IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Greenspan

Текуший плратежный дефицит не является критичным, однако если он продолжит расти,
    должны быть приняты некоторые меры - Гринспен

Коментар

• eur/usd

Аз изхвърлих част от багажа че ако се наложи да скачам да ми е по-леко. ;-)))))
      Държа малки позиции в EUR/USD

Коментар

• eur/usd

Po-dobre da si schupia krak otkolkoto glavata..)))

Коментар

• eur/usd

Не скачай в движение,че е опасно)

Коментар

• eur/usd

Hvarliai ezi -tura......az skacham ot vlaka v dvijenie ....po-dobre taka

Коментар

• eur/usd

Надолу за USD или за EUR

Коментар

• WHITE HOUSE

CNN: allowed to return

Коментар

• eur/usd

От това,което се говори в момента може да се съди,че посоката ще е надолу ,но техниката казва друго-ха сега).Важното е че 1,1965 го видяхме

Коментар

• ELANA

ELANA ще имат нова платформа. Някои знае ли повече за срокове, каква ще и т.н.Б

Коментар

• AUD

mislq 4e e niskoriskowo da se wliza AUD/USD pri formirane na duno i ne samo togawa . Dori samo ot tazi gledna
                      to4ka - trqbwa da sum absoluten karuk 4e ot tolkowa produljitelen trend da ucelq ba6 obrustaneto. a dokato go
                      ucelq ima da lapam.....

Коментар

• eur/usd

След това драматично лашкане се изкушавам да напусна пазара. Нещо не ми понася добре .....

Коментар

• eur/usd

CNN: British consul-general in Instanbul among the dead

Коментар

• eur/usd

Нарушаване на въздушното пространство. Тревогата е отменена

Коментар

• vlaka

Vsichki si mislim che eur/usd shte e nagore...... no dali tezi ot koito zavisi misliat taka

Коментар

• eur/usd

vse mi e na akala...

Коментар

Working...
                                X