Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение...
И Уелбек и Валенсия, Йънг, Клевърли, Кагава, Магава - НЕ СТАВАТ за отбор с претенциите на Ман Юнайтед... Това са СРЕДНЯЦИ ... ......
Освен това относно купуването виждаш, че САФ купува по един-двама играчи на сезон! РвП въпреки че не е вкарвал от 10 мача на практика спечели титлата за Юнайтед, а Кагава се контузи и се наложи пак Гигс и Скоулс да запълват дупката в средата на терена!Last edited by man_united; 09.04.2013, 10:22.
Коментар
-
Дайте мнения за ШЛ довечера и по-конкретно за мача, в който остана интрига
Дортмунд изглеждат фаворит да продължат, но могат ли да бъдат изненадани?
Притеснява ме това, че в Испания с лека ръка създадоха няколко шанса да вкарат, но Гьотце ги изигра като Нджонго Присо"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСъгласен, че сегашната трансферна реалност е някакво безумие просто...
Ама дори и да отгледаш някой читав талант, просто не можеш да го задържиш ...(питай Арсен Венгер)..ПУК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеВ това отношение им правя евала, че се опитват да балансират бюджета..... Щото иначе ще му писне на чукотката, или ще го думнат и Челски например ще се бори... за калъфката във Втора дивизия...Моуриньо ще им каже ДГД и ще иде в Юнайтед да опука де що има кеш и... тогава ще ги питам дяволетата к'во им се е случило...
Ама дори и да отгледаш някой читав талант, просто не можеш да го задържиш ...(питай Арсен Венгер)..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМи да земат да си купат некой свесен... Пари имат... Само Дедо Сашо се праи на велик и купува некви дрисльовци (като изключим РВП) и очаква да бие Реал...
Е нема наистина.. За Суонси може, ама за нещо по-сериозно не стават...
И Уелбек и Валенсия, Йънг, Клевърли, Кагава, Магава - НЕ СТАВАТ за отбор с претенциите на Ман Юнайтед... Това са СРЕДНЯЦИ ... Мое и да напраат некой добър мач, но нямат ПОСТОЯНСТВО и КЛАСА ...
Просто трябва да развържат кесията... За жалост, това е начина в момента...Моуриньо ще им каже ДГД и ще иде в Юнайтед да опука де що има кеш и... тогава ще ги питам дяволетата к'во им се е случило...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеИстината е че не можеш с играчи като Уелбек и Йънг / Бари и Милнър / и т.н. да направиш нищо в Европата! Замисли се само какви халфове имат Барселона / Байерн / Реал / Дортмунд / ПСЖ и разликата ще стане ясна!
Преди няколко години английските отбори доминираха, ама тогава там играеха Роналдо, Шаби Алонсо, а играчи като Стиви Джи и Лампард бяха на върха на кариерата си! Сега просто всички отбори в тази част са пълни с талаш, с две-три изключения (Мата, Азар, ...)!
Е нема наистина.. За Суонси може, ама за нещо по-сериозно не стават...
И Уелбек и Валенсия, Йънг, Клевърли, Кагава, Магава - НЕ СТАВАТ за отбор с претенциите на Ман Юнайтед... Това са СРЕДНЯЦИ ... Мое и да напраат некой добър мач, но нямат ПОСТОЯНСТВО и КЛАСА ...
Просто трябва да развържат кесията... За жалост, това е начина в момента...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепълен смях са манафите ...................... без помощта на съдиите ще се борят за място в топ тен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами победата е реална, друг е въпроса, че и Х-са щеше да е реален. Вкараха се 3 положения, които бяха единствените в мача, то и те бяха едни положения, хеле пък "гола" на юнайтед. А мачът си летеше отлично за 0:0, като и двата тима си играеха за толкова от самото начало - биеха тъчове по 30 секунди, лежаха като изоглавени, вратарчетата бавеха аутовете, разцъквания в центъра и т.н. и т.н. Добре, че на полувремето се въздържах да не го играя ъндър, че щяха да ми оберат паричката. Въобще брутално слаб мач, в който единственото хубаво положение, беше пробива и гола на Агуеро - абсолютно всичко останало можеше да се проспи съвсем спокойно, а това са двата най-добри отбора в Англия, пък мача беше на нивото на Левски-ЦскаАми нищо чудно, че така ги дрънчат в Европа. Светлият лъч е, че феновете им си значт мястото и дори след Х-са в Мадрид, бяха реалисти за реванша, за разлика от феновете на Ливера, които от сума ти време уокват ълоун, но като шизофреници си мислят, че не са сами или тръстващите от Арсенал с 2500 дни без никаква купичка, а такава взеха дори Помпи
Преди няколко години английските отбори доминираха, ама тогава там играеха Роналдо, Шаби Алонсо, а играчи като Стиви Джи и Лампард бяха на върха на кариерата си! Сега просто всички отбори в тази част са пълни с талаш, с две-три изключения (Мата, Азар, ...)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМного слаб мач вчера, както и очаквах! Шитито обаче го измъкнаха с късмет: гол след рикошет и заспалата защита проспа влизането на Агуеро, който пък нацели "9-ката" както рядно му се отдава!
Реално резултата трябваше да е 0-0 щото и два отбора не знаеха какво да правят в атака ама здраве да е! Пак букитата са напред, защото много хора скочиха на победа за Юнайтед!
Аз гледах повече мача в Рим, който беше 10-пъти по-оспорван и по-интересен и там ми излезе залога за овър картони+овър корнери!Ами нищо чудно, че така ги дрънчат в Европа. Светлият лъч е, че феновете им си значт мястото и дори след Х-са в Мадрид, бяха реалисти за реванша, за разлика от феновете на Ливера, които от сума ти време уокват ълоун, но като шизофреници си мислят, че не са сами или тръстващите от Арсенал с 2500 дни без никаква купичка, а такава взеха дори Помпи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Много слаб мач вчера, както и очаквах! Шитито обаче го измъкнаха с късмет: гол след рикошет и заспалата защита проспа влизането на Агуеро, който пък нацели "9-ката" както рядно му се отдава!
Реално резултата трябваше да е 0-0 щото и два отбора не знаеха какво да правят в атака ама здраве да е! Пак букитата са напред, защото много хора скочиха на победа за Юнайтед!
Аз гледах повече мача в Рим, който беше 10-пъти по-оспорван и по-интересен и там ми излезе залога за овър картони+овър корнери!
Коментар
-
да не забравя да отбележа, че "вън пер$$$и" не е отбелязвал гол в 10 поредни мача или 1000 минути
големи трансфери на дъртия алкохолик дедо сашо ..................... 40 млн. лири хвърли за "вън пер$$$и" и за кагава и накрая нищо
хайде честито , манафи ....................... на есен пак ще имате най-скъпата резерва в света ...................... "вън пер$$$и" уверено върви по стъпките на БЕРБО, но не си спомням БЕРБО да е имал 1000 минути без гол
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеНякой да не би да вярва, че сити ще измъкне нещо от юнайтед?
погледни им само последните 4 мача и ще ти стане ясно що за отбор са
в по-предния кръг срещу рединг рунтавото добиче рутна топката към трибуните, но един нещастен рикошет от състезател на рединг и топката влезна във вратата ................... после съдията не даде чиста дузпа за рединг и дъртия алкохолик дедо сашо се радва като малко дете
в предния кръг пак нещастен ДВОЕН рикошет срещу съндърланд и пак автогол, после пак не дадоха дузпа за съндърланд и дъртия алкохолик дедо сашо пак се радваше на отсъжданията на съдията и на съдбата
миналата седмица нещата си дойдоха на мястото .................... съдията свири коректно, челски показа класа и дедо сашо подви опашка
днес пак по-класния отбор напълно резонно победи
пълен смях са манафите ...................... без помощта на съдиите ще се борят за място в топ тен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеe, добре, де , един няма ли да се похвали, че е изкарал малко леФче този уикенд, поне да не ме е яд, че парите ми са заминали при някой миндил, а са си при някое наше момче.
събота - 250 ойро и в неделя 1100 ойро
другия уикенд пак ви чакам
Коментар
Коментар