IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• za forexa

Естествено че има много сигурни с-ми ,ама това значи да печелиш към 2-3% на месец.
    Проблема не е в това че само толкова ще печелиш, а в това че всеки ден ще си гувиш времето.
    Под сигурни разбирам толкова вероятни да фалираш, колкото да те блъсне кола и да отидеш в отвъдното.

Както нещо подобно каза П. Караиванов- ПАРИ и ВРЕМЕ ако са безкрайна величина, то и фалита е безкрайно невазможен.

Sagitarius, аз също се занимавам със с-ми от 6 месеца или и аз не помня колко, но не съм се отказал все още.

Коментар

• za forexa

Independend Dealer 2,
      Абе се понякога лъжем жената )).То не може само истината да й казваш ))..
      Иначе говоря за автоматизация много,защото 6 месеца съм търсил система ,която да автоматизирам,
      и смятам че такава няма,че компютърната програма не може да замени човека..Та затова ви го натяквам..)
      Иначе за графиките и аз съм нещо подобно,макар че мен ме влече да драскам всякакви линии,които понякога даже
      и действат..)))
      Между другото кой питаше за това какво става около 15 април/или подаването на декларации в US((/.
      Да даде майл,или да пише на моя..
      http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• za forexa

Къде може да намеря дългосрочни прогнози за движението на валутите. В следващите 5 г. например. Фундаментални, може и комбинирани с технически или само технически.

Коментар

• za forexa

koi pazar raboti dnes

Коментар

• za forexa

id2 koq knijka prepory4va6 na kolegata da po4eta ne6to novo 4e vzeh da gi synuvam tia vylni ve4e

Коментар

• za forexa

Ама както вика Иван - стана вече време да пием по една ракия, така че стига толкова сме седяли тука ами айде навънка ))
              До скоро!

Коментар

• za forexa

ooooooo, id2, и аз съм на пазара заради печалбите, не се заблуждавай ))
                осъзнавам се на други места и най-трудно - сутрин се осъзнавам ))))))

Коментар

• za forexa

Id2, mersi!

Коментар

• za forexa

Mnogo Zelen//zabravih da ti kaja da prochetesh samo galava 8 ot knigata, koqto sam ti preporuchal, tova otnachaloto sa otneseni filosofii...
                    Priatno chetene!
                    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• za forexa

Kuks, az ne bih dal 300$ na Elder da me konsultira, ne zashtoto e nekaduren, ami zashtoto tova za mene e proqva na snobizam. Tova moje da go napravi nqkoi gazar i polse da se hvali pred
                      priqtelite si: Eto az bqh pri Elder i toi mi kaza tova i tova...Az MOGA sam kato vidq edna grafika da si izgradq mnenie za pazara; kude bih mogul da namerq nivo za otkrivane, kude da sloja stopa i kude da mi e take profit tochkata. Tova e strategiq...Ne znam zashto Sagi vijda priznaci na avtomatizaciq v tozi proces...
                      No za tova da dam 300$ na nqkoi da mi go napravi, puk bil toi i Elder, e nema da stane...
                      Otnosno kursovete: ne sam protiv tqh, az samiqt sam karal navremeto kurs po tech. analiz, no toi v mnogo malka stepen udovletvori potrebnostta mi ot znanie i osaznah, che ako ne tursq iztochnici da se obrazovam samostoqtelno, sym zaguben. Az se ucha na pravilata na borsovata targoviq i shte prodalja da se ucha dokato sym jiv.
                      A za Sagitarius_d i jenite bih kazal: druj se s edna jena taka, che na tebe da ti e priqtno, kakvo ima da q lujesh da hodi s tebe?
                      Nali zatova q igraeme tazi igra: da osaznaem koi sme v sashnost! Samo Petar Karaivanov igrae zaradi pechalbite i.....gubi
                      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• za forexa - kuki - vitz

spored filosofiata nai-otnositelnoto neshto e samata otnositelnost))

Коментар

• za forexa

Суперстар и много изтъркан университетски виц:
                          За колко време можете да научите китайски език:
                          Професора: Това е много труден език, и един живот няма да ми стигне;
                          Доцента: Трябва да посъбера малко литература оттук-оттам, да оценя световния опит, и за около месец-два ще го овладея;
                          Асистента: Ще препиша това-онова, за около седмица съм готов;
                          Студента: Дайте ми конспекта тая вечер и утре се явявам на изпит...

Припомням го, защото май придоби актуалност в днешния ни разговор...

Коментар

• za forexa

Ama che veselo stanalo! Zadadoh vupros i poluchih otgovor. Strategiq ,kursove, zaplashtane. Demokraztia sme.
                            Vseki vzema reshenieto sam.
                            Podkrepqm Id2, che chovek ako moje da izkarva dostatuchno ot tova, za koeto e uchil, ne si gubi vremeto s drugi neshta.
                            Obrazovanie - ikonomichesko, literatura - bol, ostanaloto e opit i intuitziq. Vse si mislq, che dobriq uchitel bi pokazal rutina dori i bez zaplashtane, togava biho otzenili poveche i sami shte go tursqt horata.
                            Puk i narodut e kazal - hvurli otzad, za da namerish otpred.
                            A koito e dobur, ne razsujdava tolkova komersialno v posokata, za koqto govorime. Nqma garantziq, che na kursa,
                            shte bude posochen tunkiq moment. Zanaqt se uchi dulgi godini.
                            Puk i ne mislq che materiqta e tolkova slojna, za da ne moje chovek da q sduvche sam.
                            I poneje naistina sum ot suvsem skoro si pozvolih da popitam. Nqma losho. I otgovor ne poluchih, sushto nama losho
                            Cheta, igraq, pak cheta i ot vreme na vreme pitam)).
                            Blagodarq na vsichki, koito spodeliha opita si smen ili puk mi posochiha literatura.

Коментар

• za forexa

id2 , чета темата защото не мога да наваксам от сутринта - постингите са пак обратно пропорционални на рейнджа на пазарното движение (което е много хубаво всъщност...)
                              Искам само да те питам как тогава оценяваш факта, че българските консултанти на голямата четворка (KPMG, PWC, Делойт и Туш, Ърнст енд Янг) взимат за консултации на час приблизително около 500 долара (в България не по света!!!)
                              Всяко нещо си има цената, и ако някой го оцени и я плати, сам може да прецени правилно ли е инвестирал в знания.. и ползване на чужд опит.
                              Така че 300-та долара на час дето споменаваш са и много и малко.
                              Между другото - както ти питаш Петър не може ли да изкара 300-те долара от пазара - има го и обратния момент "защо да не инвестирам 300 долара, за да ги изкарам после лесно на пазара неколкократно"...
                              Друг е въпроса че форума би трябвало да е повече място за споделяне на мнения, и те разбирам че се дразниш, че рекламата присъства в него а не над бутоните "Новини", "Анализи", "Коментари", "Компании", "Инфо-център", където им е мястото всъщност...
                              По принцип в други форуми които следя или съм следял преди никой не прави такива реклами на курсове, но общо взето и никой не задава въпроса "я разкажи точно как търгуваш", или ако го направи просто не получава отговор, или нещо мъгляво...
                              Желая приятен уикенд на всички и повече поводи за радост през следващата седмица...
                              ???, след неуспешен период е по-добре да отвориш една бутилка водка и да изпиеш едно-две на спокойствие докато гледаш някой екшън.
                              Между другото - питай Хамлет Датски как точно стигнах до прозрението да си изчакам таргета на 1.0941, след което го обърнах и го държа надолу - ПО ВРЕМЕ НА ИГРА НА КАРТИ!!!!
                              Продължавам да чета какво сте писали по темата нататък...

Коментар

• za forexa

Прогнозата ми е, че следващата седмица ще станем свидетели на важен връх при фондовите пазари в САЩ, което ще доведе до слабост на USD.

Късмет!
                                Приятен уикенд на всички. Аз се евакуирам - стига съм стоял в този прашен град...

Коментар

Working...
                                X