IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Soros

Toshe, ako igraesh s po-golemi sumi, normalno e da iskash otstapka, bulgari sme vse pak.....

Коментар

• Soros

И аз съм на същото мнение...........
      Как да ги накараме да ги свалят?

Коментар

• Soros

Kazah che samo komisionnite NE mi iznasqt inache e OK

Коментар

• Soros

Тошо,как можеш да кажеш ,че при "Делта Сток" ти изнасят комисионните??
          То си е чист грабеж бе човек!

Коментар

• Soros

Sag - http://www.exchangerate.com/past_rates_entry.html
            Има на всички валути курсове (клоуз) излизат за месец, копират се направо в ексел и си правиш каквото си искаш с тях

$ - и големи суми се губят също - просто внимавай
            Иначе чужд или наш - ти имаш по голям избор, щом си готов да рискуваш по голяма сума
            На вън можеш да търгуваш без комисионна
            Тука пък има персонално от кого да търсиш отговорност

Поздрави и успех

Коментар

• Soros

Тошо
              Ами под как разбирам чрез БГ фирма или през чужда... Нали се сещаш има значителна разлика. С малки суми определено не си струва да се захваща човек защото се губят по най-лесен начин!

Коментар

• Soros

Toshe, aman ot intervencii, no veche e v posokata.mislia, che shte go vidim kam .9630/60, koeto me udovletvoriava napalno uspeh Toshe!

Коментар

• HIstoricall FX prices

AU thankx
                  http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• HIstoricall FX prices

sagitaruis - www.oanda.com

Коментар

• HIstoricall FX prices

Момчета въпреки,че не се интересувам от форекс търговия,ми трябва website с historicall forex prices,или исторически котировки на еврото,йената,пауна,шв. франк и други спрямо долара,колкото се може по назад във времето.Предварително благодаря и успешен трейд !
                      http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• Soros

EEheee Gele,
                        Ще го смачкаме това евро с тия интервенции дето провеждаме с тебе, ама трябва да ги съгласуваме :-) (аз сега съм малко дълъг - да по събера евра за следващата интервенция) :-)))

$ - каво значи "как" и "къде"
                        ако питаш за брокер - врътни по едно демо при различните, проучи условията и тогава си харчи парите - аз търгувам при "Делта Сток" deltastock.bg, щото нямам 10000$ свободни - малко е скъпо като комисионни, но иначе ме удовлетворява напълно.
                        Ако не си търгувал и ако нямаш нерви да въртиш поне два- три месеца на демо, горещо ти препоръвам да вложиш малка сума и да видиш колко лесно се губи- пък после решавай.
                        За "как" - какво означава - за стратегия ли питаш или какво ?

Коментар

• Soros

Ами приеми, че са ми паднали от небето, и че тъй както гледаш имам някаква представа от FOREX въпреки че никога не съм търгувал реално...

Коментар

• Soros

Kato gledam - ja si gi slozi pod djusheka, taka ste ti e nai-dobre. Osven ako ne sa ti padnali ot nebeto i se chudish kak da gi profukash.

Коментар

• Soros

Имам към 10000$ свободни. Съвет как и чрез кой да ги инвестирам във FOREX? Въобще не са ли малко малко за FOREX?

Коментар

• Soros

Gele, ne che ti se burkam ama ti mai predi baja vreme go skusi a? A moje i da se luja...

Коментар

X