IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Deltastock

Mnogo interesni raboti mi se slucvat!!!!

1) Zadavam poracka na 0.9753 poiaviavami se prozorec izpalnena, a v sachnost porackata e otkazana!!!

2) Iskam da prodam 15 lota, 5 pati mi gi otkazva!!!

3) Zvania da pitam kakvo stava niama nikoi!!!

4) Otnosno tova koeto biah pisal malko po rano:
    1.1) v 11:00 (preblizitelno) prodavam "x" lota EUR i im slagam limit 0.9765
    1.2) v 11:30 (preblizitelno) prekratiavam posiciata na okolo 0.9777
    1.3) zakrivam vsicki pozicii
    1.4) v 09:24:07 prodavam 1 lot EUR
    1.5) v 09:24:11 avtomaticno e kupen 1 lot USD, na kurs okolo 03:30 casa (0.9765)ot koeto gubia 12lv.

Ot Deltastok mi kazaha ce sam pravil niakakvi operacii okolo 03:30,
    no kakvo mi pokazva na men...
    1.V tricasa 03:23:43 e imalo operacia s vaprosnite "x" lota koito az prodadoh ochte v 11:30, i ako e taka kade mi e gornicata!!!

Kakvo stava???

Коментар

• Deltastock

Въобще не съм си и помислял да остана дълъг на долари през уикенда
      Вчера престрелката за малко не ми отнесе стопа (добре че бях сбъркал 98 с 99)
      Даже може да пусна и някое лотче дълго евро само до понеделника
      Иначе ...
      Поздрави
      А иначе исках да кажа че ако ще го гониме това евро - другата седмица поне до 9450 ще го гониме, пък после ще видиме

Коментар

• Deltastock

az slovih ordeite za reverse EUR/USD na 0.9675 , no neshto me hwana shubeto, i move da zatoworja i po rano ) , pyk samo shte kupuwam na 0.9675 /ako go dokarame do tam )/
        stop-reverse 0.9640 - za kam 50MA

Uspeh na day-trader"s

Коментар

• Deltastock

Eh Tosho, pa si me izprevaril

Коментар

• Deltastock

Vij sega,
            tvoita istoriika mi se vijda malko magliava,
            ako vchera si imal ostavem limit na 0.9765 za "x" lota i toi ne e bil otmenen znachi triabva da e bil izpalnen kogato cenata e stignala tova nivo i ti da imash "x" buy EUR sell USD. Ako tozi limit e bil za 1(edin) lot i e izpalnen na cena 0.9765, znachi v momenta na kupuvaneto na edin lot USD na 0.9742 ti si imal veche prodaden edin lot i sledovatelno si zakril poziciata s 23 pipsa zaguba koeto e okolo 9,20 lv.
            Taka che ima neshto misteriozno pri teb ili ti prosto ne obiasnivash neshtata kakto triabva.
            Osven tova Deltastock chetat tozi forum, taka che niakoi ot tiah moje da si napravi truda da ti obiasni po-podrobno kak stoiat neshtata ako vsichko e korektno ot tiahna strana, nali

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Ситуацията е следната
              поръчките не зависият от позициите ти, независимо, че си затворил позицията, поръчката за покупка на х лота си виси и би трябвало да ти се е изпълнила когато цената е паднала на 9765, което означава, че сутрината в 9:30 е трябвало да си дълъг с х лота на евро/долар
              Следи редовно поръчките - "потвърдени"
              Успех

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Zdrasti,
                Nov sam i ochte ne sam se orientiral v obstanovkata,
                no iskam da popitam:
                Na 04.07.2002 kupih "x"lota USD na 0.9797 i im dadoh limit 0.9765, no v posledstvie rechih da gi prodam, i gi prodadoh(okolo 01:00).
                Na sutrinta (05.07.2002 - 9:30) si kupuvam 1 lotce na 0.9742,
                sled 4 sekundi lotceto go niama, a na men mi lipsvat 12lv., ne e nichto no rechih da proveria kakvo stava.
                Obadih se v Deltastok i ot tam mi zaiaviha, ce tai kato sam imal limit na 0.9765 - lotceto e bilo prodadeno na 0.9765.
                Ce vaprosa mi e dali raboti taka i v drugata posoka???
                Chte stane dosta po lesno

Коментар

• Soros

kratni na 100,000

Коментар

• Soros

Какво разбираш под по-голями суми?

Коментар

• Soros

Ne vijdam nishto losho b pregovorite nezavisimo koi ti e nasreshta /bulgari ili chujdenci/. no v toia red na misli si mislia, che daje i deltastock da e nasreshta /kakto se izraziavat tuka niakoi kolegi/ samite te /deltastock/ sigurno imat tarifirane na komisionite v zavisimost ot sumite.drug e vaprosat, che primerno ne se vzemat predvid klienti s po-golemi sumi, tai kato b tazi strana po-trudno se namirat takiva. ta s edna duma, az ako igraeh s pogolemi sumi shtiah da se pazaria.........

Коментар

• Soros

Това е добре,в крайна сметка до какъв резултат се стига - в смисал колко се свалят комисионните?

Коментар

• Soros

99% ot commodities brokers s koito sam govoril pozvoljavat da se pazarish za komisionnite. Ne e samo BG rabota )

Коментар

• Soros

Estestveno, che za obemi ima otstupka, tova e suvsem normalno navsjakude i ne e nikakvo pobulgarjavane!

Коментар

• Soros

Estestven, che za obemi ima otstupka, tova e suvsem normalno navsjakude i ne e nikakvo pobulgarjavane!

Коментар

• Soros

Гелеее,що всичко трябва де се побългарява!?
                                Не може ли да работиме като в бяла държава с установени правила на играта!

Коментар

Working...
                                X