IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• za forexa

/сори -извън темата
    не знаете ли аксиомата, че най-много пари се правят от това като обучаваш другите да правят пари.
    А от това което чувам от хора, които ходят при Петър са доволни ...малко ми прилича на това с българите в казана в ада

Коментар

• za forexa

Pepi digni im centa na tvoite kursisti .. vij horata kvo kazvat ..

ROUGue: podgotven li si sus sentiment anal. za sledvashtata sedmica ? prosti ljubopitstvoto mi

Коментар

• za forexa

ZA fan,
        Kade mojesh da vidish sentiment daje i sus zadna data?Daj link pls?

Коментар

• za forexa

Problema na Petar spored men e che se strahuva da igrae s realni sumi.Znae mnogo za Forexa,izprobval e znaniata si v demoto,no ne mu stiska v real.Inache prosto ne vijdam kak chovek koito razbira ot tozi pazar ste si gubi vremeto
          da obuchava drugi.

Коментар

• za forexa

strategijata e jasna .. na Fibo sa mu naptravili pametnik horata .. turi si i MA i chakai ...

sentiment analysis.. suglasen sam i na 4$ na duma /prosto vseki moje da vidi sentiment survey bezplatno sys zadna data- dnes za 14apr/

inache drugoto za sajalenie e opit za letene ... ne e losho da si nestandarten no trjbva da to e debel acc za tova

Коментар

• za forexa

Саги, аз не искам и няма да искам пари ако трябва да обясня нещо на някой тук. Просто имам други начини за изкарване на пари и за мен opportunity cost на правенето на един курс по няколко часа на ден при всички случаи няма да се покрие от $300, които Петър иска за курс. Ето защо не мисля, че някога ще правя курс. Отделно колкото и неща да съм изчел за сентимент анализа (анализа на настроението), за фундаменталния анализ (все пак съм си финансов аналитик )) и трейдинга, не мисля че съм достигнал положението, в което мога да правя курс...

Коментар

• za forexa

id2 твое право е да се обучаваш или не,твое право е да инвестираш във знания или не,твое право е да си харчиш парите
                за каквото си пожелаеш.Ще ти кажа само следното.Не можеш да станеш лекар,инженер,икономист,философ,юрист и
                какво ли още не , ако не се учиш и не си положиш изпитите.Но можеш да станеш метач,мичя общ работник ако не си
                учил.И всеки сам решава за себе си какъв ще стане, а съвсем отделен въпрос е КАКЪВ ИСКА ДА СТАНЕ.И не е задължи-
                телно да кара при мен курсове.Може да ги изкара където си пожелае според доходите.Важното е да знаеш какво
                искаш и какво можеш да си позволиш.А в книгите са написани наистина много неща от които можеш сам да се научиш
                на основните постановки,но има и много неща които не са написани, не го забравяй.
                Желая ти по-дълъг успех и оцеляване,защото със знанията които имаш и начина по който расъждаваш неминуемо ще
                дойде онзи момент за който ??? писа.

Коментар

• za forexa

И още нещо/последно/.Някой хора мислят/и го правят / че да си контрариан значи да се биеш с тренда..
                  Което не е така..
                  http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• za forexa

id2,всеки може да изгражда някакви стратегии,но по-важното е ,печеливши ли са?
                    Пазара е като жените,можеш да излъжеш няколко жени да ходят с теб по един и същи начин ,и то няколко пъти,
                    но стратегията ти може да стане на пух и прах..и да не върже..((Всичко зависи от обстоятелствата..
                    Съжалявам ,може и да несъм разбрал обаче аз мисля че повечето тук под стратегии,разбират автоматизиране на trading process..Което е много,ама
                    много опасно..Пък и повечето стратегии се основават на ТА..Който не е лош,но ако прочетете примера на Rogue za US markets i
                    CNBC prez 2000 ще видите че и той не е много добър..А пък за елиът вълни да не говорим..
                    А колкото до курсовете на Петър,нека си кара курсовете..Аз обаче предлагам ан Rogue,вместо да дава свежи идеи в този форум
                    да иска да му се плаща по 5 $ на дума ..Така де ,говори ви за sentiment analisма повечето от вас тук не бяха чували за това животно преди..
                    Хайде плащайте..))))))
                    Аз излизам offline...да прилагам стратегиите си за връзване )))

Коментар

• za forexa

e zashto da uslojnjavame neshtata ... za da igraesh trjbvat pari .. pravish kurs- sybirash pari ..... posle pak

trite valultni dvoiki samo te zatormozjavat .. glei si indexa

Currency Weight %
                      Euro 57.6
                      Japan/yen 13.6
                      UK/pound 11.9
                      Canada/dollar 9.1
                      Sweden/krona 4.2
                      Switzerland/franc 3.6

che poziciyata winagi izliza e wjarno , no shte me proshtawate da chakam 3.5 godini da mi izleze eur doll e naj-malkoto ludost

a da igraesh sreshtu pazara ... e tova veche e mazohizym

Коментар

• za forexa

amteur,прав си за това което говори rogue trader..
                        Само че вашия global hazard index не може да се открие никъде колко е днеска,и колко е бил миналия месец..
                        А за днес смятам да правя същото,което е правил Милен Пенев..
                        Починете си днеска,докато US е closed,че в понеделник почваме пак..

Коментар

• strategii

Kazano po drug nachin: az zashto moga da izgrajdam startegii kato ne sum hodil na tvoq kurs?
                          Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• za forexa

Petre, shte si pozvolq da se zaqm s tebe:
                            E, mama mu stara, kakuv si ti, che da organizirash kursove i da agitirash za tqh?
                            Ti po-golqm li si ot pazara? Ne mojesh li da si gi izkarash tiq krastavi 300$ ot pazara, ta iskash da skubesh naivnicite?
                            Naskoro chetoh na Elder knigata "Trading For A Living" i mnogo mi dopadna, no kato razbrah, che vzima po 300$ na chas za konsultaciq ot balucite i usetih kak go namrazvam...
                            Ako ti imash znaniq za tozi pazar, koito sa polezni, to izpolzvai gi da pechelish, zashto se zanimavash s maloumnici da gi obuchavash?
                            Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• za forexa

Това за което говори Rogue trader се нарича Sentiment analysis.

Коментар

• za forexa

Точно на това се основава и моята стратегия: Че всъщност всяка една прогназа се оказва вярна в определен момент.
                                Въпросъ е как да направиш така, че да дочакаш този момент. Не е лесно, но е напълно възможно. Засега работи.

Коментар

Working...
                                X