IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    П.С. Много е хубаво, когато има нещо, което да обедиянва цялата нация - нека си пожелаем да има повече такива неща и те да не са с интензитета на преминаване на Халеевата комета, както и да не са само в спорта...
    БЪЛГАРИ, ЮНАЦИ!!!
    Сега ни обединява, но типично по български, не пропуснахме и волейбола преди година да ни раздели. То не бяха скандирания, то не бяха псувни по форумите между радостиновци и данчовци.

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
      Всичко е ясно, да влезе убития
      надяваме се това да са жабарите довечера
      П.С. Много е хубаво, когато има нещо, което да обедиянва цялата нация - нека си пожелаем да има повече такива неща и те да не са с интензитета на преминаване на Халеевата комета, както и да не са само в спорта...
      БЪЛГАРИ, ЮНАЦИ!!!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Ей за това бразилците са ми най-противния отбор във волейбола! Мангали-на-мангалите!
        Руснаците ако са силни - хващат те и те бият като тъпан на сватба! Обаче ако не са толкова силни не правят цигански номера - падат си достойно!
        Хубавото е, че от полуфиналите нататък ще има ястребово око.
        Вчера лайнсмените вдигаха флаговете си само за Аржентина. Поне 10-на отсъждания им отмени главния съдия. Добре, че и реферите не прекалиха.

Коментар

• Всичко е ясно, да влезе убития

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Латиносите много умеят да ни изнервят. Вчера за една бройка аржентинците да ни изкарат от релси с отсъждания и заяждания. А бразилците са с класи над тях в това отношение.
            Ей за това бразилците са ми най-противния отбор във волейбола! Мангали-на-мангалите!
            Руснаците ако са силни - хващат те и те бият като тъпан на сватба! Обаче ако не са толкова силни не правят цигански номера - падат си достойно!

Коментар

позволи ми да не се съглася с теб - ще ми кажеш ли една победа във важен мач срещу блядовете в последните 20-30 години? Поне едничка? Докато срещу Бразилия имаме и то не една - чиста статистика, нищо повече. Пък и точно руския сервиз и якото им млатене на топката хич не са ни по-вкуса (поне до момента, дано ме опроергаят, ако играем с тях) Принципно си говорим празни приказки, защото ощюе не сме се класирали, а и нямаме какво да избираме - дори и да паднем с 2:3, то нищо не пречи и на италианите да паднат с 2:3 следващият мач и така те ще имат 3 точки, а ние 4 (тангосите са с 2 и са аут) и пак сме първи, тъй че излизаме, бием и на 1/2 финалите сме със селесаото, а както се обичат аржентинци и бразилци (това е специално за "родната земя" на манчо), нищо чудно да имаме и залата на наша страна - то и залата не беше пълна снощи, така че все тая и с нея, и без нея
              П.С. А блядовете за финал, ако храбрите италиани не са ги треснали преди това, че в групата ги биха в единия от мачовете - БЪЛГАРИ, ЮНАЦИ!!!
              Да, прав си, че и италианците могат да избират как да се класират.

С руснаците имаме един спечелен мач на по-високо ниво: мача за трето място на европейското през 2009-та с 3:0, но тогава руснаците бяха рухнали психически след загубата си от Франция с 3:2 на полуфинала. Та по-скоро смятам този мач без значение.

Както и да е. Аз предпочитам полуфинал с руснаците. Латиносите много умеят да ни изнервят. Вчера за една бройка аржентинците да ни изкарат от релси с отсъждания и заяждания. А бразилците са с класи над тях в това отношение.

Успех да си пожелаем за довечера.

Коментар

Вчера руснаците биха бразилците със сервис. Един Жилин направи страхотни серии.
                По принцип руският смаш сервис е по-приемлив за нашите от бразилския. А с добро посрещане - Цецо е неудържим. Хеле, ако пък му и тръгне сервиса.

Та, дето викаш - италианците не са отборче, но ако случайно поведем с два гейма, а предния мач руснаците са били Канада (т.е. са сигурни първи в групата), то е по-добре на мача с Италия да се "отпуснем" и да загубим с 3:2 и да сме на 80% втори в групата. Ще сме първи с 4 точки, ако Аржентина бие Италия последния мач.
                Така ще играем полуфинал с Русия и смятам, че е по-добре за нашите.
                позволи ми да не се съглася с теб - ще ми кажеш ли една победа във важен мач срещу блядовете в последните 20-30 години? Поне едничка? Докато срещу Бразилия имаме и то не една - чиста статистика, нищо повече. Пък и точно руския сервиз и якото им млатене на топката хич не са ни по-вкуса (поне до момента, дано ме опроергаят, ако играем с тях) Принципно си говорим празни приказки, защото ощюе не сме се класирали, а и нямаме какво да избираме - дори и да паднем с 2:3, то нищо не пречи и на италианите да паднат с 2:3 следващият мач и така те ще имат 3 точки, а ние 4 (тангосите са с 2 и са аут) и пак сме първи, тъй че излизаме, бием и на 1/2 финалите сме със селесаото, а както се обичат аржентинци и бразилци (това е специално за "родната земя" на манчо), нищо чудно да имаме и залата на наша страна - то и залата не беше пълна снощи, така че все тая и с нея, и без нея
                П.С. А блядовете за финал, ако храбрите италиани не са ги треснали преди това, че в групата ги биха в единия от мачовете - БЪЛГАРИ, ЮНАЦИ!!!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

И Йосифов има силен сервис.

Но вчера беше невероятно. Руснаците изпълняваха сервис на ръба на възможностите си и почти всичко им влизаше. Ако повторят това срещу нас, нямаме шанс. Ама надали ще успеят.

Ето го мача Русия - Бразилия, ако ти се гледа:
                  http://www.laola1.tv/en/int/volleyba...86-126127.html
                  Мерси за линка ама надали ще имам време да го изгледам. Предполагам мръсните бразилци са си изяли лешниците да ги бият почти на тяхна земя!
                  Дано днес нашите момчета излязат мотивирани да си подпечатат място на полуфиналите пък после, каквото стане!

ПП Мислех да допиша и Йосифов в "списъка" с играчите със силен сервиз, обаче последните мачове посбърка доста от тях и треньора го кара доста пъти и той да бие флоп, така че нещата са на кантар при него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Точно с цел да не я скапваме се въздържам от споменаване на поредното евро изпълнение на наш отбор снощи... то бива бива да си малоумен, ама вече прекаляват с тези неща
                    Дано днес Берое и Ботев отстрамят страната ни. Мисля че и двата отбора имат шансове.
                    Да не дърпам дявола за опашката, но мисля че Ботев пак ще бият 1-0, а Берое няма да паднат - 0-0, 1-0...нещо такова мисля ще видим! А дано!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Браво, добре го каза!
                      Руснаците срещу Бразилия не съм ги гледал, но гледах нашите срещу Бразилия в двата мача: просто нямаме шанс в момента срещу тях. Руснаците извадили някои играчи от отбора за лигата тази година и чак сега повикали Михайлов, а други са вън.
                      Напълно си прав, че силния сервиз на руснаците бихме могли да го отразим, пък може и да не им влиза. А в момента ние бием повече флоп (само Соколов и Братоев/Скримов бият силен сервиз) така че може и да ги затрудним...ще видим какво ще стане, поне Плачи е тактик и ще прецени нещата детайлно! Италианците не съм ги гледал тази година, но със Зайцев, Лашко и компанията кореняци не виждам какво да им се плашим!
                      И Йосифов има силен сервис.

Но вчера беше невероятно. Руснаците изпълняваха сервис на ръба на възможностите си и почти всичко им влизаше. Ако повторят това срещу нас, нямаме шанс. Ама надали ще успеят.

Ето го мача Русия - Бразилия, ако ти се гледа:
                      http://www.laola1.tv/en/int/volleyba...86-126127.html

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Ей, това последното беше на шега.
                        Да не скапеме хубавата тема на волейбола.
                        Точно с цел да не я скапваме се въздържам от споменаване на поредното евро изпълнение на наш отбор снощи... то бива бива да си малоумен, ама вече прекаляват с тези неща
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Направете 7 на Юнайтед, Сити, Челси или нас и тогава ще ги призная тия "качествени младежи"
                          На Юнайтед и Сити с удоволствие, ама Вие и Челси сте ни от приятните съперници и няма чак толкоз да ви унижаваме

Коментар

• Ей, това последното беше на шега.
                            Да не скапеме хубавата тема на волейбола.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              А царят тия дни е Арсенал! 14 гола в 2 мача си е постижение независимо от класата на противниците И взех да се чудя за к'во са ни скъпоплатени звезди, като имаме толкова качествени младежи чакащи възможност за изява и горящи в играта
                              Направете 7 на Юнайтед, Сити, Челси или нас и тогава ще ги призная тия "качествени младежи"
                              Life won't wait for you.

Коментар

И все пак футболът си е царица на спортовете, затова да пожелаем успех на БотевЪ и Берое (не успях да отида до зарата, за да го подкрепя /кума ми е голям фен/), но обещавам, ако и двата отбора продължат напред и са в раалични дати, да се разходя да ги гледам и двата на бг мачовете им.
                                Ай, канариииии
                                Няма мое, няма твое, всичко е Берое
                                А царят тия дни е Арсенал! 14 гола в 2 мача си е постижение независимо от класата на противниците И взех да се чудя за к'во са ни скъпоплатени звезди, като имаме толкова качествени младежи чакащи възможност за изява и горящи в играта

Сори за вметката, не се сдържах. Наистина има други по-важни неща в момента свързани с бг спорта. Късмет и успех на всички наши спортисти от всички спортове! В момента нацията наистина има нужда от обединение около някаква цел и повече положителни емоции, тъй като се вижда че "народните избраници" май много много не ги е еня за психическото и физическото ни състояние, и трябва да се спасяваме кой как може

Българи Юнаци и Само Арсенал!
                                Last edited by kev; 18.07.2013, 14:03.

Коментар

Working...
                                X