунда за един играч.Той толкова е дал за 10 години.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              ами хиптетично всяка точка е важна, така е. ситуацията в групата е такава, че жабите са +5 точки, гаучосите са -1, а ние сме -4, т.е. ако аржентина си бие с очкаваното 3:1, трябва да са взели минимум 6 точки повече от тези 3 гейма, прибавени към минус едната им, стават +5, т.е. трябва да паднат минимум на 16, даже на 15, за да са по-лоши показатели от нас, което е малко в сферата на мечтите. Обратното пък, италианите да станат с по-лоши показатели от нас, също ми се вижда хипофантастика, щото трябва да паднат с поне 11 точки общо в геймовете, които загубят (и това при условие, че бият само с 2 точки в техния спечелен гейм), т.е. и трите гейма да паднат на по 21, което е почти невъзможно.

Ами не знам, ако свърши 3:1 за аржентина, ние сме на 99.9% аут от лигата
              Прекалено нагласено ще изглежда загубата с 3:1 на Италия. Още повече, италианците не трябва да загубят толкова много точки, които да ги направят с по-лоша точкова разлика от Аржентина, защото тогава се нахендрят на Бразилия като втори в групата.

Изобщо - очаквам довечера Италия да си бие мирно и спокойно Аржентина с 3:1 или 3:0 и да се приключат нещата. Още повече, италианската федерация от доста време е приятелски настроена към нашата.

Мен ме притеснява друго. След това обръщане от 20:15 да не се получи емоционален срив в отбора ни.

И мисля, че не си съвсем прав за Скримов. По-скоро вчера Вальо Братоев трябваше да замени Алексиев в 3-тия гейм. По принцип вчерашния мач беше най-слабия на Алексиев. Италианците го неутрализираха.

Коментар

• Arsenal's every transfer window

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                http://www.gol.bg/arsenal/2013-07-19...-suares.153581
                Някой може ли да ме осветли какво се е случило с Арсен Венгер през лятото?!?!?!

Коментар

• http://www.gol.bg/arsenal/2013-07-19...-suares.153581
                  Някой може ли да ме осветли какво се е случило с Арсен Венгер през лятото?!?!?!
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Или пък Левски да вземе да отстрани нЕкой казахстански гранд
                    АХАХАХА, момчета, ще ме уморите от смях бре

Казахстански гранд, а

Коментар

ами не че нещо, ама това е като да ме питаш, ако чорбата реши тресне Барса с 3:0
                      Или пък Левски да вземе да отстрани нЕкой казахстански гранд
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение

Е да де,то и "1984" е изглеждала невъзможна,но сега ...
                        Че чорбата ще тресне Барса с (най-малко) 3:0 е ясно,дай да видим какво правят лъвчетата ни на мрежата .
                        ами чакаме и се надяваме - ако има поне малко честност, ще се класираме, ако не - някои ще кешираме от залози на 3:1

Коментар

• ти си пълен малоумник и ме е срам, че такива хора като теб се наричат БЪЛГАРИ!!!
                          Ти знаеш ли с кой игра нашият отбор досега бе, говедо? Полша, САЩ, Бразилия и Италия (Франция и Аржентина ги пропускам нарочно, щото съм ларж). Знаеш ли кои са тези отбори? Ами това са отбори номер 1, 3,4 и 5 в света!!! В СВЕТА!!! И срещу тези отбори сме вземали минимум по гейм (само сащ ни биха на нула в единия мач, но им го върнахме в следващия и то на тяхна земя) Ти какво искаш бе, шушляк? Кой отборен спорт в България може да се похвали с подобно нещо? Аман от цървули, бахти, все ще се намери един да се изсере на метеното.

извинямва се на останалите, но просто не се сдържах

Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                          Пълно волейболно Дежа ву, както казах че на олимпиадата нашите играят на мускули и да не им давате големи надежди, ме оплюхте здравата. Тогава споменах че ако направят нещо голяма на това първенство, ще си върна думите на зад и ще се извиня, съответно ако пак се насерат, ще ми се извинят плювачите.
                          Така че чакам извинения

Ще ги призная за вече добри и завършени, само когато видя в три последователни мача да не си показват селският манталитет - псувайки съперника на мрежата и заяждане(винаги след такива инциденти нашите в последствие падат) и съответно да няма такива изцепки да водиш с 20:15 и да ги обърнат, та чак и да загубят срещата.
                          На олимпиадата пак така, ама шанса беше на наша страна, че стигнахме чак до полуфиналите.

Коментар

ами не че нещо, ама това е като да ме питаш, ако чорбата реши тресне Барса с 3:0 ли ще го напшрави или ще им даде почетен гол да вкарат
                            При този развой жабите са аут, аржентина са първи, а ние - втори, но това вече е отвъд възможностите и на Айзък Азимов Тери Пратчет взети заедно
                            Е да де,то и "1984" е изглеждала невъзможна,но сега ...
                            Че чорбата ще тресне Барса с (най-малко) 3:0 е ясно,дай да видим какво правят лъвчетата ни на мрежата .
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Не съм чел и не съм смятал и сори за малоумня въпрос,ама ако Гаучо бие с 3:0 какво става?
                              Все пак си мисля че не италианците,а аржентинците ще правят сметки и като организатори на турнира могат да го манипулират както на тях им отърва и нямат сметка да играят (евентуално) пак с Италия,докато при нас нещата им са 50:50
                              ами не че нещо, ама това е като да ме питаш, ако чорбата реши тресне Барса с 3:0 ли ще го напшрави или ще им даде почетен гол да вкарат
                              При този развой жабите са аут, аржентина са първи, а ние - втори, но това вече е отвъд възможностите и на Айзък Азимов Тери Пратчет взети заедно

Коментар

• Пълно волейболно Дежа ву, както казах че на олимпиадата нашите играят на мускули и да не им давате големи надежди, ме оплюхте здравата. Тогава споменах че ако направят нещо голяма на това първенство, ще си върна думите на зад и ще се извиня, съответно ако пак се насерат, ще ми се извинят плювачите.
                                Така че чакам извинения

Ще ги призная за вече добри и завършени, само когато видя в три последователни мача да не си показват селският манталитет - псувайки съперника на мрежата и заяждане(винаги след такива инциденти нашите в последствие падат) и съответно да няма такива изцепки да водиш с 20:15 и да ги обърнат, та чак и да загубят срещата.
                                На олимпиадата пак така, ама шанса беше на наша страна, че стигнахме чак до полуфиналите.

Коментар

X