If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
4e targeti za nagore bol ,vqrno.no me strqskate sas tova 4akane da probie 1.1846.az sam kas v eur/usd i si mislq
4e ima 06te ot korekciqta.na 1.1840 mislq 4e 6te po4ne korektivna valna B.dano ne gre6a i da ne podlaja nqkoi.
uspeh na vsi4ki.
Петре: значи станахме двама, защото и аз не слагам стопове. Това все пак ме успокоява, защото в 70 % от случаите стоповете ми гърмяха за 1-5 пункта, а наполедък стана страшно - точно по 1 !!! А важното е че след това тръгва по прогнозата ми !?
Така че успех на всички със или без стопове !
loser
kaji molqte kato kupuva6 eur/usd-kakav ti e targeta?Ne moga da razbera za6to kupuva6?
Коментар
anti11
EUR/USD
blagodarq, shte te poslusham, bez tova po nikakav nachin da te zadaljava/reshenieto si e moe.../ Priqtna vecher na vsi4ki
Коментар
EUR/USD
anti11 не съм го решил, а 1.6520/30 е кей-левъл и ако бъде пробит то следващият резистънс е на 1.665
Кукувица,вярно е че е тънък стопа но по-добре малка отколкото голяма загуба 1.1820/30 е 50%
ритрейсмънт на движението от 1.1930 до 1.1695.Аз лично смятам че няма да го пробие по две причини.
1.Фигурите за щатите бяха добри.
2.Всички са наслагали стоповете в зоната 1.1800/30
Но ако някой смята че стопа е тънък може да си го сложи където пожелае,а дори може и да не го слага
(като мен ) защото за мен движението на долу тепърва предстои.
Коментар