Да и след като разликата от 2 стана на 3 часа се сетих, че все пак това ме дразни...Твоето мнение се вижда, че е писано в 11,25 когато съм в темата и съм логнат с потребителя си. Ако не съм логнат се вижда вярно, вярно е и в списъка с темите откога е последното мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНаистина ли вече толкова години не можете да оправите часовникът в темите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнениеИнвесторе,направих си нова регистрация,направих и потвърждение,кликвайки върху линка в пощата и пак си имам същия поблем - като напиша мнение, ме връща на първата страница от съответната тема и мнението ми се появява след час,два,три в темата или изобщо не се появява...Някакви пепоръки?!
всеки нов ник минава карантина.
някои от моите мултиакаунти дори не преживяха карантинатапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Как точно да я запомня, като ми казва, че не съвпада същата парола на същия имейл?
Коментар
-
Инвесторе,направих си нова регистрация,направих и потвърждение,кликвайки върху линка в пощата и пак си имам същия поблем - като напиша мнение, ме връща на първата страница от съответната тема и мнението ми се появява след час,два,три в темата или изобщо не се появява...Някакви пепоръки?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Как точно да я запомня, като ми казва, че не съвпада същата парола на същия имейл?
Трябва да работиш в посока - въображение. На това се надяват създателите на сайта....
Опссс, ама това е и мотото в подписа ти! Бравос! На прав път си: нещата се случват с много въображение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А...запомни ли И на телефона новата си парола?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Здравейте! Аз съм редовен докторант. Възможно ли е да публикувам линк към анкета във форума? Проучването е част от разработване на докторска дисертация на тема "Дигитална трансформация на търговията със застрахователни продукти в България" и е свързано с проучване на потребителската удовлетвореност и лоялност от използването на дигитални канали за покупка на застраховки в България. Попълването на анкетата отнема не повече от 5 минути. Участието в изследването е анонимно. Данните от отговорите ще бъдат използвани единствено за статистически анализ и няма да бъдат предоставяни на трети страни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеМога ли да получа отговор, защо след като смених парола, както ми казахте, от комп се свързвам, но не и от телефон?
Казва, че не съвпадат същия меил със същата парола.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cool_alyn Разгледай мнениеИнвестор, никой ли от вас не забелязва, че времето на изпращане на съобщенията, което показвате, е 1 час напред?Last edited by Pyramid; 12.11.2022, 22:21.
- 1 like
Коментар
Коментар