Първоначално изпратено от mia11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cool_alyn Разгледай мнениеИнвестор, никой ли от вас не забелязва, че времето на изпращане на съобщенията, което показвате, е 1 час напред?Last edited by Pyramid; 12.11.2022, 22:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение...
И има ли начин да настроя изгледа, така че най-новите мнения да са на последна страница. Много ми е терсене да чета отзад напред. Това е единствения форум, в който виждам нещо такова.
Аз се надявам поне да мога да ида на първото непрочетено мнение в дадена тема, ама и това не работи. Така е повече от десет години, явно така и ще бъде. Или свикваш да скролираш по темата до новите за теб постове, или си отиваш от форума. Последното, за съжаление, сякаш става все по-предпочитано от потребителите.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Не мисля, че има мобилна версия. Нова тема се отваря от категория. Примерно темата за НИ е в https://forum.investor.bg/forum/недв...
Коментар
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеИскам да отворя нова тема. Как става това при мобилната версия? Предварително благодаря.
Коментар
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
В предишната версия на сайта не беше така. Кажете ми ако искам да прочета новините от петък, а и по назад в хронологичен ред примерно как може да стане това ?
Приятно четене!
https://www.investor.bg/c/579-aktualno/
- 2 Харесвания
Коментар
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Привет, всъщност няма нищо за коригиране. Логиката на "последни новини" е те наистина да са последните най-актуални, а не всички. Иначе, както и досега по-старите новини, де факто всички новини, си остават достъпни в сайта. МОгат да се откриват и по отделните рубрики.
- 1 like
Коментар
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Надявам се, че това ще бъде коригирано за да може да се четат и по стари новини !
Коментар