IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• za Petar

Не знам кво ше ти каже Петър - но от мен успех...
    ПС MGForex ти каза той, не MG, айде да има разлика...

Коментар

• za Petar

Petre,ti ne se sheguvash..
      Az shte ida da rabotia v MG-puk ti si igrai tam demo..

Коментар

• za forexa

KEEP THE KNOWLEDGE FREE !!!!

Коментар

• za forexa

linkove, knijki vuv forum Forex - polezni WWW

Коментар

• za forexa

neka onq pich deto predlaga knigite mi pari spisaka i na mene, vse shte se nameri neshto polezno v knigite.

Pich, merci predvaritelno!

Коментар

• za forexa

3333b, ако смяташ че да търгуваш демо през ДЕлта или Бултренд е най-добро за теб О.К. Аз обаче ще ти пратя едно
              демо дето го открих преди 2 седмици в MGFOREX - www.mgforex.com, за един мой ученик.Да ама се забавихме с
              началото на курса с 3 дни и вече беше безсмислено той да го използва,защото акаунта беше удвоен , а в момента е
              над 40 000 $ , при положение че започва с 10 000 $.
              Та ето ти на теб и на всички останали усера и пасса.
              User : D-111118 , Pass : 41097

И успех.

Коментар

• книги за форекса

Прати и на мене.Макар не разбрах-28 книги по 28 лева едната или всички за 28 лева?
                http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• книги за форекса

Изпрати списъка и на мен, ако не те затруднява.Мерси предварително)

Коментар

• книги за форекса

Prati i na men spisaka da vidq za kakvo stava vapros
                    http://forexnews.bg

Коментар

• книги за форекса

Na mene mojesh da go pratish - izlishni knigi nikoga nqma....
                      Ako imash i opisanie za kakvo stava vypros v knigite, zakachi i nego... Nqkoi sigurno shte da sa mi popadali, no niama nishto...

Demo player - ne znam kakva e taq nepriazun deto demonstrirate kum znania - nikoi ne se e rodil nauchen, a i vinagi ima kakvo cenno da se vidi...
                      Mnogo ot strategiite si sum gi izgradil i na bazata ne na nauchnata literatura, a na romanite na Lee Child, v koito stava vupros za edin bivsh voenen policai...
                      Ima mnogo umni syveti, stiga da mojesh da izvlechesh poleznoto...

Коментар

• книги за форекса

Какво да ти кажа, възползвай се сам от собствения си съвет, пак когато се почувстваш уверен във възможностите и способнжстите си отвори реална сметка.
                        Иначе мнението ми е, че при реална търгувия губят тези които има твърде субективни правила за влизане и излизане в позиция (един път елиът, един път не знам си кво си друг път някой броекрски доклад или пък някъв постинг в форума и т.н.)
                        Печелят постоянно тези които имат ясни и постоянни правила и стратегия за игра. Ако играеш демо по този начин и добиеш чувство за сигурност и надеждност в методите се минавайки на реална търгувия ще почувстваш малка разлика.
                        Мога да ти препоръчам учебника на Швагер (бил е шеф на Анализаторския отдел в Prudential Securities) - чел съм го , в него има отделени повече от 250стр. където е илюстрира в отделни сделки начина си на търгувия, защо е взел дадено решение, какво е станало и т.н.
                        - прави впечатление че дори след 5-6 поредни неуспешни сделки (най вече заради фалшиви пробиви) продължава да си следва правилата да си играе и в крайна сметка да печели. Към учебника има допълнителна тетрадка с упражнения и отговори (multiple choice, чертане на модели върху графики др.)
                        Иначе имам и този на Нили, на Борселино, Ван Тарп - тях още не съм ги чел но разправят че са много готини. Ако се интересуваш мога да ти пратя пълния списак.

Коментар

• книги за форекса

abe, kesten, ti gramoten li si? vzemi gi cheti togava i pochvai da igaresh ili i tebe te e strah da gubish?

Коментар

• книги за форекса

пичове, като толкова искате да се учите и да знаете имам едни много добри книжки точно за вас (включително и тая на Г. Нили и други супер парчета).
                            28 парчета за 28 левчета.
                            Който се интересува да прати на fevent@dcemail.com.

Коментар

• za forexa

ama neka vse pak demoto da e samo edno... :0)

Коментар

• za forexa

Петре,
                                Предлагам ти да си отвориш едно демо на делтата или бултренд-бг.И ще видим за 1 месец каква доходност ще изкараш..

Коментар

Working...
                                X