Първоначално изпратено от Boicho Popov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеИнвесторе, оправете си пак секцията последни новини, отварят се само до шеста страница !
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
И не само. Ако рефрешнеш началната страница на новините, то тя се оправя. Обаче натискаш да видиш какво има на втора страница - и хоп, пак трябва рефреш. Някъде 2-3 дни се пазят
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Потвърждавам ! И с новините и с форума е така, не се ли рефрешват, стоят тези от предния ден или последното отваряне по точно казано !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Аз в началната страница с новините спрях да влизам откакто е новия облик - на голям екран ми е много объркана и не мога да намеря каквото търся.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеТоку що пробвах и влезнах в последни новини и ми се отварят тези, които съм отворил последно вчера ! От днес все едно няма новини ако не рефрешна !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
И аз писах за това - влизайки във форума ми отваря последно видяните от мен теми от предходния ден, и информацията не е рефрешната. Например ако не рефрешна аз след като съм влязъл във форума , не виждам че има нови мнения от последния ден.
п.п. ето сега се връщам в основния форум, но ако не натисна бутона рефреш темата до Инвестор.бг не е най-отгоре въпреки че има ново мнение в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Бихте ли пояснили какво точно имате предвид?
п.п. ето сега се връщам в основния форум, но ако не натисна бутона рефреш темата до Инвестор.бг не е най-отгоре въпреки че има ново мнение в нея.Last edited by tony1975; 18.10.2022, 11:51.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеКога ще оправите сайтът и форумът да са в текущо състояние без да се рефрешва от клиента? Различни браузери, различни доставчици, десктоп или мобилни, нулев ефект !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Обратното не е направено
прочетените теми се маркират като такива след 2-3 презареждания на десктоп
Коментар
Коментар