IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/CHF

Bihte li mi kazali kade moga da gledam hubavi grafiki za GBP/CHF

Коментар

• cable

Да се надяваме, макар че това ниво (7050) няма да е лесно

Успех!

Коментар

• cable

big carp imam absolutno sushtite ochakvanija kato teb za cabela. Toi veche trugna taka che da se nadjavameche shte go bade...

Коментар

• GBP/CHF

Според мен е много подходяща продажбата на GBP/CHF на нива 2.2140/60 със Стоп 2.2260 и таргет
          2.2040 и 2.1910
          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eurusd

Затваряща цена под 1,1910 и особенно спад на бидовете под 1,1895 ще се отрази доста зле на издължените в евра.Ако това се случи може да видим стойности към 1,1850 днес.За сега всичко е под контрол и да се надяваме да видим поне 1,1965)

Коментар

• FOREX - коментари ???

ALL registered US Futures Commission Merchants (FCM) involved in foreign exchange trading
              will begin requiring a minimum margin of 1% for all forex transactions in the major currencies
              and 4% for all other currencies, effective December 1st, 2003. This requirement will be implemented
              by all FCMs as a result of the National Futures Association"s (NFA) new rule (BYLAW 306).

Коментар

• cable

O4akva se iziavlenie na Toni Blear po vaprosa za atentata (Britanskoto konsulstvo), a Bu6 e na pose6tenie v
                UK, taka 4e 6te vzemat otno6enie po vaprosa!! Ot v4era sam dalag v cable i ve4e sam na profit no mislia da go
                prebera, za6toto nesam siguren kvo 6te stane a GRE6NA PE4ALBA NEMA!!! )

10x Don Pero

Коментар

• cable

Чаво, и аз стоя дълъг от онзи ден, защото мисля, че ще пробие 1.7070/80, но наистина е изнервящо. S/L 1.6940, T/P 1/2 1.7070, next 1.7135/50. Други мнения?
                  Успех на всички

Коментар

• cable

Kakva e vizijata vi za cabela? Ot vchera go debna i vze da mi omruzva. No spored men subira sili i skoro shte trugne nagore.

Коментар

• eur/usd

Здрасти Роми.Съмнявам се че в близките 5 дни ще видим 1.23 но съм на мнение че днес или утре не е
                      изключено да видим 1.2030/50.Но както знаеш е днес е четвъртък,утре е петък и има да излизат доста
                      новини които могат да повлияят на пазара по различен от очакванията начин.
                      Успех на теб и всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

Zdraveite, Don Pero ima nov atentat v Turcia i si mislia dali 6te povliae na usd?!
                        Moje li da vidim 1.2300 v blizkite dni
                        Uspeh na vsi4ki

Коментар

• History

Niakoi ima li history EUR/USD 30 min za poslednite 2 godini ??

Коментар

• re

Rado samokritikata e faktor za uspeh ,priatelu

Коментар

• eurusd

Здравей Петър,
                              Като гледам за теб играта на пазара е сладка работа а аз нали съм си чайник /както казват руснаците/ седя на тръни и се ядосвам че все не съм в час.

Успех и дано видим 2030 както казва Петър

Коментар

• eurusd

Здравейте Спекуланти.
                                the fan сладка работа сие да си шорт в usd/chf , аз обаче съм дълъг в евро от снощи и също нямам
                                причина за тревоги , тъй като днес мисля че ще видим 1.2030/50 , а вече съм със стоп-профит 20 пипса
                                над отварянето ми от 1.1880.
                                За eur/chf съм дълъг от 1.5521 и ще удвоя на 1.5470/80 и още едно ентри на 1.5350 ако говидиме чак там.
                                със стоп на 1.5230 и таргети 1.5640 , 1.5690 , 1.5750 и 1.5820
                                Успех на всички Спекуланти

Коментар

X