If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Затваряща цена под 1,1910 и особенно спад на бидовете под 1,1895 ще се отрази доста зле на издължените в евра.Ако това се случи може да видим стойности към 1,1850 днес.За сега всичко е под контрол и да се надяваме да видим поне 1,1965)
ALL registered US Futures Commission Merchants (FCM) involved in foreign exchange trading
will begin requiring a minimum margin of 1% for all forex transactions in the major currencies
and 4% for all other currencies, effective December 1st, 2003. This requirement will be implemented
by all FCMs as a result of the National Futures Association"s (NFA) new rule (BYLAW 306).
O4akva se iziavlenie na Toni Blear po vaprosa za atentata (Britanskoto konsulstvo), a Bu6 e na pose6tenie v
UK, taka 4e 6te vzemat otno6enie po vaprosa!! Ot v4era sam dalag v cable i ve4e sam na profit no mislia da go
prebera, za6toto nesam siguren kvo 6te stane a GRE6NA PE4ALBA NEMA!!! )
10x Don Pero
Коментар
�
big carp
cable
Чаво, и аз стоя дълъг от онзи ден, защото мисля, че ще пробие 1.7070/80, но наистина е изнервящо. S/L 1.6940, T/P 1/2 1.7070, next 1.7135/50. Други мнения?
Успех на всички
Kakva e vizijata vi za cabela? Ot vchera go debna i vze da mi omruzva. No spored men subira sili i skoro shte trugne nagore.
Коментар
�
eur/usd
Здрасти Роми.Съмнявам се че в близките 5 дни ще видим 1.23 но съм на мнение че днес или утре не е
изключено да видим 1.2030/50.Но както знаеш е днес е четвъртък,утре е петък и има да излизат доста
новини които могат да повлияят на пазара по различен от очакванията начин.
Успех на теб и всички Спекуланти
Здравей Петър,
Като гледам за теб играта на пазара е сладка работа а аз нали съм си чайник /както казват руснаците/ седя на тръни и се ядосвам че все не съм в час.
Успех и дано видим 2030 както казва Петър
Коментар
�
eurusd
Здравейте Спекуланти.
the fan сладка работа сие да си шорт в usd/chf , аз обаче съм дълъг в евро от снощи и също нямам
причина за тревоги , тъй като днес мисля че ще видим 1.2030/50 , а вече съм със стоп-профит 20 пипса
над отварянето ми от 1.1880.
За eur/chf съм дълъг от 1.5521 и ще удвоя на 1.5470/80 и още едно ентри на 1.5350 ако говидиме чак там.
със стоп на 1.5230 и таргети 1.5640 , 1.5690 , 1.5750 и 1.5820
Успех на всички Спекуланти
Коментар