Не знам тук ли е мястото, но що за сайт сте? В полето водещи новини от борси, стоят материали от януари и февруари. Като инвестирал в Неохим, всеки път изтръпвам като прочета, че пак са спрели поради авария.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от keep_calm Разгледай мнение
Ръчният режим е въведен заради рекламни ботове и потребители системно нарушаващи правилата на форума.
се оплакват, че със седмици чакат да им станат активни мненията
май злоупотребявате с тоя ръчен режимLast edited by ratten; 12.04.2023, 18:15.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
жалка история, хахахаха.
съсипаха каквото можаха и вече и за досъсипване нямат експертиза. Сега ни напред, ни назад.
Новите профили и регистрации се контролират ръчно. Питам се колко ли нови потребители са се отказали да пишат поради поредната глупост?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеисках да питам, кога ще оправите личните съобщения,
но след като прочетох какво е писал матейко
май не е удобно
съсипаха каквото можаха и вече и за досъсипване нямат експертиза. Сега ни напред, ни назад.
Новите профили и регистрации се контролират ръчно. Питам се колко ли нови потребители са се отказали да пишат поради поредната глупост?
Last edited by X_Y; 12.04.2023, 17:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНаистина ли вече толкова години не можете да оправите часовникът в темите?
Колкото до часовника - във всеки потребителски профил би трябвало да си има собствени настройки в коя часова зона се намира даденият потребител. Тоест тази настройка си е лична на профила, а не глобална на целия форум. Да, ама нашите красавци едно време са орязали функционалността на личните профили, в това число и частта с настройката на личната часова зона. И затова всеки вижда различни часове в профила си. Всичко това би могло за секунди да се оправи, ако някой си направи труда да намери съответната таблица в SQL сървъра и да смени всички стойности на оффсета на GMT+2. В момента в колонката стоят стойности 0, а не стойности 2.
Самият факт, че никой не го прави това, означава или че имат некадърен IT специалист, или въобще нямат такъв.
Има и една обща часова зона за целия форум, която могат да я настройват администраторите, но тя важи само ако не сте логнати в сайта. Тогава и само тогава виждате общото за форума време, което надявам се се поддържа и е точно. Ако обаче се логнете, часовата зона за вас лично се взема от вашият личен профил, но нямате функционалност да си я промените на вярна, защото тази функционалност е орязана..Last edited by Mateev; 31.03.2023, 00:23.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеПрофесионализъм от световно ниво !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеКолко века са нужни за да оправите личните съобщения?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Моите препоръки са да си намериш друг сайт. Защото аз имам СЪЩИЯТ проблем. Влизам с профила си, но когато вляза в темата профилът ми изчезва и не мога да пиша. И това стана като си смених лаптопа и ОС на Уиндоус 11 Про. А и не е както твърди Ratten, че трябвало време. Аз съм потребител с този никнейм от 14 години.
Сега пиша от един стар лаптоп.
Бъгав им е сайта. Това е. И явно нямат договореност с разработчиците да си оправят бъговете. Така че си намирам други сайтове.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеИнвесторе,направих си нова регистрация,направих и потвърждение,кликвайки върху линка в пощата и пак си имам същия поблем - като напиша мнение, ме връща на първата страница от съответната тема и мнението ми се появява след час,два,три в темата или изобщо не се появява...Някакви пепоръки?!
Сега пиша от един стар лаптоп.
Бъгав им е сайта. Това е. И явно нямат договореност с разработчиците да си оправят бъговете. Така че си намирам други сайтове.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Това не прилича на нищо, ама понеже аз съм Убаф не ми се ще някой да се засегне, сякаш съм му рекъл, че грозен (или тъп). И спирам да му обръщам внимание. На мен (дали пък няма.връзка с натройките на системния часовник на ОС, а аз съм от мобилния, с андроида) си ми показва точно, ама от днес. До вчера, ме "водеше" с 1 час.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
Подозирам, че наистина не могат, не е до нежелание, сигурно има поне двадесет сигнала за това.
Насока за търсене на решение.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНаистина ли вече толкова години не можете да оправите часовникът в темите?
Насока за търсене на решение.Last edited by Dimitar.; 27.03.2023, 19:27.
- 1 like
Коментар
Коментар