IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Всички играчи на Юнайтед трябва да със женски имена!
    e, де, не чак толкова остро - и вие си имате балерина, при това ви е най-добрият играч, въпреки всичко
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Между другото, играчът на Юнайтед, неслучайно носещ женско име, снощи направи поредната си брутална симулация. Няма толкова нагло същество
      Всички играчи на Юнайтед трябва да със женски имена!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        тея капутски мачове от вчера направо ме разбиха - играх гол на Шахтьор, гол на Галата, гол на Бенфика и Х2 на Юнайтед и Реал - коеф беше 4, а тези залози: повече от очеизвадни. И накрая - ебати гредата. Няма как да имаш 5 мача под 1,5 гола Май пак ще спирам залозите
        Все едно съм си описал собствените провали от снощи
        В мача Виктория-Байерн точните удари за баварците бяха към 20... и този излезе под 1.5

Между другото, играчът на Юнайтед, неслучайно носещ женско име, снощи направи поредната си брутална симулация. Няма толкова нагло същество
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• тея капутски мачове от вчера направо ме разбиха - играх гол на Шахтьор, гол на Галата, гол на Бенфика и Х2 на Юнайтед и Реал - коеф беше 4, а тези залози: повече от очеизвадни. И накрая - ебати гредата. Няма как да имаш 5 мача под 1,5 гола Май пак ще спирам залозите
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
            Само от любопитство.С УКАЗ или ПОСТАНОВЛЕНИЕ и на кой КОНГРЕС е взето решението?
            Агент Тара ще се погрижи.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Годината на създаването и годината на закриването
              Само от любопитство.С УКАЗ или ПОСТАНОВЛЕНИЕ и на кой КОНГРЕС е взето решението?
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Годината на създаването и годината на закриването
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                  Тотална греда !!!
                  Само един излезе (не вярвам Аржентина да обърне от 0:2 15мин преди края)
                  Няма такава греда като моята!
                  Имах Шахтьор под 19 да бият в една колонка и те водеха 2-0 в 90тата минута!
                  Малките кавалчето обаче пуснаха голове в 90+1 и 90+4 и мача свърши 2-2!

Коментар

• City
                    Munich
                    PSG
                    Galata- DNB
                    Moyes unt - DNB

Коментар

Днес съм на Сингапур (които тъкмо им почва 2 полувреме и победа на малките гаучоси над ацтеките
                      Пък да видим...
                      Тотална греда !!!
                      Само един излезе (не вярвам Аржентина да обърне от 0:2 15мин преди края)
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• За мен Шахтьор 1
                        Галата 2
                        Реал 2
                        Какво мислите ?
                        монтаж врати, монтаж на врати

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          ако измислиш нещо - няма проблеми
                          Аз какво да ги измислям... те хората ги мислят тези неща
                          Очаквай оферта 24 часа преди мача,след като Мистър Ло вземе решението

Иначе днешните мачове нещо тегави ми се виждат:
                          По-скоро "изненади" ми говорят звездите:
                          ПСЖ - Андерлехт - ъндър с евентуален Х
                          Виктория - Байерн - също
                          Сити - ЦСКА - също

Така или иначе засега няма да играя ШЛ,но довечера след второто уиски може и да получа сигнал от кораба.
                          Днес съм на Сингапур (които тъкмо им почва 2 полувреме и победа на малките гаучоси над ацтеките
                          Пък да видим...
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Споделете вашите залози за днес!
                            Моите са:
                            1/ ДШ Галатасарай на сингъл!
                            2/ Над 1.5 гола за ПСЖ, Шити и общо в мача на Ювентус
                            3/ ГГ Ювентус-Реал ГГ Олимпиякос-Бенфика и Шахтьор да вкара!

Дано да излезнат!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Откакто Грую стана чорбар загубихме два мача .....
                              ще се сетиш ти, че съм врагът с партиен билет

Коментар

А си говорихме тогава за аватари
                                Чакаме следващия мач за нов бет ако желаеш
                                ако измислиш нещо - няма проблеми

Коментар

Working...
                                X