If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
$ - и големи суми се губят също - просто внимавай
Иначе чужд или наш - ти имаш по голям избор, щом си готов да рискуваш по голяма сума
На вън можеш да търгуваш без комисионна
Тука пък има персонално от кого да търсиш отговорност
Тошо
Ами под как разбирам чрез БГ фирма или през чужда... Нали се сещаш има значителна разлика. С малки суми определено не си струва да се захваща човек защото се губят по най-лесен начин!
Коментар
�
gele
Soros
Toshe, aman ot intervencii, no veche e v posokata.mislia, che shte go vidim kam .9630/60, koeto me udovletvoriava napalno uspeh Toshe!
Момчета въпреки,че не се интересувам от форекс търговия,ми трябва website с historicall forex prices,или исторически котировки на еврото,йената,пауна,шв. франк и други спрямо долара,колкото се може по назад във времето.Предварително благодаря и успешен трейд !
http://www.dividendgrowthinvestor.com/
Коментар
�
Тошо
Soros
EEheee Gele,
Ще го смачкаме това евро с тия интервенции дето провеждаме с тебе, ама трябва да ги съгласуваме :-) (аз сега съм малко дълъг - да по събера евра за следващата интервенция) :-)))
$ - каво значи "как" и "къде"
ако питаш за брокер - врътни по едно демо при различните, проучи условията и тогава си харчи парите - аз търгувам при "Делта Сток" deltastock.bg, щото нямам 10000$ свободни - малко е скъпо като комисионни, но иначе ме удовлетворява напълно.
Ако не си търгувал и ако нямаш нерви да въртиш поне два- три месеца на демо, горещо ти препоръвам да вложиш малка сума и да видиш колко лесно се губи- пък после решавай.
За "как" - какво означава - за стратегия ли питаш или какво ?
Коментар