Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
БОТЕВ не е при Частен Съдебен Изпълнител
адвокате, НАП Пловдив иска Пловдивския Окръжен Съд да обяви христоловото Акционерно Дружество във фалит
след като съда обявява фалит, в дружеството влиза синдик който трябва да открие всички активи, да ги продаде и да се разплати с всички които докажат, че имат да получават суми ............................ ако след цялата "одисея" останат някакви пари, то те се превеждат по сметката на АД-то
ЧСИ се ползва при други ситуации, адвокате ..................... например аз работя в АД-то на христола, но не си получавам заплатата няколко месеца и по сега съществуващото законодателство имам право да разтрогна договора си с това АД
след това отивам в съда и осъждам това АД ................... съда разпорежда да ми се изплатят неизплатените трудови възнаграждения (заплата, премия, бонуси и всичко останало по договора) ....................... ако АД-то не ми изплати доброволно присъдените от съда пари, то тогава се обръщам към ЧСИ който влиза в клуба и започва да разпродава активи които да покрият разходите както на самия ЧСИ, така и разходите на съда (ако има такива) и чак накрая се изплащат парите които АД-то дължи на мен

надявам се, че успяваш да откриеш тънката разлика в казуса който дискутираме, адвокат Груев
Коментар