IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Buy on dips GBP/CHF at 2.1200/20 lvs Stop 2.104 target 2.15 next 2.18++
    GL

Коментар

• loser

4e targeti za nagore bol ,vqrno.no me strqskate sas tova 4akane da probie 1.1846.az sam kas v eur/usd i si mislq
      4e ima 06te ot korekciqta.na 1.1840 mislq 4e 6te po4ne korektivna valna B.dano ne gre6a i da ne podlaja nqkoi.
      uspeh na vsi4ki.

Коментар

• EUR/USD

znachi , sega ima golemi shansove da izleti EUR, za vsichki bez stopove: da vnimavate drugg pat

Коментар

• EUR/USD

target 1.1685

Коментар

• EUR/USD

ALEX, CHAKAM PROBIV NA 1.1846

Коментар

• EUR/USD

многоточие, погледни по-надолу, писах ти точно на тая тема преди малко...
              вече наистина чао от мен

Коментар

• EUR/USD

- да не се слагат стопове е тъпо.... най-големите ми загуби са дошли от това
                - да се играе срещу тренд като СЛОН също го намирам за глупаво ....

така виждам аз нещата....

Коментар

• EUR/USD

Alex - не че ме питаш мен - ама таргети за нагоре - бол:
                  1.20, 1.25, 1.30, 1.43, 1.50....
                  Приятна вечер на всички - аз излизам...

Коментар

• EUR/USD

Петре: значи станахме двама, защото и аз не слагам стопове. Това все пак ме успокоява, защото в 70 % от случаите стоповете ми гърмяха за 1-5 пункта, а наполедък стана страшно - точно по 1 !!! А важното е че след това тръгва по прогнозата ми !?
                    Така че успех на всички със или без стопове !

Коментар

• EUR/USD

eh, veche nqma znachenie (
                      igraq s golemi stopove-gubq, igraq s malki stopove-pak gubq...izglejda imam potrebnost da gubq.....

Коментар

• EUR/USD

според мене движението нагоре _ тепърва предстои

Коментар

• EUR/USD

пак познах. еврото отхвърча

слушайте ме

Коментар

• EUR/USD

loser
                            kaji molqte kato kupuva6 eur/usd-kakav ti e targeta?Ne moga da razbera za6to kupuva6?

Коментар

• EUR/USD

blagodarq, shte te poslusham, bez tova po nikakav nachin da te zadaljava/reshenieto si e moe.../ Priqtna vecher na vsi4ki

Коментар

• EUR/USD

anti11 не съм го решил, а 1.6520/30 е кей-левъл и ако бъде пробит то следващият резистънс е на 1.665

Кукувица,вярно е че е тънък стопа но по-добре малка отколкото голяма загуба 1.1820/30 е 50%
                                ритрейсмънт на движението от 1.1930 до 1.1695.Аз лично смятам че няма да го пробие по две причини.
                                1.Фигурите за щатите бяха добри.
                                2.Всички са наслагали стоповете в зоната 1.1800/30
                                Но ако някой смята че стопа е тънък може да си го сложи където пожелае,а дори може и да не го слага
                                (като мен ) защото за мен движението на долу тепърва предстои.

Коментар

Working...
                                X