Това не прилича на нищо, ама понеже аз съм Убаф не ми се ще някой да се засегне, сякаш съм му рекъл, че грозен (или тъп). И спирам да му обръщам внимание. На мен (дали пък няма.връзка с натройките на системния часовник на ОС, а аз съм от мобилния, с андроида) си ми показва точно, ама от днес. До вчера, ме "водеше" с 1 час.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
Подозирам, че наистина не могат, не е до нежелание, сигурно има поне двадесет сигнала за това.
Насока за търсене на решение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНаистина ли вече толкова години не можете да оправите часовникът в темите?
Насока за търсене на решение.Last edited by Dimitar.; 27.03.2023, 19:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНаистина ли вече толкова години не можете да оправите часовникът в темите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеИнвесторе,направих си нова регистрация,направих и потвърждение,кликвайки върху линка в пощата и пак си имам същия поблем - като напиша мнение, ме връща на първата страница от съответната тема и мнението ми се появява след час,два,три в темата или изобщо не се появява...Някакви пепоръки?!
всеки нов ник минава карантина.
някои от моите мултиакаунти дори не преживяха карантината
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Как точно да я запомня, като ми казва, че не съвпада същата парола на същия имейл?
Коментар
-
Инвесторе,направих си нова регистрация,направих и потвърждение,кликвайки върху линка в пощата и пак си имам същия поблем - като напиша мнение, ме връща на първата страница от съответната тема и мнението ми се появява след час,два,три в темата или изобщо не се появява...Някакви пепоръки?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Как точно да я запомня, като ми казва, че не съвпада същата парола на същия имейл?
Трябва да работиш в посока - въображение. На това се надяват създателите на сайта....
Опссс, ама това е и мотото в подписа ти! Бравос! На прав път си: нещата се случват с много въображение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А...запомни ли И на телефона новата си парола?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Здравейте! Аз съм редовен докторант. Възможно ли е да публикувам линк към анкета във форума? Проучването е част от разработване на докторска дисертация на тема "Дигитална трансформация на търговията със застрахователни продукти в България" и е свързано с проучване на потребителската удовлетвореност и лоялност от използването на дигитални канали за покупка на застраховки в България. Попълването на анкетата отнема не повече от 5 минути. Участието в изследването е анонимно. Данните от отговорите ще бъдат използвани единствено за статистически анализ и няма да бъдат предоставяни на трети страни.
Коментар
Коментар