IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Ливърпул!!!!
    Brendan Rodgers: "At least Liverpool fans can look forward to the Premier Le...FA Cu...League Cu...Europa Lea...getting a job".

Коментар

• Ливърпул!!!!
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Марински, аз не виждам кой фен на Юнайтед ще каже лоша дума за Руньо!?
        Момчето се жертва в името на отбора, дет' са вика!
        През целия отбор играе нещо средно между втори нападател, плеймейкър и ляв халф-бек! Нормално е да няма тези възможности да вкарва, както предишните години, но пък отбора си върви напред: това е най-важното за феновете!

Коментар

Започна вече да пишеш тотални глупости, Марине. Имаме 13 шута към вратата, като 9 от тях са точни. On top of that имаме 6 блокирани удара към вратата от футболистите на Реал. Реал могат да си разцъкват топката пред наказателното ни колкото си иска без да знаят какво да правят с нея. Нас си ни е това играта - ефективността. Малко малоумно ми се струва да тръгнем да се надиграваме с Реал, които имат в пъди по-добър състав от нашия.
          Добре де, мир. Играхте добре за възможностите си. Ван Пърси е невероятен играч, Де Хеа също. От останалите ми харесаха - Евънс и неуморимостта на Руни. Коментарите на привържаниците на юнайтед, че Руни не става само ще го изгонят и... ще го търсите с лупа после... Както и дедо Сашо...
          На мен просто мачът не ми хареса - не очаквах лидерът в Англия да се превърне на Сток сити и да разчита на ъглови удари и преки свободни...
          Личното ми мнение е, че за футбола ще е по-добре Юнайтед да продължи... Но... няма да е много лесно, освен ако не предприемете ново опълчение..

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Ти я кажи вие какъв ша го др..чите довечера в Ленинград!? Така де, с две думи какво да очакваме от мача?
            Аз очаквам резултатен мач, в който на пръв поглед руснаците би следвало да имат предимство, заради домакинството и метеорологичните условия, но дали ще е така ? Ако отборът им беше съставен само от местни футболисти, може би да, но Хълк, Дани, Алвеш, Витсел и останалите чужденци едва ли ще бъдат много щастливи, че ще играят при минус 4-5 градуса Освен това Ливърпул са в състезателен цикъл и играят мачове всяка седмица, а руснаците не. Ако не се беше получил последния провал с УБА, може би щях да изкажа по-категорично мнение, че няма да загубим, но сега не съм сигурен кое от двете лица на отбора ще видим. Това от мачовете със Сити и Юнайтед или от тези със Стоук и УБА

Ако терена е подготвен добре, мисля да пробвам някое оувърче, но откъм победа на някой от двата отбора ще се въздържа
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              Надяваме се в домакинството да напуснете собственото си наказателно поле няколко пъти!
              Започна вече да пишеш тотални глупости, Марине. Имаме 13 шута към вратата, като 9 от тях са точни. On top of that имаме 6 блокирани удара към вратата от футболистите на Реал. Реал могат да си разцъкват топката пред наказателното ни колкото си иска без да знаят какво да правят с нея. Нас си ни е това играта - ефективността. Малко малоумно ми се струва да тръгнем да се надиграваме с Реал, които имат в пъди по-добър състав от нашия.

Коментар

Ти я кажи вие какъв ша го др..чите довечера в Ленинград!? Така де, с две думи какво да очакваме от мача?
                3-3, но не като тия 3-3 на ЦСКА...
                Даже ще сложа и 5 лв. да не ме е яд после.
                На Роджърс, въщност му остана само този турнир в който може да поиграе, така че ще пусне всичките си "дзвьоздачки". Дет се вика и Шкъртел може да пусне, само и само да го продаде за 15 млн. евра на рашъните..

Коментар

e, как какво - твърда 1-ца - брендо трябва да е малоумен, за да излезе с титулярите
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Надяваме се в домакинството да напуснете собственото си наказателно поле няколко пъти!

Коментар

Ами ти в гостуване срещу един от най-добрите отбори в света какво очакваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Юнайтед имаха най-чистото положение,
                        Именно. Заради и това казвам, че ги изпуснахме. Аз не си спомням кога за последен път РвП е пропускал на празна врата....

Коментар

• Манчовците се представиха по-добре, отколкото феновете им очакваха, така че днес е напълно нормално да са в приповдигнато настроение. И единият и другият отбор изпусна победата. Удариха по една греда, Юнайтед имаха най-чистото положение, Реал пък в голяма част от мача ги бяха заградили и не ги пускаха да минават центъра. Както писах по-долу справедливо равенство и доста обещаващ реванш.
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            ОК ...
                            Единствено РвП пропусна да отбележи ...
                            Изпуснахте ги ...
                            Глори, глори - МЮ !!!!!
                            Ами ти в гостуване срещу един от най-добрите отбори в света какво очакваш? Да създаваме по 30 положения и да е някакъв goal fest ли? Онзи ден примерно Юве инзи ден създадоха 3 положения и вкараха и 3те. Мисля че с оглед на невероятни отбор, който Реал имат се справихме страхотно. Смисъл.. те имат Ди Мария ние имаме Уелбек. Те имат Роналдо ние имаме Кагава. Какa им е n-та резерва. Смисъл трябва да сме реалисти. Реал имат в класи по-добър отбор от нашия и именно поради тази причина считам, че вчера играхме страхотно.
                            Last edited by Nikola; 14.02.2013, 10:34.

Коментар

• ОК ...
                              Единствено РвП пропусна да отбележи ...
                              Изпуснахте ги ...
                              Глори, глори - МЮ !!!!!
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Е, щом смяташ че сте ги изпуснали, смятам, че твоят събеседник в случая е Полкича...
                                Единствено неговата фенщина може да се мери с подобно мнение за мача ...
                                Лично мнение ( без да се обжда никой разбира се..)
                                ...
                                Аз се интересувам,
                                КАКВО трябва да направи лицето Ф.Жонс, за да получи картон ?
                                Защо нямаше дузпа срещу хилавото аржентинче, а при много по-леко съприкосновение в центъра веднага свирна фал срещу Евра ... ?
                                Каква фенщина? Нали ти обясних вече няколко пъти, че дори и след този страхотен за нас резултат Реал си остават фаворити за продължаването в турнира?

Просто казвам, че имахме две чисти положения, които ако РвП беше вкарал щяхме да победим. Какво толкова странно виждаш в това мое изказване?

Иначе ако си говорим за съдийство не мога да проумея, защо Варан не беше изгонен след нарушението срещу Евра. С 10 човека не мисля, че Реал можеха да направят нещо повече от хикс.

И да не забравяме това...

Last edited by Nikola; 14.02.2013, 10:00.

Коментар

Working...
                                X