IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    В резюме е това - БотевЪ не съществува реално в периода 1999-2010 (поправи ме, ако бъркам годините), защото онзи Ботев фалира и е при чси-то

виждам, че пак правиш елементарни юридически грешки и не знаеш какво пишеш

БОТЕВ не е при Частен Съдебен Изпълнител

адвокате, НАП Пловдив иска Пловдивския Окръжен Съд да обяви христоловото Акционерно Дружество във фалит

след като съда обявява фалит, в дружеството влиза синдик който трябва да открие всички активи, да ги продаде и да се разплати с всички които докажат, че имат да получават суми ............................ ако след цялата "одисея" останат някакви пари, то те се превеждат по сметката на АД-то

ЧСИ се ползва при други ситуации, адвокате ..................... например аз работя в АД-то на христола, но не си получавам заплатата няколко месеца и по сега съществуващото законодателство имам право да разтрогна договора си с това АД

след това отивам в съда и осъждам това АД ................... съда разпорежда да ми се изплатят неизплатените трудови възнаграждения (заплата, премия, бонуси и всичко останало по договора) ....................... ако АД-то не ми изплати доброволно присъдените от съда пари, то тогава се обръщам към ЧСИ който влиза в клуба и започва да разпродава активи които да покрият разходите както на самия ЧСИ, така и разходите на съда (ако има такива) и чак накрая се изплащат парите които АД-то дължи на мен

надявам се, че успяваш да откриеш тънката разлика в казуса който дискутираме, адвокат Груев
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Няма юридическа връзка между Ботев на Селския и новия Ботев.Освен ако междувременно новия Ботев не е купил стария Ботев и не са са сляли.Аз поне не знам да има такова нещо.Неслучайно всеки инвеститор - дали Василев дали Ганчев говори, че трябвало феновете да "припознаят" отбора.Ако това си е оригиналния клуб няма никаква нужда от "припознаване".
      ами няма как БОТЕВ да купи нещо от АД-то на христола ....................... онова беше едно кухо АД в което единствения актив беше емблемата на клуба която христола я патентова за 10 години

след като ни изхвърлиха от професионалния футбол в това АД НАП-Пловдив го обяви във фалит и влезна синдик който не намери никакви активи в това АД освен въпросната емблема

вече 2 години НАП-Пловдив продава тази емблема на търг и никой не иска да я купи ...................... първо я обявиха за 2 млн (колкото бяха дълговете на христола) на търг, после сваляха цената на няколко пъти и сега вече се продава за около 350 000 мисля

следващата година тази емблема ще е свободна и всеки който иска ще може да си плати патента за нея в Патентното ведомство и да я ползва за 10 години

Коментар

Абе, мани.Нови поводи за срам
        гадно е , разбирам те

но все пак те си ви създадоха и те ще ви крепят докато ги има...

Коментар

мисля, че ти го изложих достатъчно ясно - имало е някога едно дружество Ботев, регистрирано по ЗЛС, идва Христолов и го прави АД, но не заличава старото дружество, което си съществува, макар че не развива никаква дейност. Идва Ники Дудука, не му се дават пари на Христолов за Ад-то (затова сте с нова емблема и ново име), сеща се за онова, неразвиващото дейнсот дружество, и шрави ново АД, което заявява, че е приемник на старото дружество от преди 1999.
          в общи линии това са фактите, но ти убягват тънките моменти които като адвокат трябва да ги знаеш ............................ нещата не стават само с ресърч в интернет

сега 1989 година БОТЕВ си връща името с което е основан клуба и от комунистическото име ТРАКИЯ става отново БОТЕВ както си го знаят всички пловдивчани и всички българи ...................... ние сме първия български клуб който си връща името от преди 9.септември.1944 година

едва след нас Левски-Спартак става Левски и ЦСКА"Септемврийско знаме" става ЦСКА

между другото оригиналния ЛЕВСКИ 1914 се регистрира от Петър Петров-Кучето, а византиеца Томас Лафчис създава дупликат който е в основата на днешния нелегитимен Левски на Борат Патков

тогава се основава Сдружение което наследява славната история на клуба ..................... съгласно действащото законодателство и от онзи период е въпросната емблема която толкова те вълнува и която упорито твърдиш, че е на христолов

до 1999 година се сменят няколко президенти на клуба с които си върви онази емблема от 1989 година

но през 1999 година БФС задължава всички клубове в А и Б групи да станат професионални клубове и христолов който е президент на клуба основава АД което продължава да ползва емблемата от 1989 година ......................... едва 2004 година христола я патентова въпросната емблема и става неин собственик за 10 години

между другото вие по-младите трябва да помните, че когато се създаваше професионалния ЦСКА през 1999 година клуба беше на Мултигруп, но Любо Пенев (заедно с 4ерепа) успяха да регистрират АД което наследи ЦСКА и изхвърлиха ЦСКА-то на Илия Павлов и той си подви опашката (заради СДС и Костов) като отиде в 4ерно море - Варна

през зимата на 2010 година феновете на БОТЕВ изгонват италианските футболисти доведени от христола, а БФС вади БОТЕВ от професионалния футбол защото христола няма пари да плати получените картони и глоби до този момент ................................ съответно клуба става аматьорски и Сдружението започва да събира отбор

пак ти надебелявам белким ти влезе нещо в комуноидната тиква:

БФС изважда БОТЕВ от професионалния футбол заради неплатени глоби и картони

Професионален отбор не може да играе в аматьорския футбол

затова Сдружението което не е преставало да съществува от 1989 година се събира и решава да закупи друг отбор който е в А окръжна група вместо за започва от ай-ниското ниво на аматьорския футбол

Сдружението купува Металик Сопот за 50 000 лв. и след това Пловдивския окръжен съд преустановява съществуването на сопотчани ............................ за емблема на клуба се взима първородната емблема на клуба която е създадена през 1914 година

следващата една година си играем при аматьорите и завършваме на първо място и влизаме в Б група където вече клуба трябва да е професионален ........................ съответно пак се прави ново АД в което 10% от акциите са на Сдружението, а останалите 90% са на Цв.Василев ................................. при евентуална раздяла на Сдружението и Василев -> емблемата и името БОТЕВ си остава за Сдружението, а всички останали активи и пасиви са за Цв.Василев

след това играем в Б група и след бараж се връщаме в А група

нещо неясно има ли?

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          В резюме е това - БотевЪ не съществува реално в периода 1999-2010 (поправи ме, ако бъркам годините), защото онзи Ботев фалира и е при чси-то. Новият ботевЪ е правоприемник на стария, но без гореспонетия период. Чисто и просто като къпан металик сопот излязъл от водата като БотевЪ
          щом БОТЕВ не съществува защо се води статиската - победи, загуби, равни - през христоловия период във цялостната статиска на клуба?

нали преди 6 месеца беше писал как сте имали 23 победи срещу БОТЕВ и 1 равен и се радваше като малко дете тук във форума, а сега този христолов период не го смяташ и това не бил БОТЕВ .............................. да ти търся ли поста с който сега си противоречиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            и властта е с вас
            Абе, мани.Нови поводи за срам
            Life won't wait for you.

Коментар

това ми бяха въпросите преди да разбера , че си във виена

до този момент не си отговорил на тях, а се измъкваш, че с мен не можело да води дискусия защото аз винаги съм бил прав

пак ти пиша, че след като си изложиш доказателствата и фактите по темата, аз ще ти кажа кое и как е по темата
              мисля, че ти го изложих достатъчно ясно - имало е някога едно дружество Ботев, регистрирано по ЗЛС, идва Христолов и го прави АД, но не заличава старото дружество, което си съществува, макар че не развива никаква дейност. Идва Ники Дудука, не му се дават пари на Христолов за Ад-то (затова сте с нова емблема и ново име), сеща се за онова, неразвиващото дейнсот дружество, и шрави ново АД, което заявява, че е приемник на старото дружество от преди 1999. В резюме е това - БотевЪ не съществува реално в периода 1999-2010 (поправи ме, ако бъркам годините), защото онзи Ботев фалира и е при чси-то. Новият ботевЪ е правоприемник на стария, но без гореспонетия период. Чисто и просто като къпан металик сопот излязъл от водата като БотевЪ
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Сега наш'те тъпаци Гърнето и сие се опитват да достигнат до нови висини със сложни юридически врътки.
                и властта е с вас

БСП зове БФС за спасение на ЦСКА

Комисията по въпросите на младежта, децата и спорта към народното събрание излезе със специалнo отворено писмо до ръководството на БФС по въпроса с футболния отбор ЦСКА. В нея е изразено притеснението на Комисията от случващото се с „един от най-титулуваните футболни клубове на България“. Според парламентаристите е крайно необходимо ръководството на БФС да направи всичко възможно за успокояване на обстановката и да бъдат потърсени подходящи мерки, чрез които футболен клуб ЦСКА, да запази своето подобаващо място във футболния елит на България. „Ние, членовете на спортната комисия в НС, сме от различни географски области на страната и симпатизираме на различни футболни отбори. Единомислието ни по този въпрос обаче ни прави силни в желанието ни да потърсим общ изход от кризата в клуба. Настоящото писмо е изявена готовност за съвместна работа, в името на българския футбол, чрез обсъждането на общи законодателни промени в Закона за спорта, имащи за цел недопускане на подобни сътресения, не само в българския футбол, но и в полето на целия български спорт“, се казва още в декларацията.

03.07.2013г.
                Гр. София

Коментар

какво фалшиво са направили БОТЕВ би ли ми разяснил?
                  Няма юридическа връзка между Ботев на Селския и новия Ботев.Освен ако междувременно новия Ботев не е купил стария Ботев и не са са сляли.Аз поне не знам да има такова нещо.Неслучайно всеки инвеститор - дали Василев дали Ганчев говори, че трябвало феновете да "припознаят" отбора.Ако това си е оригиналния клуб няма никаква нужда от "припознаване".
                  Сега наш'те тъпаци Гърнето и сие се опитват да достигнат до нови висини със сложни юридически врътки.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• грухчо, чакам да обясниш и това как се случи

толкова много разбираш от футбол и си толкова начетен адвокат, а все става на обратното на това което пишеш...

грухчо, ти да не си онова изрусено недоразумение Георги Градев което няма спечелено дело, но все се мъчи и пъчи да дава акъл на различни клубове и състезатели в борбата им срещу БФС, УЕФА, ФИФА и спортния съд в Лозана

Коментар

Аз лично не се радвам, защото "новото" ЦСКА ми се струва, че няма да е много-много старото ЦСКА.
                      Тая формула е по-фалшива и от това, което направиха от Ботев.
                      какво фалшиво са направили БОТЕВ би ли ми разяснил?

Коментар

• това ми бяха въпросите преди да разбера , че си във виена

до този момент не си отговорил на тях, а се измъкваш, че с мен не можело да води дискусия защото аз винаги съм бил прав

пак ти пиша, че след като си изложиш доказателствата и фактите по темата, аз ще ти кажа кое и как е по темата

Коментар

понякога си забравям, че с теб много трудно се води каквата и да е сискусия различна от "аз съм прав, но защо, и аз не знам, а и няма нужда да го доказвам, това си е аксиома". Благодаря, че ми го напомни - спирам.
                          то дискусия се води с поне минимално грамотен по темата човек, а ти хал хабер си нямаш за какво пишеш, но си пишеш за да изпъкнеш като свински мъди в кал...

Коментар

• понякога си забравям, че с теб много трудно се води каквата и да е сискусия различна от "аз съм прав, но защо, и аз не знам, а и няма нужда да го доказвам, това си е аксиома". Благодаря, че ми го напомни - спирам.
                            Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                            преди 2 месеца нали писа, че БОТЕВ нямали да ги допуснат да играят в ЕКТ защото дружеството било на 2 години, а според правилата на УЕФА, клуба трябвало да е поне на 3 години ............................... хайде сега това долу дето си го написал го изпрати на УЕФА-та и им обясни казуса защото ти си най-големия адвокат и най ги разбираш нещата

толкова да си далече от юридическата материя и толкова много глупости да сътвориш за пореден път --- не е истина просто...

мъчно ми за теб, а толкова много ти се иска да се покажеш, че си компетентен в поне една област от живота
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                              А сега да видим кой разбира от футбол. Кой ще стане световен шампион на първенството за младежи до 20 год. в Турция?
                              Шампиони ще са Испания или Франция,като това май е дирижиран финал...
                              Ако се срещнат по-рано най-вероятно испанците ще продължат и ще мачкат до края.
                              Просто тези два отбора са с класи над другите.

http://www.gol.bg/footballspain/2013...8-nasam.152249
                              Only God Can Judge me...

Коментар

П.С. Успех срещу Астана - дано ги биете още в първия мач.
                                преди 2 месеца нали писа, че БОТЕВ нямали да ги допуснат да играят в ЕКТ защото дружеството било на 2 години, а според правилата на УЕФА, клуба трябвало да е поне на 3 години ............................... хайде сега това долу дето си го написал го изпрати на УЕФА-та и им обясни казуса защото ти си най-големия адвокат и най ги разбираш нещата

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                ето ме, полкич - малко със закъснение. Та поразгледах ви казуса, без да влизам в някакви диви подробности, все пак не ми се плаща за това Вие сте изнамерили вратички в закона за лицата и семейството, ТЗ и ЗЮЛНЦ и спрямо нея (вратичката) сте се обявили за правоприемник на онзи БотевЪ от 1912 (по същият начин сега чорбата се мъчат да се идентифицират с АС-23, че даже също имат решение на съда в тяхна полза. Та всичко е юридически ок, до много голяма степен, имате си АД-то, стартирали сте от Б окръжна (по правило), но поради сливането ви с Металик (който изцяло извършва вливане в БотевЪ и престава да съществува - т.е. пак всичко е изрядно юридически), отивате директно във В група. Всичко е ток и жици - разходките до села и паланки във В и Б, изживяхте си катарзиса и вече сте в А група. Но, има две НО-та:
                                - нямате право на старото име на Ботев на Селския, съответно и на емблемата, затова сте си праснали нова
                                - трябва да обявите за хиатус (т.е. за липса на отбор Ботев, или поне на този отбор Ботев, а не на БотевЪ) годиите на христоловия Ботев (там от 99-та до 2010 - по памет), щото този Христоловия не е същия БотевЪ, дето го има сега, а съвсем друг отбор.
                                За вас лиспата на годините на Селския не е проблем - така и така нямате ниакви успехи, а и ще отпаднат няколко славни погрома от Локо-Велбъжд, но за чорбата, които се пробват да минат със същия номер, ще е голям проблем, щото отпадат трите титли след 1999 (евентуално може да се появи една от АС-то, но това ще е огромен смях), отпадат победите над Леверкузен, Шахтьор, Ливърпул и т.н. При Ботев нещата се получиха, защото сте периферен отбор и освен на местните врогове от Локо, на друг не му се рови в нещата, а и феновете са доста юридически негармотни, за тях е достатъчно да чуят по една сладка приказка от Праховеца, Батков или Ники Дудука и й вярват като на светото писание, но Цска е съвсем друга бира.
                                толкова да си далече от юридическата материя и толкова много глупости да сътвориш за пореден път --- не е истина просто...

мъчно ми за теб, а толкова много ти се иска да се покажеш, че си компетентен в поне една област от живота

Коментар

Working...
                                X