If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
g-n Karaivanov: naistina ste mnogo prav za vsichko, koeto kazvate, sigurno i az kato stana na Vashite godini ste tursq po-nadejdni nachini da izkarvam pari, no zasega tozi me ustroiva.
I L O V E T H I S G A M E !!!
Independent Dealer 2
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Здравейте,
не смятате ли че за това време от 70 часа човек може да спечели доста повече от 300$, но миже и да не спечели,
а защо да не се използват знанията за сигурни сделки, още повече че ще може да помогне на хората.
Виж, аз говорих за акциите, но при форекса трябва да е аналогично. И там има опции, има open interest, има обем изтъргувани ипции и така нататък.
При акциите: Виж тази графика и забележи какво става когато VIX e на ниски нива като сегашното. Разбира се това не е достатъчно за връх. Има и други условия:
ot kudeto bi mogal da pecenish mid term za kvo stava duma i dali e imalo short cov ili sq ili kakvoto i da bilo tam ..
i kolko choveka se hvurljat sutrin za 30-40 pipsa i kyde gi chakat po-golemite da add-nat ili da sq pozicii
Имаш предвид put/call ratio под обороти на контракти ли?
Що се касае до long/short за всеки ден - няма как да имаш данни всеки ден поради простата причина, че NYSE и NASDAQ ги предоставят тези данни на месечна база. И аз искам да ги имам всеки ден ама не става... ((
Забележи как точно дъната съвпадат с екстремни ниски стойности на инвестиционния оптимизъм.
Все пак този репорт не е най-доброто, защото той показва какво мислят анализаторите, а не показва какво са направили инвеститорите с парите си, което може да се види от други sentiment индикатори.
the fan, какво имаш предвид под това дали съм подготвен за следващата седмица? Ако питаш дали имам идея какво ще стане - да, имам идея какво ще стане в най-скоро време... ))
F1: neseriozno zakachash Don Pero . Choveka moje i da e zagubil njakoi lev, no tocho zaradi tova mojem da mu vjarvame zashtoto e tova e negovijat opit.
Коментар