IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз не можах да гледам мачовете, но днес като погледнах репортажите мисля, че поне можем да сме спокойни че не само нашите съдии са подкупни мръсни-нещастни-копеленца!
    Първия гол на Роналдо от 2метрова засада, както и последния на Борусия! Ама защо да не се порежат бедните и слабите, за сметка на богатите и силните?
    Така решението на рефера във Враца да не вдигне червен картон на Коце Стоянов след като спря топката с ръка пред голлинията си изглежда направо резонно!

Коментар

• мачовете от снощи ми бяха 50/50 - загубата на реал не беше никаква изненада (за съжаление те вкараха първи гол, иначе, ако манафите бяха повели с 2 гола, щях да им забия поне 500 евро на реал да продължат напред), но не я играх, щото докато се наканя и роналдо вкара. Виж за дортмунд - ами няма такова бутане напред: третият гол беше бритална засада, след която лежаха 2 минути и си бъркаха по дупките от кеф и точно на 4-тата минута продължение, бритиш хомосекшуала свири край, Ами не са ми симпатични вече дортмунд - малага си ги отстраняваха като стой та глей, ама пустата му уефа. И все пак готини мачове, а и аз захлебих добре от локото и славия и снощните мачове ми бяха развлечение.
      Изненади за довечера? И двата мача са доста вероятни изненади и особено барса, колкото и псж да са слабички, а и резултатът да е добър за джуджетата. Аз си чакам изненадата и не мисля, че тя се случи в цариградския вилает
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
        Kolegite ot sporta.....кажете някои резултат за довечера да заложа...вие на тези тема сте специалисти
        маи мачът вече беше - 1 на Локо София срещу Слабия. Макар че малко рано им я забих, ама коеф. 3 си е коеф. 3, особено щом е безрисков
        Мачовете довечера не бих ги пипал, освен ако не търсиш изненада на Малага, която не знам дали ще излезе
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
          Фразата я е казал Волтер... след което е била перефразирана на : Не споделям мнението ти, но би ли дал живота си, за да можеш да го изразиш? ... от Валтер (9мм)
          e, браво, страхотно си го измислил - ако имаше как щях да ти сложа 5-6 + Не съм се смял така от много време

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            Kolegite ot sporta.....кажете някои резултат за довечера да заложа...вие на тези тема сте специалисти
            3-1 Дортмунд-Малага
            1-2 Галатасарай-Реал или една малка изненадка 1-1

Коментар

• Kolegite ot sporta.....кажете някои резултат за довечера да заложа...вие на тези тема сте специалисти
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                Фразата я е казал Волтер... след което е била перефразирана на : Не споделям мнението ти, но би ли дал живота си, за да можеш да го изразиш? ... от Валтер (9мм)
                Снощи за пръв път да видя несправедливо зачетен гол с/у Юнайтед и дедо Сашо да не ореве махалата... Дано да има повече такива, за да се балансира текущото състояние.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  е, тук си на 100% прав - имаш правото на собствено мнение и съответно да те кефи или не. Много харесвам една фраза (ама съм забравил, кой я беше казал) - Не споеделям мнението ти, но бих дал живота си, за да можеш да го изразиш. Е, аз чак живота си не бих дал, но всяко мнение е ценно - даже и на полкича. Понякога (дано не се обиди)
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    няма какво да се каже... Щом се случва, значи е възможно ... налЕ ...
                    Което не пречи, МЕН да не ме кефи ...
                    е, тук си на 100% прав - имаш правото на собствено мнение и съответно да те кефи или не. Много харесвам една фраза (ама съм забравил, кой я беше казал) - Не споеделям мнението ти, но бих дал живота си, за да можеш да го изразиш. Е, аз чак живота си не бих дал, но всяко мнение е ценно - даже и на полкича. Понякога (дано не се обиди)

Коментар

ще си позволя да се направя на умен с 2 поговорки: When in Rome, act like Roman (тук се получава интересна игра на думи с чукотеца - не съм го целял, но се получи отлично, за да ми стане алегорията ) и Homos homini lupus est. Ами може - прави се. Щом системата го позволява и не само го позволява, а го насърчава, значи къде е нередното? Щото тук много народ омешва моралното със законо и целесъобразното, а това е оправдание само за лузърите (това не е преправка към феновете на ливера, макар и тук да ми се получи нелощо съвпадение)
                      Всъщност най-добре синтезира всичко Колеца с неговото Deal with it - ще ми е интересно да чуя мнението му, когато вече Юнайтед няма да е на върха на хранителната пирамида в Ингилизя
                      няма какво да се каже... Щом се случва, значи е възможно ... налЕ ...
                      Което не пречи, МЕН да не ме кефи ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Не бе, просто не се кефя на момента, в който някой чичо с пари, му скимне да си играе на "чемпиъншип мениджър" май се казваше играта. И просто почва да купува на кило всичко и всички. В крайна сметка и той прави отбор. Дори и Манчини като треньор не може да попречи да вземе титла. Па макар и у 90-та минута...
                        ще си позволя да се направя на умен с 2 поговорки: When in Rome, act like Roman (тук се получава интересна игра на думи с чукотеца - не съм го целял, но се получи отлично, за да ми стане алегорията ) и Homos homini lupus est. Ами може - прави се. Щом системата го позволява и не само го позволява, а го насърчава, значи къде е нередното? Щото тук много народ омешва моралното със законо и целесъобразното, а това е оправдание само за лузърите (това не е преправка към феновете на ливера, макар и тук да ми се получи нелощо съвпадение)
                        Всъщност най-добре синтезира всичко Колеца с неговото Deal with it - ще ми е интересно да чуя мнението му, когато вече Юнайтед няма да е на върха на хранителната пирамида в Ингилизя

Коментар

ами не съм съгласен с теорията ви за това, колко било добре, че клубовете били спазвали някаква фискална политика, тъй като от нея няма никакъв смисъл. Доказателства в тази насока - колкото щеш. А тази теория, е теорията на феновете на Арсенал - просто няма с какво да се похвалят милите, затова извъртат нешата, като в онзи виц:
                          Двама приятели се срещат след 20 години и се питат за семействата си:
                          - Какво прави дъщеря ти?
                          - Дъщеря ми учи, учи, изучи се и стана секретарка. След много работа стана шефка. После бе повишена на зам.-директор и след толкова усилия вече е директор. Ами твоята дъщеря какво прави?
                          - Абе и моята стана курва, обаче аз не мога да го разказвам така хубаво като тебе.
                          Не бе, просто не се кефя на момента, в който някой чичо с пари, му скимне да си играе на "чемпиъншип мениджър" май се казваше играта. И просто почва да купува на кило всичко и всички. В крайна сметка и той прави отбор. Дори и Манчини като треньор не може да попречи да вземе титла. Па макар и у 90-та минута...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Извиняаам са, ама нещо не разбрах с кое точно не си съгласен ... ?
                            ами не съм съгласен с теорията ви за това, колко било добре, че клубовете били спазвали някаква фискална политика, тъй като от нея няма никакъв смисъл. Доказателства в тази насока - колкото щеш. А тази теория, е теорията на феновете на Арсенал - просто няма с какво да се похвалят милите, затова извъртат нешата, като в онзи виц:
                            Двама приятели се срещат след 20 години и се питат за семействата си:
                            - Какво прави дъщеря ти?
                            - Дъщеря ми учи, учи, изучи се и стана секретарка. След много работа стана шефка. После бе повишена на зам.-директор и след толкова усилия вече е директор. Ами твоята дъщеря какво прави?
                            - Абе и моята стана курва, обаче аз не мога да го разказвам така хубаво като тебе.

Коментар

позволете ми да не съм съгалсен и с двама ви и историята многократно го е доказала. В момента да си имащ фуДболен клуб, ама не Беласица Петрич, си е огромна гъзария сред хората с кинтаж, а такива има страшно много, хеле пък сред резаците и казаците, като стана особено модерно, след като мадър Раша взе световното през 2018, а Катар - за 2022. Та кажи ми, че Чукотката го гръмнат, как на секундата няма да се яви някой друг, за да му заеме мястото - все пак челси са в топ 5 (или топ 7 беше, да не проверявам) на най-големите клубове в световен мащаб. Проблемът на Манчестър, Ливера и особено Арсенал е, че собствниците им искат да печелят от клуба, гледат на анего като на предприятие. при това (отново особено при Арсенал) не като на развиващо се предприятие, а на развито такова, на брашнян чувал, който трябва яко да се тупа. Е, докато хамерикаци и прочие западна сволоч са начело на тези отбори, единственият им шанс ще е някой като дедо ви Сашо, дето е уан ин а милиън. Това е, пък вие пак ми говорете за чест, слава и тинтири-минтири. Справедливо-несправедливо, ама Сити взе титалата миналата година, дори и с този ултра безобразен тренер, нещо,. което клуб с невероятните традиции на Ливера не е правил вече почти 1/4 век, а за Арсенал от малко по-скоро. просто, както се пее в една песен - money over bitches....
                              Извиняаам са, ама нещо не разбрах с кое точно не си съгласен ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Само за Кагава, Магава не съм съгласен, защото момчето хубаво пипа топката ама на! Кофти точно когато трябва да намери място в един отбор да се контузи лошо и да пропусне половината сезон!

Освен това относно купуването виждаш, че САФ купува по един-двама играчи на сезон! РвП въпреки че не е вкарвал от 10 мача на практика спечели титлата за Юнайтед, а Кагава се контузи и се наложи пак Гигс и Скоулс да запълват дупката в средата на терена!
                                За мен е малко над посредствения футболист... , но щом сметаш че Кагава отговаря като качества, на клуб, като Манчо, ОК...
                                Относно покупките на дедото, мисла, че ако искате да играете на три фронта, ви е къса скамейката... КонтузиЙ, слаби периоди, могат да се случат на всеки футболист... Още качество ви трябва.
                                Ейго и Рио доиграва вече. Видич все контузен...

Коментар

Working...
                                X