IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex

vremeto: аз питам за "консенсус", и не се обръщам към форума с подобни .....
    хайде да не си късаме нервите, защото тук се оказа, че има доста хора на които им е кеф да го правят!

Коментар

• Forex

Много са людете, които ги знаят
      http://biz.yahoo.com/c/e.html

Коментар

• Forex

мисля, че сега отиваме за нагоре в eur/usd

след 7-8 часа ще тръгне

Коментар

• Forex

Ave loser niakoi ako znaeshe kakvo shte stane shteshe li da u4astva v tozi forum. Dokato ne izliazat novinite ot USA za dnes nikoi nishto ne moshe da ti kashe

Коментар

• Forex

някой знае ли очакванията за безработицата в 15,30 ?

Коментар

• Forex

Rogue, ako si nablizo, daj da vidim tvoeto info za dannite dnes! TIA

Коментар

• Forex

oshte stiskam kysoto EUR ot 1.1705 , mahnal sym stopa, kajete imam li shansove da izlqza izobshto na pechalba?

Molq za syvet ot straite igrachi kakvo da pravq!!!!!!!!!!!

Коментар

• Forex

Кога излизат новинките ?

Коментар

• $ и прогнози

много интересно при какви условия си го наел да ти дава 100 % прогнози ли ?
                    такава ли е била уговорката ?

Коментар

• Forex

Няма ли да си говорим по същество?Оставете личните си проблеми за лично ползване.Много е неприятно,когато пазарът се обръща на пазарлък.Оставете неприятните спомени и гледайте смело напред!Успех на всички!

Коментар

• $ и прогнози

seafoam,аз го немам да работи за мен,не като "прогнозките"
                        А,когато той ми възтанови загубите по негова вина... с удоволствие ще му заплатя "услугата и труда"

Оцелях и съм напред с материала на собствените си знания и опит!

За начинаещите: момчета,нищо не е така както ви изглежда,ВЯРВАЙТЕ САМО НА СЕБЕ СИ!!!

Коментар

• $ и прогнози

$ : по същия начин можеш да виниш и всички, които дават прогнози
                          Commerzbank, City bank, Saxobank, PNParibasbank, Rabobank и т.н.
                          Нали ви пращам прогнозите от два месеца насам ги четете, само че отговорността си е ваша
                          и за всяка прогноза се знае, че е препоръка за размисъл и пише за риска от тази търговия,
                          всеки този договор с форекс-брокер предупреждава за РИСКА.
                          А това, че си ползвал услугите на когото и да е без да си платиш е некоректно.

А Петър да си организира плащането на подобен род услуги да е предварително, за да не се стига до там !
                          Искал си да помогнеш на човека, ама той предварително се е удавил...

В края на краищата всяко зло за добро още веднъж разбрахте, че форекс не е лъжица з авсяка уста !!!
                          http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Стига помия тук!!!

$, що не си отвориш друга тема и там да си ги мерите с Петър, на кой му е по-голям ....... майсторлъка, авторитета или к`вото щете!
                            Айде стига че помията тук стана прекалено много.
                            А докато се надцаквате еврото направи 50 пипса, та се чудя дали ако ви продалжи кандармата за не си държа дългите евра до 1.18

Коментар

• na men mi e tyjnooooo....(

E, iasno e, 4e vseki sam si darpa karucata i 4e i nai-dobria igra4 ne e vra4ka. Az zasega gubia ot skaseno EUR na 1.1726, no ni6to. Blagodaria na Petar za predljenieto, sigurno 6te mi se naloji da se vazpolzvam. Moje zakoravelite igra4i da mi se smeiat, no se 4udia dali EUR/USD niama da sleze pod 1.1650 do utre. GL na vsi4ki!

Коментар

• Г-н Никой!

СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ ЗА МОМЕНТ ЩЕ ТРЯБВА ДА "СЛЕЗНА" НА ТВОЕТО НИВО!

Нямам намерение да си губя времето и да занимавам форума с твоята ...!

Ще кажа и заставам зад думите си,това което ти си описал или "казал" е лъжа!!!

А,за това че ми се е "досвидяло" 100$ - Аз си платих за експеримента с теб!

Блазе "бълъците" като мен - нали от това живееш..... Г-н Никой.

Коментар

X