IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Съгласен, че сегашната трансферна реалност е някакво безумие просто...
    Ама дори и да отгледаш някой читав талант, просто не можеш да го задържиш ...(питай Арсен Венгер)..
    позволете ми да не съм съгалсен и с двама ви и историята многократно го е доказала. В момента да си имащ фуДболен клуб, ама не Беласица Петрич, си е огромна гъзария сред хората с кинтаж, а такива има страшно много, хеле пък сред резаците и казаците, като стана особено модерно, след като мадър Раша взе световното през 2018, а Катар - за 2022. Та кажи ми, че Чукотката го гръмнат, как на секундата няма да се яви някой друг, за да му заеме мястото - все пак челси са в топ 5 (или топ 7 беше, да не проверявам) на най-големите клубове в световен мащаб. Проблемът на Манчестър, Ливера и особено Арсенал е, че собствниците им искат да печелят от клуба, гледат на анего като на предприятие. при това (отново особено при Арсенал) не като на развиващо се предприятие, а на развито такова, на брашнян чувал, който трябва яко да се тупа. Е, докато хамерикаци и прочие западна сволоч са начело на тези отбори, единственият им шанс ще е някой като дедо ви Сашо, дето е уан ин а милиън. Това е, пък вие пак ми говорете за чест, слава и тинтири-минтири. Справедливо-несправедливо, ама Сити взе титалата миналата година, дори и с този ултра безобразен тренер, нещо,. което клуб с невероятните традиции на Ливера не е правил вече почти 1/4 век, а за Арсенал от малко по-скоро. просто, както се пее в една песен - money over bitches....
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

...
      И Уелбек и Валенсия, Йънг, Клевърли, Кагава, Магава - НЕ СТАВАТ за отбор с претенциите на Ман Юнайтед... Това са СРЕДНЯЦИ ... ......
      Само за Кагава, Магава не съм съгласен, защото момчето хубаво пипа топката ама на! Кофти точно когато трябва да намери място в един отбор да се контузи лошо и да пропусне половината сезон!

Освен това относно купуването виждаш, че САФ купува по един-двама играчи на сезон! РвП въпреки че не е вкарвал от 10 мача на практика спечели титлата за Юнайтед, а Кагава се контузи и се наложи пак Гигс и Скоулс да запълват дупката в средата на терена!
      Last edited by man_united; 09.04.2013, 10:22.

Коментар

• Дайте мнения за ШЛ довечера и по-конкретно за мача, в който остана интрига
        Дортмунд изглеждат фаворит да продължат, но могат ли да бъдат изненадани?
        Притеснява ме това, че в Испания с лека ръка създадоха няколко шанса да вкарат, но Гьотце ги изигра като Нджонго Присо
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Ама дори и да отгледаш някой читав талант, просто не можеш да го задържиш ...(питай Арсен Венгер)..
          Балона се надууува, надуува, надууува... ПУК!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            В това отношение им правя евала, че се опитват да балансират бюджета..... Щото иначе ще му писне на чукотката, или ще го думнат и Челски например ще се бори... за калъфката във Втора дивизия... Моуриньо ще им каже ДГД и ще иде в Юнайтед да опука де що има кеш и... тогава ще ги питам дяволетата к'во им се е случило...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ми да земат да си купат некой свесен... Пари имат... Само Дедо Сашо се праи на велик и купува некви дрисльовци (като изключим РВП) и очаква да бие Реал...
              Е нема наистина.. За Суонси може, ама за нещо по-сериозно не стават...
              И Уелбек и Валенсия, Йънг, Клевърли, Кагава, Магава - НЕ СТАВАТ за отбор с претенциите на Ман Юнайтед... Това са СРЕДНЯЦИ ... Мое и да напраат некой добър мач, но нямат ПОСТОЯНСТВО и КЛАСА ...
              Просто трябва да развържат кесията... За жалост, това е начина в момента...
              В това отношение им правя евала, че се опитват да балансират бюджета..... Щото иначе ще му писне на чукотката, или ще го думнат и Челски например ще се бори... за калъфката във Втора дивизия... Моуриньо ще им каже ДГД и ще иде в Юнайтед да опука де що има кеш и... тогава ще ги питам дяволетата к'во им се е случило...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Истината е че не можеш с играчи като Уелбек и Йънг / Бари и Милнър / и т.н. да направиш нищо в Европата! Замисли се само какви халфове имат Барселона / Байерн / Реал / Дортмунд / ПСЖ и разликата ще стане ясна!
                Преди няколко години английските отбори доминираха, ама тогава там играеха Роналдо, Шаби Алонсо, а играчи като Стиви Джи и Лампард бяха на върха на кариерата си! Сега просто всички отбори в тази част са пълни с талаш, с две-три изключения (Мата, Азар, ...)!
                Ми да земат да си купат некой свесен... Пари имат... Само Дедо Сашо се праи на велик и купува некви дрисльовци (като изключим РВП) и очаква да бие Реал...
                Е нема наистина.. За Суонси може, ама за нещо по-сериозно не стават...
                И Уелбек и Валенсия, Йънг, Клевърли, Кагава, Магава - НЕ СТАВАТ за отбор с претенциите на Ман Юнайтед... Това са СРЕДНЯЦИ ... Мое и да напраат некой добър мач, но нямат ПОСТОЯНСТВО и КЛАСА ...
                Просто трябва да развържат кесията... За жалост, това е начина в момента...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  пълен смях са манафите ...................... без помощта на съдиите ще се борят за място в топ тен
                  Полкич, от истината боли!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    ами победата е реална, друг е въпроса, че и Х-са щеше да е реален. Вкараха се 3 положения, които бяха единствените в мача, то и те бяха едни положения, хеле пък "гола" на юнайтед. А мачът си летеше отлично за 0:0, като и двата тима си играеха за толкова от самото начало - биеха тъчове по 30 секунди, лежаха като изоглавени, вратарчетата бавеха аутовете, разцъквания в центъра и т.н. и т.н. Добре, че на полувремето се въздържах да не го играя ъндър, че щяха да ми оберат паричката. Въобще брутално слаб мач, в който единственото хубаво положение, беше пробива и гола на Агуеро - абсолютно всичко останало можеше да се проспи съвсем спокойно, а това са двата най-добри отбора в Англия, пък мача беше на нивото на Левски-Цска Ами нищо чудно, че така ги дрънчат в Европа. Светлият лъч е, че феновете им си значт мястото и дори след Х-са в Мадрид, бяха реалисти за реванша, за разлика от феновете на Ливера, които от сума ти време уокват ълоун, но като шизофреници си мислят, че не са сами или тръстващите от Арсенал с 2500 дни без никаква купичка, а такава взеха дори Помпи
                    Истината е че не можеш с играчи като Уелбек и Йънг / Бари и Милнър / и т.н. да направиш нищо в Европата! Замисли се само какви халфове имат Барселона / Байерн / Реал / Дортмунд / ПСЖ и разликата ще стане ясна!
                    Преди няколко години английските отбори доминираха, ама тогава там играеха Роналдо, Шаби Алонсо, а играчи като Стиви Джи и Лампард бяха на върха на кариерата си! Сега просто всички отбори в тази част са пълни с талаш, с две-три изключения (Мата, Азар, ...)!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Много слаб мач вчера, както и очаквах! Шитито обаче го измъкнаха с късмет: гол след рикошет и заспалата защита проспа влизането на Агуеро, който пък нацели "9-ката" както рядно му се отдава!
                      Реално резултата трябваше да е 0-0 щото и два отбора не знаеха какво да правят в атака ама здраве да е! Пак букитата са напред, защото много хора скочиха на победа за Юнайтед!
                      Аз гледах повече мача в Рим, който беше 10-пъти по-оспорван и по-интересен и там ми излезе залога за овър картони+овър корнери!
                      ами победата е реална, друг е въпроса, че и Х-са щеше да е реален. Вкараха се 3 положения, които бяха единствените в мача, то и те бяха едни положения, хеле пък "гола" на юнайтед. А мачът си летеше отлично за 0:0, като и двата тима си играеха за толкова от самото начало - биеха тъчове по 30 секунди, лежаха като изоглавени, вратарчетата бавеха аутовете, разцъквания в центъра и т.н. и т.н. Добре, че на полувремето се въздържах да не го играя ъндър, че щяха да ми оберат паричката. Въобще брутално слаб мач, в който единственото хубаво положение, беше пробива и гола на Агуеро - абсолютно всичко останало можеше да се проспи съвсем спокойно, а това са двата най-добри отбора в Англия, пък мача беше на нивото на Левски-Цска Ами нищо чудно, че така ги дрънчат в Европа. Светлият лъч е, че феновете им си значт мястото и дори след Х-са в Мадрид, бяха реалисти за реванша, за разлика от феновете на Ливера, които от сума ти време уокват ълоун, но като шизофреници си мислят, че не са сами или тръстващите от Арсенал с 2500 дни без никаква купичка, а такава взеха дори Помпи
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Много слаб мач вчера, както и очаквах! Шитито обаче го измъкнаха с късмет: гол след рикошет и заспалата защита проспа влизането на Агуеро, който пък нацели "9-ката" както рядно му се отдава!
                        Реално резултата трябваше да е 0-0 щото и два отбора не знаеха какво да правят в атака ама здраве да е! Пак букитата са напред, защото много хора скочиха на победа за Юнайтед!
                        Аз гледах повече мача в Рим, който беше 10-пъти по-оспорван и по-интересен и там ми излезе залога за овър картони+овър корнери!

Коментар

• да не забравя да отбележа, че "вън пер$$$и" не е отбелязвал гол в 10 поредни мача или 1000 минути

големи трансфери на дъртия алкохолик дедо сашо ..................... 40 млн. лири хвърли за "вън пер$$$и" и за кагава и накрая нищо

хайде честито , манафи ....................... на есен пак ще имате най-скъпата резерва в света ...................... "вън пер$$$и" уверено върви по стъпките на БЕРБО, но не си спомням БЕРБО да е имал 1000 минути без гол

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                            Някой да не би да вярва, че сити ще измъкне нещо от юнайтед?
                            май само ти си вярвал, че манафите могат да бият някой без помощта на съдията

погледни им само последните 4 мача и ще ти стане ясно що за отбор са

в по-предния кръг срещу рединг рунтавото добиче рутна топката към трибуните, но един нещастен рикошет от състезател на рединг и топката влезна във вратата ................... после съдията не даде чиста дузпа за рединг и дъртия алкохолик дедо сашо се радва като малко дете

в предния кръг пак нещастен ДВОЕН рикошет срещу съндърланд и пак автогол, после пак не дадоха дузпа за съндърланд и дъртия алкохолик дедо сашо пак се радваше на отсъжданията на съдията и на съдбата

миналата седмица нещата си дойдоха на мястото .................... съдията свири коректно, челски показа класа и дедо сашо подви опашка

днес пак по-класния отбор напълно резонно победи

пълен смях са манафите ...................... без помощта на съдиите ще се борят за място в топ тен

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              e, добре, де , един няма ли да се похвали, че е изкарал малко леФче този уикенд, поне да не ме е яд, че парите ми са заминали при някой миндил, а са си при някое наше момче.
                              няма да се притесняваш .................... парите ви са на сигурно място при мен

събота - 250 ойро и в неделя 1100 ойро

другия уикенд пак ви чакам

Коментар

• http://www.mirror.co.uk/sport/footba...-cards-1817886

Коментар

Working...
                                X