IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    ...
    А относно положението за "дузпата" тоя Ди Мария и вятъра да го духне ще падне! Чиста игра "рамо в рамо"...е малко се престара Филчо със засилката ама все пак...
    Точно това имам предвид ...
    Срещу Евра имаше фал, да ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колче не си прав, за съдията! Чист червен картон срещу Евра, а той не свири фаул! Плюс това ако си гледал мача щеше да забележиш, че почти не е свирил фаул в ущърб на домакините! Ония дрисльо Рамос при всяка висока топка се хваща за лицето и след всяка му дават фаул, че и картон на РВП изкара! А когато удари умишлено лакът на защитника на Юнайтед никой не му направи впечатление!

А относно положението за "дузпата" тоя Ди Мария и вятъра да го духне ще падне! Чиста игра "рамо в рамо"...е малко се престара Филчо със засилката ама все пак...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Е, щом смяташ че сте ги изпуснали, смятам, че твоят събеседник в случая е Полкича...
        Единствено неговата фенщина може да се мери с подобно мнение за мача ...
        Лично мнение ( без да се обжда никой разбира се..)
        ...
        Аз се интересувам,
        КАКВО трябва да направи лицето Ф.Жонс, за да получи картон ?
        Защо нямаше дузпа срещу хилавото аржентинче, а при много по-леко съприкосновение в центъра веднага свирна фал срещу Евра ... ?
        Съдията имаше специфично разбиране за играта рамо в рамо, подобно на Сокачев, който е изключително некомпетентен коментатор - за блъскането с лакът в гърба на Роналдо от Рафаел, Сокачев вика правилно отсъждане на съдията - няма фал, игра рамо в рамо. Но пък съдията не повлия на резултата, така че е ок - не даде дузпа за Реал, а после се направи, че не видя фала срещу Евра. Малко като българските съдии с прословутите им компенсации

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Е греда и най-чистото положение изпуснато изпуснато от РвП. Мачът спокойно можеше да свърши 1:2.
          Е, щом смяташ че сте ги изпуснали, смятам, че твоят събеседник в случая е Полкича...
          Единствено неговата фенщина може да се мери с подобно мнение за мача ...
          Лично мнение ( без да се обжда никой разбира се..)
          ...
          Аз се интересувам,
          КАКВО трябва да направи лицето Ф.Жонс, за да получи картон ?
          Защо нямаше дузпа срещу хилавото аржентинче, а при много по-леко съприкосновение в центъра веднага свирна фал срещу Евра ... ?
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Ахахахахахахахахахахаха
            Абе Кольо, ти нали не пиеше бре ?
            От теб точно, такава глупост не очаквах

Развесели ме сутрешно де ...
            Е греда и най-чистото положение изпуснато изпуснато от РвП. Мачът спокойно можеше да свърши 1:2.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Пслед първото феноменално спасяване на Дехеа. Тоя вратар е невероятен в рамките на вратата, точно толкова колкото е смешен при центрирания.

Съгласен съм, че все още е неадекватен при центриранията, но слава богу все още е много млад и хубавото е че това е тактика и се учи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                абе манчестър излизат ли изобщо извън нак. си поле? Че то даже Персийчето има повече време в собствената си половина, отколкото в чуждата Но пък прословутият късмет пак работи - без положение вкараха гол и то от конника без глава
                Трябва да признаем че и Моу е голям! Ако не беше взел този вратар, сега щяха да са извън играта: двете му спасявания срещу РВП ги оставят в играта!
                А иначе мача си беше хубав, нормално е да играем повече около наказателното си поле, но с бързи контра-атаки им скривахме топката на моменти!
                Между другото след като пускахме много голове в началото на сезона напоследък защитата си върши добре работата! Единствено Уест Хям успя да вкара повече от 1 гол и то в мача за ФА къп дето оня главоч два пъти удари топката с един и същ ръб!
                С двойка опорни халфове Карик и Джоунс имаме шансове да се опънем дори на Барцилоната! Верно че е за сметка на крилата, ама по-добре Джоунс да прави нещо в атака, отколкото Нани да мята гащи по крилото и само да пропилява атаките на отбора!

Видя се и че нещата с Реал не са цъфнали! При всичката атакуваща мощ, най-опасен се оказа Коентрао! А като се замисля, коефициента за 1 беше между 1.50 и 1.60 в началото на мача!
                Last edited by man_united; 14.02.2013, 09:27.

Коментар

• За мен справедливо равенство с оглед на головите положения. Като цяло интересен мач, но доста преекспониран като "мача на мачовете" през последните няколко дни. От реванша очаквам да се получи по-зрелищен мач
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Поздравления за Манчо. Заслужено равенство. Мачът не беше особено интересен, но след тромавото начало Юнайтед в общи линии хванаха мача в ръце, особено след като вкараха гол. Имаха и малко късмет да отбележат, а Реал да уцели греда в началото след първото феноменално спасяване на Дехеа. Тоя вратар е невероятен в рамките на вратата, точно толкова колкото е смешен при центрирания.
                    Ако Реал бяха повели, Манчо както бяха ошашавени в началото можеха да отнесат сериозна загуба, но пък накрая можеха да си тръгнат и с победа. Явно Перси беше доста пренавит, защото толкова ниско КПД не е нормално за него.
                    В крайна сметка вярата ми в английския футбол остава жива, явно английски отбор все още може да се мери с испанските, както беше преди години.

Коментар

Изпуснахме ги тези калитари,,,,

De Gea с god mode.
                      Ахахахахахахахахахахаха
                      Абе Кольо, ти нали не пиеше бре ?
                      От теб точно, такава глупост не очаквах

Развесели ме сутрешно де ...

Коментар

Ти не знам какви очаквания имаш от гостуващ отбор на Бернабеу. Напълно нормално е да атакуват повече. Ние обаче играхме страхотно. Жалко за гредата на РвП и още по-жалко за онзи пропуска на празна врата, който ще го вкара пиян с 4 промила алкохол в кръвта в 1000 от 1000 положения.

Все още не мога да проумея, защо съдията не позволи ъгловия да бъде изпълнен, когато остава 10тина секунди от мача. Тотално малоумие.
                        ама все пак това е манчестър - хегемон в англия, незнам си колко мача без загуба, страшни резултати, обръщалки и т.н. А от другата страна са реал - едва додрапали до 3-то място в мизерната ла лига и останали втори в група с борусия дортмунд
                        Иначе си прав, имахте по-чистите положения, не беше даден нарисувам червен картон за положението на евра, а и не ви дадоха последния корнер, което беше тъпо, но пък от друга страна вкарахте от несъществуващ корнер, не излязохте от вашата половина и трябваше да има дузпа за нарушението срещу ди мария. Резултатът е обективен, но единият отбор се стараеше да вкара, а другият - да руши. да видим как ще е на дъртото трафорд.
                        А аз добре захлебих от този мач - все си мисля, че беше договорен за ъндър, и съм доста доволен: ще изляза на нула от блатото на свети равноапостоли вальо и трифката
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

изпуснахте При положение, че играч на мача ви е де хея Аз тази вечер мач на гледах - видях едни ботушари тип Стоук, които бяха отишли за 0:0, с надеждата, че може и да стане нещо и евентуално да вкарат гол. Е, вкараха (от несъществуващ корнер с първото си положение, както вингаи)и още повече развалиха мача Дотолкова ми беше скучен, че в 50-55 минута го играх ъндър и си пуснах украинските миньори с рурските миньори - и не сгреших На Дъртия трафорд предполагам, че тактиката ще е същата - опълчение и 1-10-0-0, като персийчето пак ще играе централен защитник, а рунтавото десен бек
                          Ти не знам какви очаквания имаш от гостуващ отбор на Бернабеу. Напълно нормално е да атакуват повече. Ние обаче играхме страхотно. Жалко за гредата на РвП и още по-жалко за онзи пропуска на празна врата, който ще го вкара пиян с 4 промила алкохол в кръвта в 1000 от 1000 положения.

Все още не мога да проумея, защо съдията не позволи ъгловия да бъде изпълнен, когато остава 10тина секунди от мача. Тотално малоумие.

Коментар

изпуснахте При положение, че играч на мача ви е де хея Аз тази вечер мач на гледах - видях едни ботушари тип Стоук, които бяха отишли за 0:0, с надеждата, че може и да стане нещо и евентуално да вкарат гол. Е, вкараха (от несъществуващ корнер с първото си положение, както вингаи)и още повече развалиха мача
                            На мен ми хареса изражението на дедо Сашо като манксите си вкараха гола... Някой манкс да каже що така се уплаши...

Коментар

изпуснахте При положение, че играч на мача ви е де хея Аз тази вечер мач на гледах - видях едни ботушари тип Стоук, които бяха отишли за 0:0, с надеждата, че може и да стане нещо и евентуално да вкарат гол. Е, вкараха (от несъществуващ корнер с първото си положение, както вингаи)и още повече развалиха мача Дотолкова ми беше скучен, че в 50-55 минута го играх ъндър и си пуснах украинските миньори с рурските миньори - и не сгреших На Дъртия трафорд предполагам, че тактиката ще е същата - опълчение и 1-10-0-0, като персийчето пак ще играе централен защитник, а рунтавото десен бек
                              За съжаление гледах само последните 25 мин., но това което видях бяха 3-4 пропуска на Манчестър и рунтавия се размина с топката при онова извеждане сам срещу вратаря.И реал пропуснаха доста, може така да са го искали от горе мача
                              Някой от безпристрастен, да не станал фен на белите зализани педали?
                              Iskam da popitam profisionalistite:
                              Imam malko dialove v Uga,kakvo mislite za fonda(jenata iska da

Коментар

Изпуснахме ги тези калитари,,,,

De Gea с god mode.
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X