If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Естественно,че всеки сам си преценява.Аз си споделям мнение и мисля,че за това е този форум.На никой не искам да налагам своето мнение,а най-малкото пък на теб,защото си участник във форума от поне година-година и половина,което от своя страна говори,че си и успешен трейдър.Пожелавам ти и в бъдеще да се развиваш по-този начин куки.
За какво скъсяване става дума.Естественно,че не е дошъл момента ,но в рамките на деня се създават предпоставки за изкарване на някой лев и определено си струва да се търгува това, а не да се чака бог знае кое ниво и тогава)
Това само го казвам ей така.Аз лично никога не влизам на нива на подкрепа и на съпротива.Това се явява като цел на продажбите,а аз лично няма да вляза на покупки там!
Коментар
�
-)
eurusd
Ne vi li se struva po podhodiasto parvo da probie 1.1870-50 i sled tova kato se vrasta nagore chak togava da se
vkluchite
Добро утро на всички!Не е изключен спад на еврото до 1,1850-60,така че ако има скъсени не е лошо да се изчака малко със затварянето.Стоп и ревърс на 1,1917 с цел 1,1955 и нов buy на 1,1972.Сега-засега,обаче аз лично очаквам спускане до 1,1860-70.Там е добре да се купи евро!
здравейте
гледам правили сте як square вчера и днес...
сутринта направих покупка от Варна на 1.1912 и съм я стопирал на 1.1872... И аз като Петър очаквам нов пробив над 1.1931, откъдето евентуално би тръгнало по-стабилно нагоре...
Извинявам се на бургаската банда, че не можах да се обадя, мислех да ви докарам в ресторанта на х-л Драма да се видим, но като ми остана време се сетих че не съм си прехвърлил в телефона номерата ви а са на лист в София и не стана, сори...
Желая успешна търговия на всички!
Коментар
�
eurusd
ed - едва ли се познаваме тъй като въобще не съм служил ;-)
Коментар
�
ed
eurusd
Петре струва ми се, че се познаваме - в Горна Баня ли си служил или те бъркам с друг?
Коментар