IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

kuki napishi mi rabotnoto vreme na forex borsite v London i NY

Uspeshen den na vsichki

Коментар

• USD/CHF

nqkoi gleda li garfikite na SAXOBANK, tam za USD/CHF ima 2 golemi spaika nadolu do pod 1.25 prez tazi nosht, moje li nqkoi da mi kaje na kakvo se daljat?
      BAD DATA FEED moje bi?

Коментар

• EUR/USD

Куки,гледам че и теб те веселят)))
        С мен не искаше да се хванеме на бас... преди време)))

Може да падне за малко и под 1.1700,но не много според мен, ще се шматкаме между 1.1685 и 1.1900
        докато чакаме ЕЦБ какво ще направи
        Ако не пипат лихвите ще дръпнеме над 1.2000

Коментар

• EUR/USD

Mai pak da go kupia na 1.1700 ? Tia dvijenia nagore stavat za sekundi....
          Mislite li ce dneshnite novini shte go ritnat na niakude?

Коментар

• EUR/USD

..., a това за еврото, дето си го написал в "локалната" си тема - наистина ли си мислиш че е дошло краят му?
            Ужасно!!!
            Инвесторе, извинявай, май пак ще бъда саркастичен, но има ли някаква възможност да предложим на ЕЦБ да промени политиката си и да подмени еврото с българския лев, докато следващия управител на БНБ не го е ликвидирал?!?!

Братле, какви са аргументите ти да пишеш подобни твърдения в момент, когато много сериозни инвеститори ликвидират доларовите си позиции... В зависимост от развитието на този процес, и в по-дългосрочен план, uptrend-a ще се запази...
            Наистина, над 1.50 би било вече тревожно за световната икономика, но четох че някой беше пействал отнякъде как ЕЦБ щяла да измисли адекватна реакция срещу покачването на еврото, ако то се втурне над 1.30..
            Дори това би могло да се постави под съмнение при над 70% от паричната маса в щатската валута.
            Какво би могла да направи ЕЦБ, освен да печати и да печати, да продава и да продава?... Май май...айде не нищо, но не много...

Успешна търговия на всички през утрешния (т.е. вече настоящия) ден!...
            Ето ви една възможна картинка за настоящия ден - ако отиде към 1.1790, ще отлетят много стопове на къси позиции открити около 1.1900... В началото на седмицата писах, че очаквам поради края на месеца да се закриват масово дълги позиции в долари, и че очаквам това да не се случи в петък, а още в четвъртък..
            Мисля, че се оказах прав в идеята - че ще се случи по-рано отколкото всички обичайно го очакват, но не уцелих точното време - случи се не в деня преди петъка, а в деня преди този който очаквах поне на мен така ми изглежда...
            Понеже ще кажете аман от кукувицата - стига толкова от мен за днес

Коментар

• EUR/USD

многоточието, коментара ти е такъв, че не ми остава нищо друго освен да ти предложа да се хванем на бас, че преди да отиде под 1.17 ще отиде над 1.18... И ако искаш и малко аванс - над 1.19

Коментар

• EUR/USD

е сега завърши 5-та вълна на мечи триъгълник

чакайте го на 1.17 сутринта

Коментар

• EUR/USD

От сайта на един трейдър:

Пробива на 1.1380/1.1430 ме кара да приема, че възходящото движение на EUR ще бъде формация във пет вълни като вълна (I) беше движението от 0.8565 - 1.0208, сега сме във вълна (III) която би била 1.618 от (I) и прицел за нея е нивото 1.2300.40. Настоящото възходящо движение достигна ниво 1.1930 като това е удължена вълна 5 от 3. Разбива на 1.1350 ни показва че ралито започнало от 0.8565 ще бъде петвълново, като това е вълна (III). Тя има също петвълнова структура като във момента сме във 3 и нейната пета вълно която очевидно е удължена като прицел на тази пета вълна и на цялата 3 е областа 1.1910 където вълна 3 ще бъде 4.236 от вълна 1.

Коментар

• EUR/USD

ако погледнете добре фигурите ще видите, че ще го дропне под 1.17 до сутринта, после още малко та до 1.16

Коментар

• EUR/USD

vseki lud s nomera si...

Коментар

• EUR/USD

Веселите ме...))

Коментар

• EUR/USD

Как го измисли?

Коментар

• EUR/USD

ми мимчета (или жени) или правим временна корекция или отиваме към 1.11
                            според мен е второто

Коментар

• EUR/USD

Prisaediniavam se kam molbata na Aribadabar- savsem nov sum vav foruma vi, kakto i vav forex. Pozdraviavam vi i se nadiavam i az da buda polezen s ne6to. Blagodaria!!

Коментар

• EUR/USD

Petar,

kakvo mislish ti za EUR/USD v sledvashtite 24h?
                                prodyljvame li nagore ili.........?

Mersi

Коментар

Working...
                                X