IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
    Разлика между Ашли и Неймар.......ко...не.
    Доооста ги подпряха джуджетата вчера. Нещо ненужно в този мач, но така ще продължава да се говори за тях в този аспект.
    Същото си помислих и аз като гледах повторенията снощи. После има да се чудят защо, при някоя наистина здрава балтия в наказателното поле, ще получат жълт картон за симулация
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Разлика между Ашли и Неймар.......ко...не.
      Доооста ги подпряха джуджетата вчера. Нещо ненужно в този мач, но така ще продължава да се говори за тях в този аспект.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        твърдо не е моето мнение, защото лудите ще се спекат, а и на онези вратарчето едва ли пак ще е с ръцавиците от предишния мач. Надявам се на Х, но ако нашите бият -какво по-хубаво
        Снощи само базелите не ми излязоха, иначе кръгът си беше песничка, ама изпята за друг
        Кръга снощи наистина беше като (пред) Коледен базар нямаше такива промоции - победи на Барселона,Аякс и Наполи плюс над3.5 на Атлетико М - КРАСОТА !!!
        За днес си мисля:
        Лудогорец - Черноморец Х (толкова им трябва на нашите за да продължат)
        ПСВ - Динамо З - победа с минимум 2 гола на холандците
        Марибор - Золте Варегем 1
        по отделно и заедно (коеф .14.35 !!! )
        Два да излязат... берекет
        Only God Can Judge me...

Коментар

Снощи само базелите не ми излязоха, иначе кръгът си беше песничка, ама изпята за друг
          За мен, Лавината и Полки със сигурност
          Само дето аз си имам принципи да не залагам на мач в който играем, иначе... хмм

П.П. Обаче тия Дортмунд са много добри, с ръка на сърцето го казвам! Жалко, че миналата година не можаха да вземат купата

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            Аз мисля - да.
            твърдо не е моето мнение, защото лудите ще се спекат, а и на онези вратарчето едва ли пак ще е с ръцавиците от предишния мач. Надявам се на Х, но ако нашите бият -какво по-хубаво
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
              Дали ще има подобрение на рекорда за най добър старт на български футболен тим в Европа, като Лудогорец запише 4-та поредна победа в груповата фаза?
              Аз мисля - да.
              И това ще мине ...

Коментар

• Дали ще има подобрение на рекорда за най добър старт на български футболен тим в Европа, като Лудогорец запише 4-та поредна победа в груповата фаза?
                домоуправител

Коментар

• ХмХмъъъ!!!Добре!!!Красиво!!!Всичко на обратно!!!

Коментар

e, де, не чак толкова остро - и вие си имате балерина, при това ви е най-добрият играч, въпреки всичко
                    Ама поне 15 мача вече не е симулирал .... Нищо че не игра в 10 тях .....
                    Въпреки всичко е далеч от класата на Кешли Йънг.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Днес пуснах едно дабълче: Созопол +2.75 и ДШ Локо СФ!
                      Да видим дали ги усещам българските мачове, защото явно чуждите ми бягат доста!
                      Да ти е*а тъпото Локо! Ей, тва някои отбори са обречени да са вечни загубеняци!

Коментар

• Днес пуснах едно дабълче: Созопол +2.75 и ДШ Локо СФ!
                        Да видим дали ги усещам българските мачове, защото явно чуждите ми бягат доста!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Имаше някакъв допир, обаче не може толкова лесно да се пльосваш при това абсолютно всеки път като усетиш, че имаш такава възможност Абсолютна ....а е тоя Йънг и няма какво да промени мнението ми за него. Иначе бях играл хикс две на този мач и въпреки това много ме изнерви гмуркането му.
                          Нямаше как да сбъркаш! Просто Сосиедад стават само за контраатаки - когато ги оставят те да водят играта са пълна 0! Това направи и Юнайтед и се видя, че трябваше да биеме 1-0 или да свърши 0-0!
                          Мен ме е яд, че играх Х2 на Копенхаген - Галатасарай, а тези мишоци освен че удариха греда цял мач играха ганкиното Дрогби-мрогби пълен турски та*ак! Дано им напълнят кошницата в следващите 2 мача!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Е па не мога да разбера що така грубо?
                            - Дръпна ли го?
                            - Дръпна го! А после като видя че пада дига ръцете към небето! Защитник тъп-тъп та чак не се гледа! Жалко че РВП не можа да я "конвертира" дет се вика на английски!
                            Имаше някакъв допир, обаче не може толкова лесно да се пльосваш при това абсолютно всеки път като усетиш, че имаш такава възможност Абсолютна ....а е тоя Йънг и няма какво да промени мнението ми за него. Иначе бях играл хикс две на този мач и въпреки това много ме изнерви гмуркането му.
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Иначе много шибан ден! Кавалите от Галатасарай искрено им пожелавам Юве да им сложи 2-3 в Турция и КР и компания още 6 в Мадрид!
                              И на ПСЖ-то да им го турна..мамка и пидирастичка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Все едно съм си описал собствените провали от снощи
                                В мача Виктория-Байерн точните удари за баварците бяха към 20... и този излезе под 1.5

Между другото, играчът на Юнайтед, неслучайно носещ женско име, снощи направи поредната си брутална симулация. Няма толкова нагло същество
                                Е па не мога да разбера що така грубо?
                                - Дръпна ли го?
                                - Дръпна го! А после като видя че пада дига ръцете към небето! Защитник тъп-тъп та чак не се гледа! Жалко че РВП не можа да я "конвертира" дет се вика на английски!

Коментар

Working...
                                X