If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
zashtoto mi se struva bezpochveno obvinenieto, zatova pitam
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар
ТопХит
ЕЛАНА
Очевидно системата на Елана е скапана, защото няма такова животно някой да ти дава котировка и после да си я отменя. Ами направете си я в реално време бе и щом искате пак да печелите си сложете няколко пипса за вас над/под пазара...
Коментар
FX/CFD dealing desk
ЕЛАНА
:-) Imenata im ne moga da Vi dam .. firmena taina sa.
Ako tyrguvaiki chrez nas ste imali problemi s radost shte gi obsudim, no da ni obvinjvate za chugdi greshki bez dori da znaete kakuv e principa na platformata ni za tyrgoviq smjtam che e nekorektno.
..a povecheto golemi chugdi brokeri dori spirat sistemite si sekundi predi izlizaneto na vagna novina.
hm, moje li imenata na tezi brokeri ?
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар
FX/CFD dealing desk
ЕЛАНА
Pri nas zajvenite niva sa samo kogato se plasira order. Relanite ceni tekut postojnno v aplet i pri poiskvane na realna cena tj vi biva davana ot dilur sled koeto imate 10 sekundi da reagirate.
Коментар
FX/CFD dealing desk
ЕЛАНА
Opitvali li ste da tyrguvate prez nas... zashtoto imam strannoto chuvstvo che govorite za drug broker, a obvinjvate nas.
Коментар
FX/CFD dealing desk
ЕЛАНА
..a povecheto golemi chugdi brokeri dori spirat sistemite si sekundi predi izlizaneto na vagna novina.
Drug e vyprosa, 4e 10 sec sa mnogo, iskam ne pove4e ot 5, no na nivoto, koeto sym zaiavil i ne e viarno, 4e nikoj broker niama da mi dade da napravia sdelka na kotirovkata, koiato samiiat toj e dal!
Taka onzi den ne mojah da se vkliu4a pri sriva na cabela nad 10 pyti. T.e. pri takyv pazar niama da pravia sdelki taka li?
Коментар
FX/CFD dealing desk
ЕЛАНА
Opredelenie na nespokoen pazar njmame. Pri izlizane na vagni novini obiknovenno pazarut se premestva s 10/20 pipsa za 1, 2 sekundi. Togava njma broker koito da Vi dade kotirovka kojto da e validna 10 sekundi.
Коментар
FX/CFD dealing desk
ЕЛАНА
Obektivno e da napravite sdelka samo ako pazarut e na tova nivo. Nikoi broker njma da Vi garantira 10 sekundi edna i sushta kotirovka pri nerven pazar.
Elana, koga spored vas pazarat e spokoen i koga ne e. Kakvo e vasheto opredelenie, po koeto predpolagam shte se rakovodite.
Vajno e da se znae, za da ne izlezne posle, che spored njakoi pazara e spokoen, a spored vas nespokoen.
Elana, dobre de, tova normalno li e, nali tova vi pitah, vie ste dyrjali na klientite si i ne se ebavate s tiah, no dilaryt mojel da prekysva kotirovkata - e az za kakvo govoria, Delta praviat sy6toto i to ne samo pri volatilen pazar! Аmi az kakvo sym vinoven, 4e pazaryt e volatilen, 6tom ste mi dali edna kotirovka, zna4i e obektivno da napravia sdelka na neia!
BTW 4estit 9 000 posting na vsi4ki - pojelavam ot tuk natatykda vijdame o6te po-smisleni postingi!
Коментар
FX/CFD dealing desk
ЕЛАНА
Kolkoto do orderite - ima banki koito kotirat na 7 pipsa na 10 pipsa i t.n. Tova razshirjva spreda i pravi nivata nerealni. Orderite se izpulnjvat kogato pazarut se ustanovi na nivoto. Dori stopovete se izpulnjvat po tozi nachin. A dostoveren iztochnik po vuprosa s nivata e REUTERS.
Коментар
FX/CFD dealing desk
ЕЛАНА
Pri poiskvane na kotirovka cenata dadena ot dilura e validna 10 sekundi pri spokoen pazar. Kogato pazarut e nerven pri rjska promjna v nivata kotirovkata biva prekusvana ot dilura.
Idejta e che vseki klient ima na razpologenie 10 sekundi za da natisne butona BUY ili buton SELL ili da otkage dadenata ot dilura kotirovka.
Казвате,че за 10 секунди изпълнявате поръчка при спокоен пазар,а при неспокоен за колко време?
Казвате,че могат да се оберат стоповете без да е имало такава цена.Щом котировката е отишла до това
ниво значи е имало такава цена,друг е въпроса дали на Вас Ви е удобна....
Успех.....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар