IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Груйче, вчера сте заровили шампионски медал в "капсулата" под стадиона?

От къде го намерихте, назаем ли го взехте или го купихте след като не се вижда как ще го върнете обратно (след като има построен стадион отгоре)?

И не коментира предложението ми да се преименувате най-накрая, за да не петните името на АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА!

Коментар

• берти, много бъркаш - няма нормален фен на Левски, който да иска чорбата във В група. Всички искаме Цска да е добре, но Левски да е още по-добре Щото нали там са мантрите, че без силни чорби, няма силни говеда и обратното. Но когато сте си надробили едни много сериозни попари, когато заради вас отбори като Сливен, Ботев, Пирин и т.н. фалираха, ами мястото ви не е в А група. Ако си намерите спонсор,който да се разплати - какво по-хубаво от това, пожелавам ви го, но ако пак яе ми шикалкавите, щото видите ли сте цска и за вас законите не важали - ами мястото ви изобщо не е на футболната карта!!! Искрено пожелавам успех на цска, намиране на на стабилен спонсор и запазване на отбора. Успех.

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      За мен е отвратително, когато феновете (повечето на Левски) злорадстват и откровено се кефят на проблемите на ЦСКА. Това не е спортсменско, а явна демонстрация на примитивизъм и чудовищно оскотяване на масата. Едно е да ги размажат от бой на терена, а съвсем друго е да се кефят, че пернишките мутри са ги докарали до това дередже.

Съмнявам се, че феновете на Ливърпул ще се радват ако Ман Юн или Арсенал фалират.

ПП отдавна не съм фен на футбола, защото играта и спорта отстъпиха място на бизнеса и нагласените истории (това второто за БГ важи 100%)
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Абе, чухте ли, че Радоканов бил пред подписване с Юве?

Коментар

• Типично по български за съжаление.
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• За мен е отвратително, когато феновете (повечето на Левски) злорадстват и откровено се кефят на проблемите на ЦСКА. Това не е спортсменско, а явна демонстрация на примитивизъм и чудовищно оскотяване на масата. Едно е да ги размажат от бой на терена, а съвсем друго е да се кефят, че пернишките мутри са ги докарали до това дередже.

Съмнявам се, че феновете на Ливърпул ще се радват ако Ман Юн или Арсенал фалират.

ПП отдавна не съм фен на футбола, защото играта и спорта отстъпиха място на бизнеса и нагласените истории (това второто за БГ важи 100%)
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• футболен клуб левски .....пародия на футбол.....ако може да освободи място на иконата на БГ футболът ЦСКА ....оле за червена лавина ....до гроб червени и шампиони
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• На практика миналата нощ "Арсенал" са счупили рекорда си за трансферна сума, след като са се съгласили да платят 23 милиона паунда за нападателя на "Реал Мадрид" Гонсало Игуаин, твърди вестник "Сън".

Очаква се днес аржентинецът да премине медицински прегледи, след което да подпише тригодишен договор, според който ще получава по 100 хиляди паунда на седмица.

25-годишният футболист получи разрешение от "Реал" да излети за Лондон след седмици на преговори.

Мениджърът Арсен Венгер държи сделката да приключи, за да може да вземе голаджията на турнето в Близкия Изток. Венгер е твърдо решен да върне отбора на върха в Англия и обеща на феновете, че няма да щади средства през този сезон.

Очаква се след осъществяването на сделката за Игуаин, "Арсенал" да се съсредоточи към привличане на Уейн Рууни и Жулио Сезар, информира БГНЕС.

http://corner.dir.bg/news.php?id=14353979

Ами 'а дано!!!
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Пореден европейски гранд (ИРТИШ ПАВЛОДАР) застанал на пътя на футболното недоразумение ФК УЕФСКИ 1914!!!

Мисля че е крайно време да ви преименуват и да ви забранят на петните името на АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА!
                  EURO-IDIOTS AGAIN !!!!!!!
                  Карвальо е много далеч от класата на Балотели за да си позволява да бие дузпа по тоя начин...
                  Като цяло нашите бяха пълна трагедия ОТНОВО.
                  Евала на канарчетата... не съм гледал мача и не знам как са играли,но определено са постигнали това,което се очакваше от ятх и за което бяха отишли ... а в Казахстан има МНОООООООООООГО ПАРИ!!!
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Левски оле, оле във група В.
                    Ботев ура за победата.

Коментар

• Пореден европейски гранд (ИРТИШ ПАВЛОДАР) застанал на пътя на футболното недоразумение ФК УЕФСКИ 1914!!!

Мисля че е крайно време да ви преименуват и да ви забранят на петните името на АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА!

Коментар

• Сензационно: Луис Суарес пред трансфер в Арсенал04.07.2013 10:48
                        Букмейкърите спряха да приемат залози за преминаването на уругваеца при "артилеристите"

Луис Суарес може сензационно да премине в Арсенал. Това твърди днес вестник Сън.

Новината звучи повече от невероятно, но изненадващо бе подкрепена от повечето букмейкъри на острова. Всичките сериозно намалиха коефициента това да се случи, като някои стигнаха до там изобщо да откажат да приемат залози за преминаването на Суарес в Арсенал.

Един от тези букмейкъри е Уилям Хил. Говорител на компанията заяви: "Това предполага, че някои хора са чули нещо доста основателно".

Въпреки това подобен трансфер е изключително странен поради ред причини.

Първата е, че по този начин Ливърпул би подсилил един от преките си конкуренти в борбата за 4-то място, което би предизвикало вълна от недоволство сред феновете на "мърсисайдци".

Втората е личната позиция на Луис Суарес, който обяви, че се чувства чудесно в Ливърпул, но не може да откаже на Реал Мадрид. Същевременно уругваецът сочи като основна причина да иска да напусне "Анфийлд" тенденциозното според него отношение на английските медии. Затова преминаване в друг английски клуб би било в директно противоречие с думите му.
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Добре полки.Добронамерено написах няколко неща и всичките са верни.Не искам да споря за глупости.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            polki, дали е ЧСИ или ДСИ няма разлика.
                            аз къде съм написал, че има разлика и ти сега да ми пишеш, че нямало разлика

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            И НАП може да продаде емблемата на Ботев само ако е собственик на емблемата.Иначе търга ще го проведе или ДСИ или ЧСИ
                            това как го реши ти??? ............................ сигурно това е според първия закон на греъм

А по същество - това с емблемата не е важно толкова.За Ботев не знам но ЦСКА е имал и друга емблема като клуб.
                            ами ето ги всички емблеми на БОТЕВ Пловдив в нашата 101 годишна история -> http://www.botevplovdiv.bg/%D0%98%D1...B8%D1%82%D0%B5

както се вижда 7 емблеми за 101 години

По важното е историята.При НАП/ДСИ или ЧСИ е историята на Ботев и успехите..
                            дано не се обидиш, но нещо ми се виждаш "мръднал"

ти не четеш ли какво съм написал по-долу на адвокат груев за "основаването" на клуба през 1989 година след комунистическата диктатура или ти е трудно да го проумееш???

........................... дай да ти пратя 50 кинта с които да идеш на адвокат и да ти разясни какво пише в учредителния протокол от 1989 година, да ти каже кои са учредителите и какви са целите на Сдружението, как се казва клуба и т.н.

===========================

понеже не съм следил какво се случва през години с въпросната емблема от 1989 година си направих труда да видя какво е станало до сега - по-долу бях написал следното:

вече 2 години НАП-Пловдив продава тази емблема на търг и никой не иска да я купи ...................... първо я обявиха за 2 млн (колкото бяха дълговете на христола) на търг, после сваляха цената на няколко пъти и сега вече се продава за около 350 000 лв. мисля
                            на третия търг който НАП Пловдив е организирал цената е била 343 980 лв и никой не се е явил ................................. след което се е организирал 4-и търг с начална цена от 171 990 лв. и отново никой не се е явил .............................. след 6 месеца НАП Пловдив обявява начална цена от 80 000 лв. и пак никой не е пожелал да купи емблемата

след 5-и пореден неуспешен опит на НАП Пловдив да продаде емблемата се решава емблемата да се даде на синдика на дружеството и той да се разпорежда с нея

преди месец синдика на дружеството решава да обяви единствения актив на христоловото АД - емблемата - на търг за 171 990 лв и отново никой не се е явил на търга

сега щял да свали цената с 20% и пак щял да мъчи да я продаде ................................. луд умора няма - само се поти .......................... то 80 хил.лв няма кой да даде, че сега ще я мъчат на 137 хил.лв да правят пак търг

греъмчо, тази емблема няма никаква стойност и единственото което можеш да правиш с нея след като я купиш е да я слагаш на спортни артикули които да продаваш после, но проблема е, че клуба в момента е с първата си емблема и никой няма да си купи нещо което не е актуално, а е демоде
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Корейците мачкат Колумбийците по евроспорта.

Коментар

• polki, дали е ЧСИ или ДСИ няма разлика.И НАП може да продаде емблемата на Ботев само ако е собственик на емблемата.Иначе търга ще го проведе или ДСИ или ЧСИ
                                А по същество - това с емблемата не е важно толкова.За Ботев не знам но ЦСКА е имал и друга емблема като клуб.По важното е историята.При НАП/ДСИ или ЧСИ е историята на Ботев и успехите.Това което титаните не могат да прехвърлят на Нефтохимик ... Етрополе ... или там който и каквото влезе в схемата.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X