Професионализъм от световно ниво !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКолко века са нужни за да оправите личните съобщения?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Моите препоръки са да си намериш друг сайт. Защото аз имам СЪЩИЯТ проблем. Влизам с профила си, но когато вляза в темата профилът ми изчезва и не мога да пиша. И това стана като си смених лаптопа и ОС на Уиндоус 11 Про. А и не е както твърди Ratten, че трябвало време. Аз съм потребител с този никнейм от 14 години.
Сега пиша от един стар лаптоп.
Бъгав им е сайта. Това е. И явно нямат договореност с разработчиците да си оправят бъговете. Така че си намирам други сайтове.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеИнвесторе,направих си нова регистрация,направих и потвърждение,кликвайки върху линка в пощата и пак си имам същия поблем - като напиша мнение, ме връща на първата страница от съответната тема и мнението ми се появява след час,два,три в темата или изобщо не се появява...Някакви пепоръки?!
Сега пиша от един стар лаптоп.
Бъгав им е сайта. Това е. И явно нямат договореност с разработчиците да си оправят бъговете. Така че си намирам други сайтове.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
� -
Това не прилича на нищо, ама понеже аз съм Убаф не ми се ще някой да се засегне, сякаш съм му рекъл, че грозен (или тъп). И спирам да му обръщам внимание. На мен (дали пък няма.връзка с натройките на системния часовник на ОС, а аз съм от мобилния, с андроида) си ми показва точно, ама от днес. До вчера, ме "водеше" с 1 час.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
Подозирам, че наистина не могат, не е до нежелание, сигурно има поне двадесет сигнала за това.
Насока за търсене на решение.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНаистина ли вече толкова години не можете да оправите часовникът в темите?
Насока за търсене на решение.Last edited by Dimitar.; 27.03.2023, 18:27.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНаистина ли вече толкова години не можете да оправите часовникът в темите?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеИнвесторе,направих си нова регистрация,направих и потвърждение,кликвайки върху линка в пощата и пак си имам същия поблем - като напиша мнение, ме връща на първата страница от съответната тема и мнението ми се появява след час,два,три в темата или изобщо не се появява...Някакви пепоръки?!
всеки нов ник минава карантина.
някои от моите мултиакаунти дори не преживяха карантинатапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Как точно да я запомня, като ми казва, че не съвпада същата парола на същия имейл?
Коментар
�
Коментар