IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• broker

Споделете ако знаете каде да си откриа сметка при ДЕЛТАСТОК или при ЕЛАНА?Кои са по добри

Коментар

• Re:kukuvicata

Интересни номера в Елана.
      Снощи на два пъти ми разширяват спреда на 15 пипса /при затваряне на позиция/
      а ако при някоя сделка случайно съм на плюс, тази сутрин ми дават изтегляне със 6-7 пипса
      в печелившата посока /само при затваряне/. Иначе при отваряне всичко винаги точно
      съответства на котировките в Saxo-Bank. Това се прави редовно от 2 от петимата брокери,
      останалите - само за застраховане на моментните флуктуации. Иначе котировката
      се подава от самия брокер и може чувствително да се различава от това което виждаш преди
      това на екрана, което може да ти смъкне печелбата наполовина./доколкото изобщо я има/

Коментар

Okaza se,4e ne vhoda , a izhoda sym obyrkala( Propusnah 50 pipsa,po-lo6ot0 e ,4e se symniavam dali 6te ima
        pak malko nad 2.29.Pozdravlenia za EUR/CHF.

Коментар

Mislia,4e eur/chf 6te ti izleze.Toi e malko po-"tromav" ,no veroiatno 6te korigira poslednite si dvijenia.
          Az zatvorih gbp/chf na nula,o4evidno be , 4e sym sbyrkala "vhoda".No sega go debna za sell okolo 2.2950-60.
          S drugi dumi ,za razlika ot v4era 6te pe4elim ot malko po-silen swiss,a ne ot obratni pozicii)) EUR/USD 6te kupia
          na 1.1380,mislia,4e tam 6te vyrne 20-30 pipsa/tam be6e GAP-a/.Uspeh!

Коментар

• 7nov2003

eurchf mi izglejda za 1.5790 /sashto taka mi se iska da ide natam/
            dalag sam dollchf za 3790-3815

Коментар

• 7nov2003

имам и ентри за покупка на 1.1375 , но засега пазара не дава индикации да пробие 1.14

Коментар

• 7nov2003

Kamelia, подобно и на теб.
                Аз шортнах eur/chf от 1.5714 за 20-30 пипса да видим дали ще успея.
                (продължавам да си следя евро/долар, но няколко дневното затишие ме кара да си търся и други занимания)

Коментар

• 7nov2003

Dobro utro i uspe6na tyrgovia na vsi4ki!

Коментар

• 7nov2003

добро да е фан
                    днеска май е добре да инвестираме в руската рубла, ако правим паралел с трейдването на 11.септември

Коментар

• 7nov2003

Dobrutro...

Коментар

• usd/jpy

driverf1,
                        здравей
                        гледам че си бил онлайн през нощта, да не си се прехвърлил на азиатска вълна?
                        при мен е малко затишие в момента, а и от 3 месеца съм се съсредоточил изключително в eur/usd, дори кабела не гледам

Коментар

• usd/jpy

driverf1,успех и на теб!

Коментар

• usd/jpy

Приятелю,аз я чакам да падне на около 105.00 и тогава се включвам за нагоре.....

Пожелавам ти успех.....
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• usd/jpy

driverf1, щях да те питам какво мислиш за usd/jpy,ako sledish dvojkata,razbira se.Chudia se dali da ne prodavam?

Коментар

• usd/jpy

Да,кажи,Varna,какво има?
                                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X