IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• na men mi e tyjnooooo....(

lele, kakvi sa tezi strashni neshta, za koito govorite? tozi FOREX pazar e golqma psichologicheska dupka, kato pochne da zatyva chovek i nqma izmukvane. Znachi kato pochne da gubi chovek mnogo pari i tyrsi drugi da go spasqvat, i v kraina smetka se omotava dotolkova, che ne moje da se izmukne.
    Do vsichki nachinaeshti: precenete dali si zaslujava izobshto da zapochvate?
    KLiuchoviqt moment qvno e psichologiqta: kak chovek shte organizira neshtata svyrzani s treidinga mu.

Коментар

• Сега ми е още по весело...)

Това което цитираш обаче НЕ е платено от никого , а си е коментар от форума.Никога не съм твърдял
      че съм безгрешен и ти го подчертах ДЕБЕЛО на първата ни и за моя радост последна среща.
      Смятам да приключа този напълно безинтересен за мен спор с такъв ...човек като теб.

Коментар

Писмото ти до мен е от 15март.Срещата ни беше на 16,а на 17 ти казах къде и какво да правиш и ти продаде
        на 2.1750/80 в тази зона.Не си спомням точно на колко.Слезе до 2.165 но ти не си взе печалбат (явно от
        лакомия) и като пазара отхвърча на горе към 2.185 ти казах да удвоиш- стоп на 2.20 и че таргета е 2.13
        на първо време и цел 2.08 Ти продаде и там и просто след това спря да се обаждаш защото явно ти се
        досвидяха 100$.Какво си правил след това не знам и не ме интересува но от графиката на всеки ще му стане
        ясно дали съветът ми е бил добър,печеливш и прочие.А ако тези 100$ са ти спасили акаунта , това може
        само да ме зарадва, но ти така или инича ще си останеш .....

Коментар

`esto vlizam vav tozi forum, ne sam velik, igraia na sigurno, no imah drugo mnenie za Petar Karaivanov, dano tezi ne6ta ne sa verni

Коментар

Запознах се с него,"пробвах" го какво може и много бързо разбра,че е въздух под налягане....
            Който не ми вярва - да се запознае и "учи" от първа ръка!

Коментар

Който иска нека провери от това кое е станало...

24.02
              16:32
              Петър Караиванов: GBP/JPY

отговор
              Ще си позволя да взема участие по въпроса за gbp/jpy
              Buy long call option gbp/jpy at 185.80/186.60 lvls srike 192.30 expiary 20 april

Good luck

18.02
              17:53
              Петър Караиванов: прогнози

отговор
              Сега е момента да изкарате пари за апартамента Buy gbp/jpy at 189.40/60 stop 188.50 target 192.30 next 194.50 next 197.++
              Good luck

Коментар

Дай и продълженито де!

Защо не си платих!!!
                Много си нагъл!

За 10 дни загубих $1000 по твойте статегии и прогнози.

За това ли искаш да си платя?

Коментар

• А ?

Доларе,това вярно ли е?
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

Малко ГРУБО но ми писна от КОНТРИ. НИЩО ЛИЧНО САМО БИЗНЕС.
                    И за да Ви стане по-ясно,човека получи МНОГО добър съвет - Sell GBP/CHF at 2.178 and 2.1880.Дали ги
                    стиска още или не си е негов проблем.Моят проблем обаче е че не си плати.
                    А ето и писмото му в Оригинал.Сами си направете изводите.

Петре,здравей!

Надявам се че няма да те обидя като се обръщам на "ти"
                    Името ми е Божилов,в форума съм $
                    Имам една молба към теб, преди време беше споменал,че предлагаш срещу
                    $100 на месец
                    прогнози,анализи и стратегии за търгуване.
                    Въпроса ми е дали е актуално още това предложение? - може ли повече да
                    ми кажеш за това.

В момента съм много на червено и се боря за финансовото си оцеляване.
                    Допускам
                    грешки които ме извадиха от равновесие и ми влиаят пагубно на
                    преценките за пазара.
                    Нуждая се от малко помощ защото още една грешка и съм фалирал!
                    Би ли ми помогнал за момента да си стъпя на краката?
                    Акаунта ми е много малък и разчитам да се измъкна с опция но не мога да
                    преценя
                    точно кога и каква да купя...

С уважение:

Коментар

• Работно време

Няма да спорим за работното време.
                      Какво ще кажеш за:"Апартаментите .............."?
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• Работно време

Да.
                        Но въпроса е : "rabotnoto vreme na forex borsite v London i NY "

Успех и на теб!

Коментар

• Работно време

mai zapochva v 15;00 nashe vreme valutnata sesiq na amerikancite, prodal sym EUR na1.1705 sys stop 1.1771, mislite li, che ste moga da go zakriq na nqkakva pechalba?

Коментар

• Работно време

Някой по едно време казваше:"Хайде време е за апартаментите..........".
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Работно време

Здравейте всички,
                              $,американската сесия не започва ли в 16:30 наше време?
                              Поне в толкова бият камбанката по CNN.
                              Успех през днешния ден.
                              Джеси Ливърмор

Коментар

За тези които не те познават,ще им кажа,че човек като ти вЕрва много-много,затъва от твоя "професионализъм"....

P.S Нищо лично.... просто бизнес!

Коментар

Working...
                                X