If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kukuvicata: loser, смятам, че всеки неуспех на някой от форума е неуспех на целия форум (поне в професионален план)...
след като не сме го предпазили да я направи, значи единствената причина да не сме на губещата страна е, че просто не сме отворили аналогична позиция...
???: Kuks, виждам че си на линия, и това много ме радва, значи за това че трябва да се предпазваме от загуби си много прав - достатъчно е повечето от нас да си постват мнението тук, но реално тоест всеки с какви позиции е на пазара, и
това горе-долу би определило настройката и анализирането на пазара от определен брой хора.
Впечатлен съм от тези мнения ,защото ако повечето от трейдърите в този форум имат същото мислене има шанс участниците във форума да търгуват като ИНДИВИД в "групата ФОРЕКС".
Alex, извинявай, чак сега чета постинга ти.
Виждам, че развитието на пазара е направил евентуален мой отговор безмислен...
Но и дори да бях го видял навреме, щях да ти отговоря, че в момента все още най-правилно е това което каза саги:
"не заставайте с/у влак, който се движи със 300 км/ч..."... Вълни ще има много, още повече такива, за които ти спомена, по-добре да пропуснеш някоя, отколкото да се насадиш яко...
Мойта дълга позиция е от Гергьовден, държа я вече 24-ти ден...
Коментар