IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• profit&loss xxx%

И аз да си кажа мнението по въпроса: за да напарвиш голяма печалба, според мен са необходими две неща добър за пазара усет и Късмет.
    Под късмет рабзбирам, скоро след влизането в дадена позиция пазара да отиде 20-30 пипса в твоята посока, за повече няма да говорим.
    Е тогава как да не скочиш с голяма част от акаунта си и разбира се с близък стоп.
    Куки що до 15-те дни, аме че то трябва да си голям хамсалак, за да правиш 15 дни непрестанно губещи сделки и чак тогава да рабереш, че нещата не са наред и ти затъваш.
    Проблема е може да се състои в това, че след няколко поредни падания на стопа и стопяване на сериозна част от акаунта ти, може да те хване психологията и да спека...
    А който не търси силни усещания да си играе с минимални суми, все пак всеки сам избира

Коментар

• EUR/USD

chavo, снощи предложих сметката -
      при успешна сделка - 200% на месец профит означава фалит за под 15 дни при неуспешни сделки...

Коментар

• kukuvicata

Taka mi haresvash vapreki che sam izvan pazara. uspeh na vsi4ki .

Коментар

• EUR/USD

направо си умирам, но не ми се е случвало от 1 месец, а оттогава съм с 2000 напред, като в момента рискувам само 200 и ги натоварвам на 60-100%
          междувпрочем за тази работа си има hedge позишън, а не стоп, но този месец хедж не съм ползвал и загубих в понеделник малко по-голяма сума

номерца

Коментар

• EUR/USD

Обзървър, с тези 135 пипа които си направил ме е страх да си помисля с колко процента от акаунта си играеш.
            А какво става когато си в обратната на пазара посока съвсем не знам...

Коментар

• forex

Съжалявам ако не успявам да отговарям навреме днес, но ще съм много зает с разни срещи...

Желая успех на всички!
              Действително е възможно слизане към 1.1750.. Мойто обяснение за момента е, че е последен ден на месеца...
              Затова и не мисля, че може днешния ден да е основа за кардинални изводи.
              Много играчи приключват позиции...
              Аз самият приключих на 1.1850 1/3 от позицията си, като ще я открия отново в понеделник към 03:30 наше време...
              Иначе стопа на останалото ми е на 1.1600

Коментар

• prognozki

по кутийките четете само update за 30.05
                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• forex

Alex, не се притеснявай за обръщението...
                  По принцип съм си интрадей-играч, докато не яхна някоя стратегическа позиция, което ми се случва по един път на 2-3 месеца...
                  Просто мисля, че за момента uptrend-a е толкова силен, че съм се абстрахирал от моментните флуктуации...

Коментар

• kukuvicata

blagodarq ti kukuvice,malko mi e neudobno da ti kazvam taka no ti si si go izbral.vse zabravqm da te pitam kakav
                    vid igra4 si ?Ot tova koeto mi napisa si pravq izvodi 4e obi4ash srednosrochnata targoviq.a az govorq po za kas pas.
                    i vse pak smqtam 4e dnes 6te go vidime pod 1.17... imenno zaradi tazi C valna za koqto te pitah sno6ti.
                    p.s. vav 4h grafikata.

Коментар

• EUR/USD

първо от 1.1743 до 1.1712 къс, после от 1.1738 до 1.176 пак къс, но на загуба и после от 1.17.59 до 1.1884 дълъг та дълъг
                      ми ето така

Коментар

• EUR/USD

Vyv foruma, iavno si imame genii, 200% za mesets, 85% za edin den. Ili az sym nekadyrnik i ne mi e miastoto na tozi pazar ili vie ste para6utisti. Tezi cifri ne sa seriozni. Maj triabva da pogovorim za r/r, s kojto vseki tyrguva, kakto i za procenta ot accounta si, kojto vlagame v pozicii!
                        Uspeh na vsi4ki i o4akvam naddavane dnes - moje i do 1000% na den da stigneete!

Коментар

• EUR/USD

85%!!!!!
                          Ами мога само да ти кажа честито!
                          Как го постигна това?

Коментар

• EUR/USD

правете каквото искате
                            аз днеска не търгувам

вчера си направих 85% върху акаунта и днес почивам, че късмета не трябва да се насилва

Коментар

• EUR/USD

first 1.178, second - 1.171

Коментар

• EUR/USD

moqt target e pod 1.18

Коментар

Working...
                                X