IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 1 question

Prostete za nevejestvoto no kajete mi 4H kakvo znachi?

Коментар

• 200% profit

многоточие, всеки си има стратегия...
      оттук минаха много комети през форума...
      пожелавам ти дълголетие на пазара и след година-две пак да си говорим на темата...
      относно моите профити - ако правя като теб по 200% месечно, 3 месеца ще търгувам и след това ще си чакам старините на спокойтвие...
      Целя се в среден месечен профит 9-12%... Този месец е повече от 2 пъти повече, но това е инцидентно и заради големите и еднопосочни движения във еврото...
      Но нали се сещаш, че 200% месечно не звучи сериозно дори за този пазар... Не казвам, че не ти вярвам, но при риска, който поемаш, предпочитам да залагам на спортни състезания... Поне ще имам повече информация за участниците..

Коментар

• Forex

gi-gio, няма проблем

Коментар

• 200% profit

))

играя с постоянна сума и всяка вечер си взимам печалбата

така 4е имам запаси за няколко месеца напред да почна от 0, но играя със стопове и няма страшно
          ако някои ден съм на загуба (1/3 от случаите) чакам акаунта да се възстанови и пак почвам да прибирам печалбата

Коментар

• 200% profit

a относно споменатия профит - за 1 месец 200% профит при успешни сделки, означава че си готов да останеш на нула за 15 дни...
            Дано не ме питаш как се смятат реципрочни числа...

Коментар

• Forex

шортих се с още 20% от сумата си, и другите 40% ги оставям ако върне над 1.1885

Коментар

• Forex

многоточие, много интерес въпрос ми зададе, честно...
                предполагам, че отговора на въпроса ще го получиш от останалите от форума...

Коментар

• Forex

loser,
                  Всяка загуба е лоша,но ти трябва да се радваш,защото тя ти помага! Това е един малък и важен урок, който ако го научиш се изкачваш с едно стъпало към знания и опит,които тe приближават към успеха и големите пари!
                  Във всяка работа първо е лошото което трябва да се свърши,но после е хубавото.
                  Човек с вяра,цел и труд може всичко да постигне!

Коментар

• Forex

скъсих се с още 20%

виждате ли RSI на 4H графика
                    а на бас, че това е невъзможно

Коментар

• Forex

аз вече се скъсих, но само с 20% от обикновения обем, който ползвам

Коментар

• Forex

за Петър: драги Петре, обикновенно пазара винаги проверява / тества / едно ниво ПОНЕ 2 пъти. Това е причината да съм дълъг на EUR/USD.

Коментар

• Forex

kuku
                          ти спечелил ли си някакви пари на форекса или само говориш?
                          аз съм напред с 200% за 1 месец на реалния акаунт и знам какво правя

още не съм се скъсил, чакам го да си покаже, но се затворих

Коментар

• Forex

Kuks, виждам че си на линия, и това много ме радва, значи за това че трябва да се предпазваме от загуби си много прав - достатъчно е повечето от нас да си постват мнението тук, но реално тоест всеки с какви позиции е на пазара, и
                            това горе-долу би определило настройката и анализирането на пазара от определен брой хора. А това за загибите, си е чиста психология и не може да се вини никой, че се е похвалил с 200 профит а е спестил 350 загуба !
                            Всеки има право да определя и до колко бой може да носи. В тази връзка аз оставам на къси евро от 1,1840 и не слагам стоп поради простата причина че скъсих usd/jpy малко след това и загубата ми не нараства така както АКО вляза в профит от еврото /тези техники са известни предполагам на повечето от нас тука/
                            Сега мисля че имаме повторен тест и ако той е неуспешен може би тогава ще изсипем евро към 1.1700-1,1500 на първо време.
                            Ако е успешен променяме тактиката и вкарвам в играта два пъти повече позиции в eur/gbp-дълги : след 0.7270 затварям short eur/usd и се озовавам в мин. 100 п. профит разпределен в usd/jpy и eur/jpy /което още не съм отворил-лонг/
                            Та горе -долу аз така виждам нещата: системата за която писах тук преди 10 дни работи и това е част от нея
                            Равносметка ще поствам на всеки 10 дни: до момента - 24 контракта: 22 печеливши 1654 п./ в проценти 64,4 % от акаунта /

Коментар

• Forex

eh Petre, Petre....az igarah uj samo za probiva na 61.8% ot spada 1.1933-1.1690 ama slojih stopa mnogo blizko i mi go zabyrsa...
                              kupih na 35, ama neise i utre e den, ne znam kakvi danni sa izlizali, az sym chist technichar...

Uspeh ti jelaq, dano ne mi vzemesh nika

Коментар

• Forex

Kukuwicata, извини ме,че те цитирах в NYSE&NASDAQ SYMBOLS.

Коментар

Working...
                                X