If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
neka onq pich deto predlaga knigite mi pari spisaka i na mene, vse shte se nameri neshto polezno v knigite.
Pich, merci predvaritelno!
Коментар
za forexa
3333b, ако смяташ че да търгуваш демо през ДЕлта или Бултренд е най-добро за теб О.К. Аз обаче ще ти пратя едно
демо дето го открих преди 2 седмици в MGFOREX - www.mgforex.com, за един мой ученик.Да ама се забавихме с
началото на курса с 3 дни и вече беше безсмислено той да го използва,защото акаунта беше удвоен , а в момента е
над 40 000 $ , при положение че започва с 10 000 $.
Та ето ти на теб и на всички останали усера и пасса.
User : D-111118 , Pass : 41097
Na mene mojesh da go pratish - izlishni knigi nikoga nqma....
Ako imash i opisanie za kakvo stava vypros v knigite, zakachi i nego... Nqkoi sigurno shte da sa mi popadali, no niama nishto...
Demo player - ne znam kakva e taq nepriazun deto demonstrirate kum znania - nikoi ne se e rodil nauchen, a i vinagi ima kakvo cenno da se vidi...
Mnogo ot strategiite si sum gi izgradil i na bazata ne na nauchnata literatura, a na romanite na Lee Child, v koito stava vupros za edin bivsh voenen policai...
Ima mnogo umni syveti, stiga da mojesh da izvlechesh poleznoto...
Коментар
библиотекара
книги за форекса
Какво да ти кажа, възползвай се сам от собствения си съвет, пак когато се почувстваш уверен във възможностите и способнжстите си отвори реална сметка.
Иначе мнението ми е, че при реална търгувия губят тези които има твърде субективни правила за влизане и излизане в позиция (един път елиът, един път не знам си кво си друг път някой броекрски доклад или пък някъв постинг в форума и т.н.)
Печелят постоянно тези които имат ясни и постоянни правила и стратегия за игра. Ако играеш демо по този начин и добиеш чувство за сигурност и надеждност в методите се минавайки на реална търгувия ще почувстваш малка разлика.
Мога да ти препоръчам учебника на Швагер (бил е шеф на Анализаторския отдел в Prudential Securities) - чел съм го , в него има отделени повече от 250стр. където е илюстрира в отделни сделки начина си на търгувия, защо е взел дадено решение, какво е станало и т.н.
- прави впечатление че дори след 5-6 поредни неуспешни сделки (най вече заради фалшиви пробиви) продължава да си следва правилата да си играе и в крайна сметка да печели. Към учебника има допълнителна тетрадка с упражнения и отговори (multiple choice, чертане на модели върху графики др.)
Иначе имам и този на Нили, на Борселино, Ван Тарп - тях още не съм ги чел но разправят че са много готини. Ако се интересуваш мога да ти пратя пълния списак.
Коментар
demo player
книги за форекса
abe, kesten, ti gramoten li si? vzemi gi cheti togava i pochvai da igaresh ili i tebe te e strah da gubish?
Коментар
библиотекара
книги за форекса
пичове, като толкова искате да се учите и да знаете имам едни много добри книжки точно за вас (включително и тая на Г. Нили и други супер парчета).
28 парчета за 28 левчета.
Който се интересува да прати на fevent@dcemail.com.
Коментар
demo player
za forexa
ama neka vse pak demoto da e samo edno... :0)
Коментар
3333b
za forexa
Петре,
Предлагам ти да си отвориш едно демо на делтата или бултренд-бг.И ще видим за 1 месец каква доходност ще изкараш..
Коментар