If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da ne chuvam takiva prikazki za eurchf! short sam na dollchf...... dobre, che go hvarliha ot 50 /eurchf/
shtoto dollchf shteshe pak da hodi nagore../close above sma 55/ a tragne li mi se otvarja rabota za 20 pts.
... kofti...
the fan, така е,но ако се вглеждаме във всичко....Въпрос на търговски тактики.Идеята на стопа на 1,1870 е такава,че ако пазара отиде над 1,1983 е малко вероятно да направи бързо движение надолу с една фигура и ще се формира конфигурация за нов стоп на по-високо ниво.Това е само първоначално.ЕВРО-СУИСИ Е ЗА ПОКУПКИ СПОРЕД МЕН НА 1,5560 СЪС СТОП НА 1,5455 И ЦЕЛ 1,5650
успех колега,така или иначе сме в киреча!Около 1,1965 ще я вадя,но на 1,1983 ще вляза пак.Ако видим цени на аск 1,1983 бих препоръчал да я подпреш,а не да я вадиш.Успех на теб и на всички
Винаги има риск и за това според мен,трябва да се влиза на всичко и на всички кросове.Не знаеш от къде ще излезе "пилето".Лошото е като навлезем в рейндж, а днес ми и зглежда точно такъв ден и забърше стоповете и в двете посоки и се получи "класическа вилица")
id2-който рискува печели,който не рискува не печели)-това в рамките на шегата естественно.Съотношението риск-печалба при краткосрочната търговия и в съвременните условия няма как да бъде добро-важното е да има повече печеливши операции.Сега например ще направя BUY на 1,1932 с цел 1,1965 и стоп на 1,1890.На 1,1983 ще вляза на нов BUY с цел 1,2040.
Коментар