IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вчера ми мина една сделка, така че може и 200 бири, Колче.

Кажете кога ще се виждаме, че се занемарихме... срамота е.

Също така....

Last edited by Nikola; 23.04.2013, 08:50.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Така.
      Вчера не съм Ви видел, че са сбирате, ама нямаше как и да дойда.. Както и да е ..
      Честита Шампионска титла на Манчестър Юнайтед !!!
      Въпреки некои нюанси, от не игрово естество, смятам, че Манчо най-заслужава да вдигне торфея. Просто не губиха точко в "тъпите" мачове и методично си се откъснаха на върха. Конкуренцията в Англия в момента и рехава(макар да се вижда леко съживяваве...), което сваля нивото на шампионата. Сметам, че ако имат амбициЙ извън острова, ще требе неколко нови футбалери да облекат дяволитее екип...
      Пожелавам по-силни английски клубове в евротурнирите догодина !
      Cheers КолЮ !!! 20 бири за мен.. (ако обичаш )
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• 20!

Коментар

• Хетрикът на Перси ли е или на страничния съдия?
          http://www.sportal.bg/news.php?news=423423

Коментар

• дъртия алкохолик пак го подпряха подобаващо като не маркираха 2 засади при трите им гола първото полувреме

поредна титла за отбора на ФА & хората на майк райли

манафи, вие сте срам за света

Коментар

• Без коментар http://gong.bg/view_article.php?article_id=342187
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                За днес явно няма желаещи да гледат как вдигате купата, то си е и мазохизъм де, така че дай да направим Збирка за Арсето и Манчо - май е този викенд или греша?
                Ами ок.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  Жалко.
                  За днес явно няма желаещи да гледат как вдигате купата, то си е и мазохизъм де, така че дай да направим Збирка за Арсето и Манчо - май е този викенд или греша?
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    много бързо отговаряш .................... мастилото още не е изсъхнало от предния ми пост

в провинцията съм си ........................ както обикновенно...
                    Жалко.

Коментар

В The Irish евентуално, но като гледам май няма да се съберем. Ако си в София ми пиши може да гледаме някъде заедно мача.
                      много бързо отговаряш .................... мастилото още не е изсъхнало от предния ми пост

в провинцията съм си ........................ както обикновенно...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        я кажи къде се събирате кюстендилските сливи довечера да мина да те уважа...
                        В The Irish Harp евентуално, но като гледам май няма да се съберем. Ако си в София ми пиши може да гледаме някъде заедно мача.

Коментар

Казвайте какво правим за довчера, за да знам как да си наредя програмата.
                          я кажи къде се събирате кюстендилските сливи довечера да мина да те уважа...

Коментар

• Казвайте какво правим за довчера, за да знам как да си наредя програмата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              за топ 25, което ще се реши в следващите 3 турнира на клей (3 атп1000 и един 500)+макс ролан гароса. ако глигорчо не се класира като минимум на поне 3-ти кръг и в трите надпревари, мисля, че няма шансове за топ 25
                              Аз предлагам да стигне един финал, за другите два не ме интересува..

Коментар

• Компилация от колажи за канибализма на Суарез. Има много яки!

http://www.dnes.bg/zvezdi/2013/04/22...-vkusno.186189

Коментар

Working...
                                X