If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересни номера в Елана.
Снощи на два пъти ми разширяват спреда на 15 пипса /при затваряне на позиция/
а ако при някоя сделка случайно съм на плюс, тази сутрин ми дават изтегляне със 6-7 пипса
в печелившата посока /само при затваряне/. Иначе при отваряне всичко винаги точно
съответства на котировките в Saxo-Bank. Това се прави редовно от 2 от петимата брокери,
останалите - само за застраховане на моментните флуктуации. Иначе котировката
се подава от самия брокер и може чувствително да се различава от това което виждаш преди
това на екрана, което може да ти смъкне печелбата наполовина./доколкото изобщо я има/
Коментар
Kamelia Ivanova
Re:kukuvicata
Okaza se,4e ne vhoda , a izhoda sym obyrkala( Propusnah 50 pipsa,po-lo6ot0 e ,4e se symniavam dali 6te ima
pak malko nad 2.29.Pozdravlenia za EUR/CHF.
Коментар
Kamelia Ivanova
Re:kukuvicata
Mislia,4e eur/chf 6te ti izleze.Toi e malko po-"tromav" ,no veroiatno 6te korigira poslednite si dvijenia.
Az zatvorih gbp/chf na nula,o4evidno be , 4e sym sbyrkala "vhoda".No sega go debna za sell okolo 2.2950-60.
S drugi dumi ,za razlika ot v4era 6te pe4elim ot malko po-silen swiss,a ne ot obratni pozicii)) EUR/USD 6te kupia
na 1.1380,mislia,4e tam 6te vyrne 20-30 pipsa/tam be6e GAP-a/.Uspeh!
Kamelia, подобно и на теб.
Аз шортнах eur/chf от 1.5714 за 20-30 пипса да видим дали ще успея.
(продължавам да си следя евро/долар, но няколко дневното затишие ме кара да си търся и други занимания)
driverf1,
здравей
гледам че си бил онлайн през нощта, да не си се прехвърлил на азиатска вълна?
при мен е малко затишие в момента, а и от 3 месеца съм се съсредоточил изключително в eur/usd, дори кабела не гледам
Коментар