IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе на сайта на Байерн, нема нищо по въпроса за трансфера ...
    Мое па да е партенка
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      принципно си прав, но си има и изключения - Кристиано е най-гелосания от всички, а в пъти по трудолюбив от Меси, просто защото няма таланта му. Та ще гледаме и ще видиме - принципно е отлична сделка: хем отслабвате сериозно най-големия си конкурент в последните години, хем вземате доста добър млад играч, при това немец, а не поредния резак
      П.С. Ти ще се включиш ли за неделята - Никола, аз и Марин вече се вписааме
      Чакай, да докарам до неделя ...
      Да проводя госпожата и ще го мисля ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Да да ... видех и го и аз ...
        Абе че е талант - талант е, ама е лиглЮ, дано не стане поредният звезделин ... Оня Ройс, също по-внимава как да си напраи алаброса, от колкот да зашие вратаря... СкъсАха ми нервите с Малага (там..)
        За мен, това има значение за един футболист... Е, примерно тоа Шаарави от Милан, за мен, НИКОГА нема да стане голем...
        Лично мнение.. Афкорс...
        принципно си прав, но си има и изключения - Кристиано е най-гелосания от всички, а в пъти по трудолюбив от Меси, просто защото няма таланта му. Та ще гледаме и ще видиме - принципно е отлична сделка: хем отслабвате сериозно най-големия си конкурент в последните години, хем вземате доста добър млад играч, при това немец, а не поредния резак
        П.С. Ти ще се включиш ли за неделята - Никола, аз и Марин вече се вписааме
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Вчера ми мина една сделка, така че може и 200 бири, Колче.

Кажете кога ще се виждаме, че се занемарихме... срамота е.

Също така....

Аааа ... да не е на 12.80 ?

Коментар

ами еле ти го Bild: Götze transfers to Bayern Munich. За мен е страшен талант и ще ви е доста от полза, макар че имате доста силен състав в нападение с/или без него. Ама и робен се троши често, а и рибери е пенсия, така че си ви трябва. Но по-ви трябва нещо в защита, ама знам ли
            Да да ... видех и го и аз ...
            Абе че е талант - талант е, ама е лиглЮ, дано не стане поредният звезделин ... Оня Ройс, също по-внимава как да си напраи алаброса, от колкот да зашие вратаря... СкъсАха ми нервите с Малага (там..)
            За мен, това има значение за един футболист... Е, примерно тоа Шаарави от Милан, за мен, НИКОГА нема да стане голем...
            Лично мнение.. Афкорс...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              О ???
              Тва па къде го виде ???... НЕ ГО ЩА ТОА ГЕЛОСАН ЛИГЛЮ !!!
              Мартинес, и аз нещо не го оценям на четирес мильона... Обаче, като се вгледа чойек, в центъра с Швайни прават МНОГО сериозен тандем и в офанзивен и в дефанзивен план ... Много спокоен, голям (физически) и печели много единоборства, добър с глава, хубаво чете играта... Изкарва си много тъпи картони... Като обобщение - пак не ми тежи за 40 млн...
              ами еле ти го Bild: Götze transfers to Bayern Munich. За мен е страшен талант и ще ви е доста от полза, макар че имате доста силен състав в нападение с/или без него. Ама и робен се троши често, а и рибери е пенсия, така че си ви трябва. Но по-ви трябва нещо в защита, ама знам ли
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Колче... въпреки склепаняка, дето си го взехте за тренер (тоя е същото дърво като манчини, ама късно ще го осъзнаете), имате шанс за 1/2 финал в ШЛ и догодина, че домашното е ясно отсега
                Апропо, какво стана с онази звезда Мартинес, за който също бая пари ръснахте. Не ги следя нещо, а беше голем скендъл, като го взехте.
                П.С. А Дортмунд не ги разбирам, честно. То бива, бива, ама всяка година да си разпродаваш най-добрите играчи, ами тъпо е. Иначе поклон пред Клоп - май ще излезе по-добър от Венгер Би бил идеален трансфер в най-фискално стаблния клуб на всички земни албиони, стига на ония, тръстващите, да им уврят ингилизките празни чутури
                Ми, честно да си кажа, и аз с малко свито сърце го чакам Жосеп
                Ся, ако погледнем резултатите, няма какво да кажа... Играта на Барса с тва цъкане на по метАр и половина (и така 1000 пъти), после Месито неясно точно как (но редовно - факт) преминава между един и трима защитника и с 8 рикошета вкарва ... напрао жестоко ме иднервя ...
                Не казвам че не ми допада, ама напрао ме дразни ..
                Откровено не разбирам хората, които твърдят, че това е красиф футбол....
                ако тръгне да търси и Байерн да играе така - лошо...
                Нека почне, нека мине малко време... Получава отбор - слънце.. Играчи, база, пъри, фенове, ръководство (ако не вкарат Ули у затворо)...
                Ако не успее, значи просто е имал късмет с Барса...
                Аз му пожелавам успех !!!

Коментар

Колче, ама вие сте били взели Гьотце бе Бравос, сега вече, въпреки склепаняка, дето си го взехте за тренер (тоя е същото дърво като манчини, ама късно ще го осъзнаете), имате шанс за 1/2 финал в ШЛ и догодина, че домашното е ясно отсега
                  Апропо, какво стана с онази звезда Мартинес, за който също бая пари ръснахте. Не ги следя нещо, а беше голем скендъл, като го взехте.
                  П.С. А Дортмунд не ги разбирам, честно. То бива, бива, ама всяка година да си разпродаваш най-добрите играчи, ами тъпо е. Иначе поклон пред Клоп - май ще излезе по-добър от Венгер Би бил идеален трансфер в най-фискално стаблния клуб на всички земни албиони, стига на ония, тръстващите, да им уврят ингилизките празни чутури
                  О ???
                  Тва па къде го виде ???... НЕ ГО ЩА ТОА ГЕЛОСАН ЛИГЛЮ !!!
                  Мартинес, и аз нещо не го оценям на четирес мильона... Обаче, като се вгледа чойек, в центъра с Швайни прават МНОГО сериозен тандем и в офанзивен и в дефанзивен план ... Много спокоен, голям (физически) и печели много единоборства, добър с глава, хубаво чете играта... Изкарва си много тъпи картони... Като обобщение - пак не ми тежи за 40 млн...

Коментар

Иначе поклон пред Клоп -
                    Без съмнение много добър треньор.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Аз си правя каквото искам с живота си така че така че съм флексибъл. Вие му мислете с жени деца и тн. Каквото кажете такова.

Иначе Евра ебава Суарез.
                      Ибрееее, Танасе - хареса ми флексибилността ти да не би да си залюбил някоя нова мома или си в творческа почивка тип разврат за неделя съм ок, без нзачение на време и място, таак че станахме двама. Я да видим сега кой ще сложи така любимото ми +1

П.С. а на црънкьо не му прави чест, ама това е друга бира. Пък и аз ако съм на Иванушка глупака на мястото, сега щях да му повдигна обвинение пред ФА, МА и други абревиатури, че ми е уронил достойнство, като ме е сравнил със свиня. да видим тогава бурсуците на джентълменско-фарисейски сой какво ще направят

Коментар

аз не съм фен на бирата, но ако речеш да почерпиш по едно виски, че да ти върви по вода (огнена). А и имам да ти давам 50 кинта за спечеления бас.
                        Ако кажете, може да направим един дълъг уикенд в неделята: Челси-Суонси и Арсенал-Манчестър, а? Само марин може да го бие жена му после Ако не - само втория мач да гледаме, а? На Фестивална, ако ви е удобно, има едно сравнително ново заведение (Sweet), което е с доста пространство и големи (при това много) телевизори, пък и храната никак не е лоша, а е и доста разнообразна. Но може и другаде - все ми е тая. А за първия мач може и в нас - жената ще е на зумба и няма да ми дудне на главата, но за втория се прибира

П.С. Какъв е този свински крак на црънкьо - некъв бъзик или?
                        Аз съм ОК за Арсенал - Юнайтед - би трябвало да е интересен мач, който върви с бира и добра компания...

Коментар

• Колче, ама вие сте били взели Гьотце бе Бравос, сега вече, въпреки склепаняка, дето си го взехте за тренер (тоя е същото дърво като манчини, ама късно ще го осъзнаете), имате шанс за 1/2 финал в ШЛ и догодина, че домашното е ясно отсега

Коментар

• Аз си правя каквото искам с живота си така че така че съм флексибъл. Вие му мислете с жени деца и тн. Каквото кажете такова.

Иначе Евра ебава Суарез.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Вчера ми мина една сделка, така че може и 200 бири, Колче.

Кажете кога ще се виждаме, че се занемарихме... срамота е.

Също така....
                              аз не съм фен на бирата, но ако речеш да почерпиш по едно виски, че да ти върви по вода (огнена). А и имам да ти давам 50 кинта за спечеления бас.
                              Ако кажете, може да направим един дълъг уикенд в неделята: Челси-Суонси и Арсенал-Манчестър, а? Само марин може да го бие жена му после Ако не - само втория мач да гледаме, а? На Фестивална, ако ви е удобно, има едно сравнително ново заведение (Sweet), което е с доста пространство и големи (при това много) телевизори, пък и храната никак не е лоша, а е и доста разнообразна. Но може и другаде - все ми е тая. А за първия мач може и в нас - жената ще е на зумба и няма да ми дудне на главата, но за втория се прибира

П.С. Какъв е този свински крак на црънкьо - некъв бъзик или?

Коментар

• Поздравления за всички фенове на Манчо, общо взето заслужиха титлата!
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X