IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Ти май си истински фен на мангалчестър
    Това е играчът който последните 8 години ви влачеше като пръскачка из лозе... Като го продадете и ван пръцко стъпи накриво ще ви дойде акъла.

Коментар

• Rooney's logic

Коментар

• Толкова близо до финал никога не сме били на волейбол. Изпуснахме си шанса и не мисля, че скоро ще имаме втори.

Коментар

• станах в 2.00 специално да ги гледам исках все пак да се надявам, че поне ще се опънат като мъже на селесаото

но, след като видях първия гейм от мача реших, че няма смисъл да се мъча....

и не съм сбъркал, жалко, а бразилчетата не се напъваха много
          Last edited by pavlin; 21.07.2013, 16:15.
          Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Лекенцето виси и си гледа статс-а в телешки възторг, че имал 2 блокади, 2 пуснати топки и 1 ас примерно.

А, смотаните топки, които дава отиват за статс-а на нападателите. От толкоз атаки - толкоз процент успеваемост.

И лекето грам не го еВе, че цака нападателите и целия ни отбор така. Важното е неговия статс да е укей, ръиш ли ..

Че тя БГ е нямала по-слаба атака от последните 2 мача с Италия и сега беше връхта срещу Бразил. Как да има атака, кат' няма читава топка вдигната към нападател?

П.П. Т'ва малкото не става още ( втория разпределител ), ама поне не го е треснала звездоманията още и по-добре с него да се работи за в бъдеще и да се търси още един отборен играч, че тия псевдо-дзвИзди ми идат множко нещо.

Резенте кат' го изкарваха 2-3 пъти каза ли момчето нещо, а къде е Резенте - къде е нашия шушляк като класа, че не мо'а се сетя? Ърмм ...?
            Last edited by marandi; 21.07.2013, 04:29.

Коментар

• Хубаво, че си съгласен с мИня, ама докат' има т'ва лекенце Братоев ( разпределителят ) как да стане?

Тоя се е помислил за неква ултра-мега-хипер двИздъ и въобще не е екипен играч. МИчтЪтЪ му е да направи 2 блокади и 2 пуснати топки за един мач, а па че мачът отишъл в канала - майната му - майната му и на отбора. Той се мисли вече за "блеснал".

П.П. Ако съм на Плачи още утре почва да търка пейката и повече няма да стъпи в национала. Знаеш ли как ги кльопам такива лигльовци? Освини мача с Италия и грам не разбра, че той го осра от 20 на 15 - дет' 8 точки ни издъниха безответни, щот' няма кой да вдигне една удобна топка на нападателите ни.

Не стига, че е смотан и може да вдига само 2-3 топки на кръст ( демек прозрачен отвсякъде ) и не може една удобна топка да даде на нападател, дет' да не е минимум на 2-на блокада, ами се изживява кат' северния елен видял сняг за сефте да'е ....

Казийски и Жеков 'ноу липсват - нямаме класа вече за тия отбори. Поне за момента.

Ха, наздраве!
              Last edited by marandi; 21.07.2013, 04:21.

Коментар

• Дето се вика: Италианци - Юнаци (но само за снощи)!

Сега съм напълно съгласен с Маранди, трябва нашите да се отпуснат и да пробват да бият бразилците! Те така или иначе имат 3-4 нови човека в стартовата 6ца така че са далеч от перфектното!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  така, не познах и съм толкова щастлив - все така да продължавам да давам грешни прогнози. Не гледах мача, но до 1:1 си е вървяло точно според очакванията ми - първи гейм с победа на жабетата, втори гейм - победа на гаучосите с 2 точки Явно на прекъсването към 3-ия гейм Любо Ганев е влизал с пачките Шегата настрана - страхотно е, че сме на 1/2 финал и мисля, че е време за един финал - мачът е в 2 часа наше време, така че пием по едно бързо вечерта и засядаме пред тъвъто.
                  БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ!!!
                  Снощи ми се поизпънаха нервите, когато първият сет завърши както ти предвиди и в края на втория, при резултат нещо от сорта на 22:19 за Италия, италианците допуснаха два лесни аса от сервис. Резултатът се обърна и завършиха 25:23 за Аржентина. Тогава си помислих, че Италия ще запише най-грозната страница във волейбола си. Явно прегорели от напрежение, аржентинците играха безобразно слабо в третия гейм. Мисля, че Италия записа 11 точки от техни грешки. Та може Любо да е бил с пачките при тях.
                  Всичко завърши добре за нас.

Довечера трябва да покажем, че умеем да бием Бразилия не само един гейм, а цели три.

Коментар

• така, не познах и съм толкова щастлив - все така да продължавам да давам грешни прогнози. Не гледах мача, но до 1:1 си е вървяло точно според очакванията ми - първи гейм с победа на жабетата, втори гейм - победа на гаучосите с 2 точки Явно на прекъсването към 3-ия гейм Любо Ганев е влизал с пачките Шегата настрана - страхотно е, че сме на 1/2 финал и мисля, че е време за един финал - мачът е в 2 часа наше време, така че пием по едно бързо вечерта и засядаме пред тъвъто.
                    П.С. Маранди, професионален спортист не съм бил, но съм играл на финалите на окръжните първенства за средношколци (май така им викаха тогава) и на баскет, и на волейбол
                    БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ!!!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Мдам ... 3 на 1 за жаборляците и са на финал - ще минат матрьошките кат' малка гара.

Ся е хубаво да подготвят нашите психически, че жълтите маймуни ще ни убиват темпото и ще ни рушат постоянно играта със сеирджийските номера, ако почнем да ги пребиваме.

Та, да се ухилват наш'те на мангалчетата с усмивка и да продължават да им го начукват.

Бразилосите са царе на тия чалъми и нашите 10 години все им кълват на изтъркания к*рвенски номер.

Ха, наздраве и честит финал - все пак сме 9-ти в ранкинг-а в момента, а си навряхме бубите при батковците в топ 3

П.П. Груйчи другия път да слуша чорбетата и шъ изкара кинти, а не да ги прахосва за конспирации - хихи
                      Last edited by marandi; 20.07.2013, 04:06.

Коментар

• 2 на 1 за жабоците

Ха, честити полуфинали - ся май с бразилските сажди ще денсим.

П.П. Дано ни подценят, па нашите да счупят гипс-а и да се отпуснат. Нема к'во да губят

Общо взето работата отива на финал България - Италия и нашите 'ноу лошо ще ги пребият тогава

Коментар

• 1 на 0 на жабоците ( + 5 точки )

Груйчи да сята сега с колко трябваше да паднат другите 3 гейма, че мен хич ме нема по сметките

Ха, наздраве!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Че Конте е класа - вярно е. Но това е техен проблем.
                            Ние също загубихме добър посрещач в лицето на Казийски.

П.П. Какво да кажем за Бразилия и Мурильо. както казваш - топка е и се търкаля.
                            Не само Казийски - цялата емблема на волей марка БГ се разми от комплексари.

В цял свят ще се избият да направят роден продукт, а тук Стойчев дойде с екипа си и помиярчетата го разкъсаха ( а, световният номер 1 в клубния волей се наричаше БГ Тренто ).

Освен Плачи, той наложи и Братоеви в отбора + Скримов.

Цецо Соколов щеше да е поредния пропилян талант, ако не го беше дръпнал в Тренто и го пусна под наем да се обиграва в най-силното волейболно първенство.

П.П. Ся Груйчовците първосигнално реват за "предатели" и не знам си какво.

Че той Стойчев т'ва дет' го направи за 2 години само като ходове - после ще минат десетилетия някой българин да го направи.

Доколкото знам - проблемът е бил, че Стойчев иска да развие родна треньорска школа от родни специалисти, които да се учат покрай тях.

Но Федерацията е трябвало да блесне - че тя коли и беси и оттам гръмна скандала. Сякаш Стойчев има повече какво да доказва пред Света? Но искаше да предаде опита как се става номер 1 в света и то на българи.

Е, как да стане? Данчо ( доживотният инженер ) е къде къде име във волейбола, дет' не знае от коя страна се удря топката даже

Типична БГ-станска стори - кой да обере лаврите от труда на момчетата. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно

Коментар

• Груйчи не е спортувал и се вижда от километри.

Спортната "злоба" да спечелиш ( както вчера прехвърчаха искри и закачки ) е едно - това трае само по време на мача.

Но като свирне край на мача стискаш ръката на противника и му пожелаваш успех. Т.е. веднага всичко е забравено.

Затова ми дойдоха малко в повече тия конспирации за 4 гейма в 6 точки.

П.П. Няма значение спорта! ( в случая е волей ), но принципно е така при всички спортове.

Свирне ли последния сигнал - капиш. Поздравяваш опонента, както и той тИбя

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Ние затова ги е бихме - Аржентина е съвсем друга без Конте - все едно ние без Соколов

Поздрави!
                                Че Конте е класа - вярно е. Но това е техен проблем.
                                Ние също загубихме добър посрещач в лицето на Казийски.

П.П. Какво да кажем за Бразилия и Мурильо. както казваш - топка е и се търкаля.
                                Last edited by anon6706; 19.07.2013, 19:30.

Коментар

Working...
                                X