IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1.56

Ами има едно 1.5590 преди 1.5630, което е добър съпорт, и май тоя път май издържа. Ако не го прескочат - спокоен съм за кабелите си, ама ако го прескочат... Не знам.

Коментар

• market

Здрасти malkia, нямам никаква информация (брокера ми не е написал още нищо по въпроса). Направи ми впечатление, че в 9:00 наше време се оформи движение нагоре. Мисля, че Тошо преди време беше споменал, че много често както отвори борсата, такава е тенденцията за деня. Кабела ми мори душата, защото вчера след якото свличане, успях, макар и по-късничко да вляза в дълга позиция, от която направих 30тина пипса и стопа ми я разкара, преди да вдигне после още 80. Вечерта реших, че пак ще вляза в късите, защото стигна нивата от които тръгнахме, а аз съм си набил в главата че тая седмица трябва да съм срещу лирата.
      Най-много да намразя Сорос, че не я е убил до край навремето ми още ни мъчи ))

Коментар

• market

Ste touchnat maj pak 1.56???????

Коментар

• market

Kyks,kakvo stava s tia kabeli-da ne izliazoha hybavi danni za stroitelstvoto.Ima6 li ideia?

Коментар

• market

... и понеже кабелите които са положили са доста стари и сигурно вече с нарушени качества, така съм се ошортил пак от снощи че не е истина...

Коментар

• market

Cable идва от това,че през началото на миналия век,когато е бил положен телеграфния кабел на дъното на Атлантика,в Америка са започнали да използват израза,като нарицателно за британската лира. Тоест когато някой е искал да продаде $ за паунди е казвал просто " дай цена за кабели"

Коментар

• market

cable e GBP

Коментар

• market

Zdraveite,ot mnogo vreme Vi 4eta pisaniqta i tai kato ne sam zapoznat s terminite,koito izpolzvate,Vi molq,nqkoi ako ima dobroto jelanie i vreme,neka mi obqsni.Kakvi sa tezi kabeli?Pone gi izpolzvate po pet pri4ini.Predvaritelno blagodarq.
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• market

Zdraveite,ot mnogo vreme Vi 4eta pisaniqta i tai kato ne sam zapoznat s terminite,koito izpolzvate,Vi molq,nqkoi ako ima dobroto jelanie i vreme,neka mi obqsni.Kakvi sa tezi kabeli?Pone gi izpolzvate po pet pri4ini.
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• currency Options

Hi,

Efekta na durpane - znaete li neshto poveche

Коментар

• currency Options

NOV kaji nechto za tezi valutni opcii

Коментар

• market

И аз дето съм ял на форекса бой съм тук, затворил дългите долари срещу йени, по-рано отколкото трябва и шортил паунда когато не трябва, но затворил бързо с поносими загуби.

Коментар

• market

az
                            az
                            az
                            ste sum tuk
                            idejata mi za dulgo euro se sbudna, no az j powjarwach caaak na 9900

uspech i na vas

Коментар

• market

Май е добре да се преброим да видим кой още е тука и кой го е отнесъл пазара.

Коментар

• market

malkia, да ти кажа и аз не поглеждах тук. Макар че се написаха някои много ценни неща, но ги четех, без да се намесвам.
                                За усредняването - зарязал съм го като практика отдавна, обикновено ме е водило до доста лоши резултати. Честно казано, малко ме е яд че не се шортнах около 125, както си го мислех, но предпочетох след като имам съмнения да съм навън. Иначе повтарям в момента упражнението с късите кабели (защото те така или иначе пак се върнаха на същото ниво), като целта е 1.5415 и надолу. Сложил съм и един ентри ордер на паунд/йена на 193.99 ей така, просто заради спортния дух.
                                Късмет!

Коментар

Working...
                                X