IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex

Много ще ми е любопитно да разбера МОТИВИТЕ и ПРИЧИНИТЕ на тези които са дълги в ЕВРА.Кое ги е
    накарало да мислят че еврото ще ходи на ГОРЕ след фигурите за US ?

Коментар

• Forex

многоточие, е точно така се яде дървото най-качествено - скъсяване в момента...
      е, след час сигурно и ти ще ми кажеш, че позицията е донесла 15-30 пипса профит и всичко е 6..
      късмет
      айде, аз съм някъде другаде из нета вече тая вечер..
      успех на всички а на останалите - приятна почивка

Коментар

• Forex

аз продадох еврата

до тук бяхме сега надолу, но не тръгвайте веднага изчакайте ясен сигнал

Коментар

• Forex

ooooooooooooo, Kuksi, mi vij me mene dneska v vtorata poziciq, zabyrsa mi stopa za 1 pips i izletq nagore...vse takyv mi e kysmeta.....
          samo gubq parichkite na mama i tate.....1 lev ne sym izkaral ot toq shiban forex

Коментар

• Forex

ooo, loser, не си мисли, че и на мене не ми се иска да прецакам пазара 1-2 пъти хубавичко и после да гледам сеир...
            но самоувереността там или се възнаграждава или се наказва - това е...

Коментар

• Forex

o, Kuksi, az ne se zaqjdam za gluposti, prosto mi e chudno ponqkoga kolko sme samouvereni i kolko se napyvame da nalojim Ego-to si na pazara
              a na nego ne mu puka za nas i ne znae za nasheto syshtestvuvane...taq igra e igraem sys sebe si i zalygvame sebe si; kolko sme dobri, a vsyshnost skrivame zagubite si ot vseki, dori i ot sebe si...

Коментар

• EUR/USD

специално за следващите 24часа - за мен винаги това е ден против търговията...
                имам предвид, че е последен ден на месеца...
                пък и едва ли мога да дам точна прогноза за 24 часа
                за мен остава валидно това, че ще има тест на 1.20, като теста на психологически нива обикновено не успява трайно от първи опит..
                и както писах в неделя мисля още беше или понеделник сутринта - там е много удобно да се скъси от по-смелите, но мнноого внимателно... и да се има готовност да се изчезва бързо...
                Относно топ-а за всички времена - все пак ако смятаме през германската марка - а това е общо взето общоприето от всички - имаме топ-ниво и на 1.43хх...

Коментар

• Forex

loser, смятам, че всеки неуспех на някой от форума е неуспех на целия форум (поне в професионален план)...
                  след като не сме го предпазили да я направи, значи единствената причина да не сме на губещата страна е, че просто не сме отворили аналогична позиция...
                  относно стоповете - Петър е абсолютно прав - когато е срещу тренда, трябва да ги има и да са близки, за да се губи малко...
                  Но всеки сам си преценява докъде може да яде бой - спомням си за една позиция, която държах в евро/йена през февруари-март, удържах я и със 250 пипса загуба, накрая я затворих с 20тина плюс и пропуснах още около 400 пипса профит...
                  Всеки си знае на колко бой може да издържи...

Коментар

• EUR/USD

Iskam da te pitam za tvoqta prognoza za EUR/USD sledvashtite 24h ako moje

Tozi trend e mnogo silen i ne izglejda exhausted, taka che nishto chudno da udari nov all time high,

Sled golqmata mi zaguba dnes ot kyso EUR neshto precenkata mi se e razstroila

Mersi predvaritelno

Коментар

• Forex

многоточие.. no comment...
                      само че ти май бързо забрави че говореше за "крах на еврото"
                      към останалите участници в тотализатора искам да напомня, че шестица се удря веднъж на 2 месеца и то не от всеки...

Aribadabar, можеш да ме питаш за всичко което пожелаеш, бих помогнал със всичко което мога на всеки във форума, меркантилен съм, когато става въпрос за договорни отношения, а участието ми във форума е съвсем различно все пак

Коментар

• Forex

taka, taka, odeve se pisa che ne se slagali stopove....predpolagam, che tezi s kusite EUR-a sa popritrupnali malko....
                        drugpat da vi e za urok ))

Коментар

• Forex

куки
                          спечелих баса защото ходи до 1.1695
                          моля те гледай графиките
                          от първия път не успя за 3 пипса, но после направи 5 отдолу

мнението ми не е еволюирало, а просто при 1.1695 свърши вълна B и сега ще направим C около 1.2

не позна ли почерка ми? аз пиша под друг ник тук

Коментар

• EUR/USD

Kuki,

moga li da te pitam za po-konkretna prognoza ili i ti "mnogo merkantilen" ?

Коментар

• EUR/USD

merci za infoto,Alex

Коментар

• EUR/USD

loser-
                                popravka;1.1840 zapo4va korektivna valna C

Коментар

Working...
                                X