IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    мисля, че съм го разписал малко по-добре от олигофрените от спортал - защо го четете тоя малоумен сайт
    Не съм чел и не съм смятал и сори за малоумня въпрос,ама ако Гаучо бие с 3:0 какво става?
    Все пак си мисля че не италианците,а аржентинците ще правят сметки и като организатори на турнира могат да го манипулират както на тях им отърва и нямат сметка да играят (евентуално) пак с Италия,докато при нас нещата им са 50:50
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Ето разписани вариантите за класиране и отпадане в Спортал:

Какво трябва да стане, за да отпаднем?
      мисля, че съм го разписал малко по-добре от олигофрените от спортал - защо го четете тоя малоумен сайт
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от цар плъх Разгледай мнение
        груйка, сега гледам, май ще се окаже всяка точка важна.хипотетично талианите бият 25-18 като вчера 1 гейм, и падат 3 гейма с по 2 точки - не отиваме ли ние? бахму, докъде тръгнахме да смятаме, пусто нали искаме да преминем тази каръшка ситуация!
        Ей, още го виждам онова 20-15 и не мога да повярвам!
        ами хиптетично всяка точка е важна, така е. ситуацията в групата е такава, че жабите са +5 точки, гаучосите са -1, а ние сме -4, т.е. ако аржентина си бие с очкаваното 3:1, трябва да са взели минимум 6 точки повече от тези 3 гейма, прибавени към минус едната им, стават +5, т.е. трябва да паднат минимум на 16, даже на 15, за да са по-лоши показатели от нас, което е малко в сферата на мечтите. Обратното пък, италианите да станат с по-лоши показатели от нас, също ми се вижда хипофантастика, щото трябва да паднат с поне 11 точки общо в геймовете, които загубят (и това при условие, че бият само с 2 точки в техния спечелен гейм), т.е. и трите гейма да паднат на по 21, което е почти невъзможно.

Ами не знам, ако свърши 3:1 за аржентина, ние сме на 99.9% аут от лигата
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ето разписани вариантите за класиране и отпадане в Спортал:

Какво трябва да стане, за да отпаднем?
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• това с моралните шампиони, даже и пред мен, като левскар, не върви, а от нас повече пъти ставали морални шампиони май няма (поне един път да не сме на второ място)
            Ще е много тъпо, ако отпаднем така, а за съжаление е прекалено релаен сценарий
            А за Жеков не си ме разбрал - не го ща тоя скапан предател, говорех за брата близнак Братоев, дето е смяна на Скримов, но то си беше офтопик, тип чесана на клавиатура след нощната умора пред ТВ-то
            Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Груйче, и да се изгаврят какво от това! Оставаме "морални спечелители на Световната лига" ....

Важното е че отбора върви напред (и нагоре)! Не съм съгласен, че Жеков липсва! Него колко години го чакахме да почне да играе! И таман направи една-две години добри игри и се отказа...сега поддържа форма на плажа,...да е жив и здрав, дано успее поиграе година две в Румъния!

Иначе ние миналата година у дома, и при тотално незаинтересувани отбори не успяхме да наскочим четвъртото място, та сега ли...?

Коментар

• груйка, сега гледам, май ще се окаже всяка точка важна.хипотетично талианите бият 25-18 като вчера 1 гейм, и падат 3 гейма с по 2 точки - не отиваме ли ние? бахму, докъде тръгнахме да смятаме, пусто нали искаме да преминем тази каръшка ситуация!
              Ей, още го виждам онова 20-15 и не мога да повярвам!

Коментар

• Груйче, и да се изгаврят какво от това! Оставаме "морални спечелители на Световната лига" ....

Важното е че отбора върви напред (и нагоре)! Не съм съгласен, че Жеков липсва! Него колко години го чакахме да почне да играе! И таман направи една-две години добри игри и се отказа...сега поддържа форма на плажа,...да е жив и здрав, дано успее поиграе година две в Румъния!

Иначе ние миналата година у дома, и при тотално незаинтересувани отбори не успяхме да наскочим четвъртото място, та сега ли...?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Нищо де! Дори и да ни пре"таковат" пак се представяме достойно! Дори и да останем трети в групата (което е доста вероятно, но пък сметките стават мнооооого тънки) пак можем да сме доволни че успяхме да пробием до финалите за сметката на отбори като Полша, САЩ и Франция (които са си доста добри в момента).

Стискаме палци сметките им да не излезнат и Италия да вземе два гейма от Аржентина!
                  сметките хич не са тънки, за съжаление, доста елементарни са - просто гаучосите трябва да бият с точно 3:1, което никак не е трудно за постигане, без да има големи точкови разлики в геймовете. След изиграните 2 мача, едно нещо е на 100% сигурно - България няма как да завърши на първо място в групата си, а след "неочакваната" загуба на Рашата точно с 2:3, то блядовете са на 90% втори отбор в групата, т.е. ние, ако изобщо продължим, ще играем с бразилиероските мангали, което за мен е перфектният вариант, аккто казах и вчера. И все пак има прекалено много ако-та, а и аз не виждам шанс по-голям от 10-на % за нашите да се класират напред.

Ако мога изобщо да се осмеля да давам акъл на Плачи (щото нали в Бг всички сме велики разбирачи от всичко, особено след края на мача - и аз не правя изключение), то не знам защо държи Скримов и не дава шанс на Братоев. Скримов се насра в края на 4-ия гейм и загубата на точно този гейм се дължи основно на него - няма толкова малоумно подарена точка, като тази, която той остави да падне зад гърба му от флот сервис при 23:23 - ами това и аз ще спася, бахти Слабо биеше топката при подавания към него, слабо посрешане и т.н. (поне в този мач). Ок, имаше няколко добри сервиса, май направи и ас, но до там (апорпо сервиса ни хич не влизаше, както и в първия мач). Близнакът е перде и блъска при всякакви обстоятелства - ако влезе, влезе, но не се панира и да го хванат на блок. Естествено, като се обърне колата, пътища много. Плачи е много голям и дано неговите сънародници не се изгаврят с нас довечера.
                  БЪЛГАРИ, ЮНАЦИ!!!

Коментар

• Нищо де! Дори и да ни пре"таковат" пак се представяме достойно! Дори и да останем трети в групата (което е доста вероятно, но пък сметките стават мнооооого тънки) пак можем да сме доволни че успяхме да пробием до финалите за сметката на отбори като Полша, САЩ и Франция (които са си доста добри в момента).

Стискаме палци сметките им да не излезнат и Италия да вземе два гейма от Аржентина!

Коментар

• Когато резултатите говорят и фактите мълчат. Единствения ни стойностен клубен футболен отбор се оказа Ботев.

Коментар

• За съжаление Груйка, ще ни преебат естествено! Все пак Аржентина са домакин! Мамка му и мечка, като че ли леко подценихме ситуацията! Иначе съм съгласен с теб, че този отбор заслужава най-малко топ 4, да не говорим за нещо повече!
                        Дано талианите, които са много силни, да си земат ма4а!

Коментар

• много ме е яд, ама много - не може да водиш с 20:15 и да те обурнат до 21:24, основно след наши грешки Същата работа ив 4-ия сет Тъпото е, че сега жабите ще легнат точно с 1:3 на Аржентина (или поне могат да го направят, нагледал съм се на техния "феърплей") и сме аут, особено след като сме и с отрицателна точкова разлика Дано ме опровергаят - тази България заслужава да играе полуфинали и да мечтае, особено с играта си във втория и третия гейм до 20-тата точка.
                          Големи сте, момчета и шапки долу пред вас!!!
                          БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ

Коментар

• Ай, честита "грИдЪъ"

Коментар

• Киризите ли, бря?

Тоя Братоев 'ноу ме изнерви - продаде спечелен 3-ти гейм и ся продължава с глупостите.

П.П. Жалко, че Андрей се отказа така внезапно. Т'ва пишлеме докато му стигне класата ...

Иначе жабчетата ще ги бием, ако Братоев поне 2 топки вдигне кат' хората до края на мача.

Сервисът на Скримов е приятната изненада - жалко, че Братоев се изгаври, дет' момчето дръпна 5 точки разлика в 3-ти гейм и го продаде.

Коментар

• Вчера си личеше, че нашите не са свикнали със залата. Чак па толкоз грешки от сервис ...? ( т.нар. елементарни ).

Соколов не е зле малко да потренира как се подхвърля топка за сервис - целият му брак на начален идва от кофти мятане на топката преди изпълнението.

Като цяло съм впечатлен - сефте виждам отбора ни да измъква 3 гейма - уж вече "загубени", както беше традиция доскоро. Явно момчетата са млади и жадни за успехи.

От една страна това пречупи аржентинците, а от друга гения на Плачи, който им спечели половината мач. Уникален е и да благодарим на Стойчев, когото всички оплюха, че той го остави да работи с национала, а не си го взе с него.

Тоя факт - малко хора го помнят, че Плачи беше анализаторът на Стойчев в Тренто, т.е. част от екипа му, но мениджър си беше Радо и той нарочно го остави тук.

Резултатът засега е доста обнадеждаващ.

П.П. За първи път виждам и респектирани съдии от тим-а ни. Доскоро се гавреха и ни режеха, както си искат. Вече ситуацията е с обратен знак.

Успех след няколко часа! Жабарите са ни абонат от 10 години, ама на големи форуми играят със самочувствие, което нашите тепърва градят, предвид възрастта на отбора ни.

Коментар

Working...
                                X